Μαρ. 20, 2016

Ενημερωση ομαδας αλληλεγγυων δικηγορων

Αγαπητοί φίλοι της Παμπειραϊκής Πρωτοβουλίας και λοιπές εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιείστε στο λιμάνι του Πειραιά. Εχθές η ομάδα "Εθελοντές Δικηγόροι Ενημέρωσης Προσφύγων¨ (Ε.Δ.Ε.Π.) έκανε την πρώτη της επίσκεψη στην πύλη Ε1 και προσπαθήσαμε να δώσουμε κάποιες βασικές πληροφορίες στους συγκεντρωμένους εκεί πρόσφυγες και λοιπούς μετανάστες. Η ανταπόκριση που είχαμε ήταν μεγαλύτερη των προσδοκιών μας και αυτό μας έδωσε κουράγιο να συνεχίσουμε. Ενημερώνουμε ότι η επόμενη επίσκεψη της ομάδας μας στο λιμάνι θα είναι την ερχόμενη Πέμπτη 24/03/2016 και ώρες 15:30 - 18:30. Ο χρόνος μας θα μοιραστεί μεταξύ της Ε1 και Ε2 πύλης.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη εχθές, τους εθελοντές δασκάλους των Δημοτικών Σχολείων Δραπετσώνας - Κερατσινίου που μέσα στην βροχή μας παραχώρησαν λίγο στεγασμένο χώρο και πλάι - πλάι με τα παιδιά που ζωγράφιζαν μας βοήθησαν να ενημερώσουμε τους γονείς τους. Συνεχίζουμε μαζί - Αλληλέγγυα.

Πηγη##Βασιλικη Πλακα  

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας