Νοε. 14, 2021

Η διαστροφή του Λιμενικού Σώματος στη Χίο,Σάμο,Λέσβο ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας

Η διαστροφή που διακατέχει την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος αλλά και τις Λιμενικές αρχές Χίου Σάμου και Λέσβου ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προσφύγων και μεταναστών .

Συγκεκριμένα μόλις εντοπιστούν βάρκες μικρές ή μεγάλες που μεταφέρουν κυρίως μετανάστες και πρόσφυγες από χώρες της Μέσης  Ανατολής ή και άλλες περιοχές, που έρχονται στα ελληνικά νησιά από τα Μικρασιατικά παράλια    αμέσως συλλαμβάνονται και οδηγούνται  σε ερημικές σπηλιές  οπου παραμένουν άγρυπνα φρουρούμενοι από πάνοπλους λιμενικούς .

Στη συνέχεια οι δυστυχισμένοι μετανάστες ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά  επιβιβάζονται με το ζόρι και αφού οι Λιμενικοί τους χτυπήσουν άγρια και τους αρπάξουν  συχνά τα χρήματά τους σε μεγάλες σωστικές βάρκες .

Στη συνέχεια πλωτά του Λιμενικού τους ρυμουλκούν μέχρι την οριογραμμή Ελλάδας - Τουρκίας και τους εξαναγκάζουν να  περάσουν στην ευθύνη των Τούρκων οι οποίοι  αναγκαστικά τους μεταφέρουν  στα δικά τους παράλια .

Η ιστορία αυτή επαναλαμβάνεται  εδώ και πολλούς μήνες κάτω από τη μύτη  εισαγγελικών και δικαστικών αρχών που ενδεχομένως να μην γνωρίζουν τις ενέργειες των Λιμενικών .

Σε βοήθεια πάντα των Λιμενικών αρχών είναι και οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Χίου Λέσβου και Σάμου που βοηθούν πολλές φορές  τους Λιμενικούς .

Η χυδαιότητα των ενεργειών των ανδρών  και γυναικών του Λιμενικού Σώματος δεν σταματά ομως εδώ .

Υπάρχουν  πλήθος καταγγελιών σε βάρος Λιμενικών κυρίως  των πλωτών  του Λιμενικού στη Μυτιλήνη οι οποίοι  αρπάζουν τα χρήματα και τα διαβατήρια των αλλοδαπών μόλις τους εντοπίσουν στις βάρκες με τις οποίες επιχειρούν να περάσουν στα ελληνικά νησιά .

Πληροφορίες αναφέρουν οτι ορισμένοι Λιμενικοί που υπηρετούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης  με τα χρήματα που κλέβουν από πρόσφυγες και μετανάστες εχουν αγοράσει καινούργια αυτοκίνητα .

Τη βρώμικη αυτή δουλειά κάνουν συνήθως εκτός από τους Λιμενικούς που υπηρετούν μόνιμα στα τρία ακριτικά νησιά και αποσπασμένοι Λιμενικοί των Ειδικών Δυνάμεων που  στέλνονται κυρίως για την επάνδρωση των σκαφών των τριών Λιμεναρχείων .

Στη βρώμικη αυτη ιστορία της εξαφάνισης  των προσφύγων και μεταναστών  είναι απόλυτα ενήμερη η Πολιτική αλλά και Φυσικη ηγεσία του Λιμενικού Σώματος  καθώς και ο πολιτικός τους προιστάμενος  υπουργός Εμπορικης Ναυτιλίας .

Μάλιστα δεκάδες φορές ο τουρκικός τύπος εχει κάνει εκτεταμένες αναφορές για τη βρώμικη δουλειά του Λιμενικού Σώματος της χώρας μας αλλα κανείς δεν το λαμβάνει υπόψη του .

Με άλλα λόγια οι επαναπροωθήσεις καλά κρατούν ενώ είναι γνωστό και το επεισόδιο του Μητσοτάκη και της Ολλανδής δημοσιογράφου με τον  Πρωθυπουργό να παθαίνει σόκ μόλις εκείνη του θύμισε τη βρώμικη δουλέιά που κάνει .

Και βέβαια σε ολο αυτό το βρώμικο παιχνίδι των επαναπροωθήσεων είναι ανακατεμένα και τα κλιμάκια της ΕΥΠ που υπάρχουν στα τρία νησιά .

Ολοι από λίγο ώς πολύ εχουν συμμετοχή στη βρώμικη δουλειά σε βάρος προσφύγων και μεταναστών .

Με τιμή

Ο Αρουραίος της Εκάλης

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας