Σεπ. 19, 2016

Ανεξελεγκτη η κατασταση με τους αυτοκλητους τραμπουκους

Πρόεδρος Μόριας: "Θα γίνει το μπαμ και σας εχω προειδοποιήσει"

Η κατάσταση με το προσφυγικό και με τους διαμαρτυρόμενους γίνεται ανεξέλεγκτη. Και δεν μιλάμε για τους απλούς πολίτες.

Πέραν του πρωινού επεισοδίου που κάποια ακροδεξιά στοιχεία επιτέθηκαν εναντίον φοιτήτριας, νέα στοιχεία δείχνουν ότι αρκετοί πάνε να εκμεταλλευτούν κατάστάσεις και να διασπείρουν μίσος.

Περίπου στη 1.30 σήμερα το μεσημέρι, η δημοσιογράφος του "Ε", Ανθή Παζιάνου, βρίσκονταν στο Χοτ Σποτ της Μόριας, για να καλύψει το ρεπορτάζ με νέα επεισόδια.

Στη συνέχεια έφυγε με το αυτοκίνητό της και σταμάτησε όταν είδε έναν ηλικιωμένο, άνω των 65 ετών να σηκώνει το χέρι του σε τρεις γυναίκες από τη Συρία με τα τέσσερα παιδιά τους!
Και μάλιστα τις έβριζε και τις έλεγε να φύγουν από τη χώρα. Η δημοσιογράφος στη θέα, του σπρωξίματος και της όλης επιθετικής συμπεριφοράς, αντέδρασε λέγοντάς του να σταματήσει.

Χωρίς καμία αιδώ ο κύριος αυτός πλησίασε στο αυτοκίνητο και την τράβηξε από τα μαλλιά!

Για να τον απωθήσει άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της, ενώ έκανε νόημα στις γυναίκες να μπουν στο αμάξι με τα παιδιά για να μπορέσουν να ξεφύγουν, και στη συνέχεια της μετέφερε σε ασφαλές σημείο. Το συμβάν καταγγέλθηκε και στην Αστυνομία.

Στη συνέχεια το "Ε" έλαβε καταγγελία από δύο εργαζόμενες σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ότι τους έγιναν φραστικές επιθέσεις από δύο ηλικιωμένους κατοίκους, που τις έλεγαν να σηκωθούν και να φύγουν και να μην τις ξαναδούν με μπλουζάκια ΜΚΟ γιατί θα τις επιτεθούν.

Όλα τα παραπάνω, ενώ στη Μόρια εκτυλίσσονταν μέτωπο δύο πυρκαγιών.

Ο πρόεδρος του χωριού, Νίκος Τρακέλλης ανέφερε στο "Ε": "Θα γίνει και το μπαμ και έχουμε προειδοποιήσει γι' αυτό. Εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε κανέναν, ας τους σταματήσει άλλος".

 πηγη## Εμπρος. net

 

ANAΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας