Μαρ. 10, 2016

Καθημερινη αναγκη για εθελοντες στις αποθηκες της ΠΑΝΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ στο Ελληνικο

Ελάτε στη μεγάλη αποθήκη της Παμπειραϊκής Πρωτοβουλίας στο Ελληνικό κάθε μέρα (και Σαββατοκύριακα) από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ να βοηθήσετε στην παραλαβή κάθε είδους προσφορών των πολιτών, σχολείων, συλλόγων κλπ. για τις ανάγκες των προσφύγων που φθάνουν καθημερινά στο λιμάνι και προωθούνται σε διάφορους χώρους φιλοξενίας. Παράλληλα με την παραλαβή, γίνεται ταξινόμηση κιβωτίων με ρούχα, τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής κλπ. και προετοιμασία αποστολών προς το λιμάνι, τα νησιά, τις ομάδες εθελοντών, τις δομές προσφύγων και τους νέους χώρους φιλοξενίας που ανοίγουν καθημερινά μετά το κλείσιμο των συνόρων.

Για να έχουμε έγκαιρα εικόνα του αριθμού των εθελοντών που θα προσέρχονται, παρακαλούμε απαντήστε σε αυτό το μέιλ δηλώνοντας πότε θα έρθετε και για πόσες ώρες. Αν μπορείτε να έρχεστε σε τακτική βάση, δηλώστε ποιες μέρες και ώρες.

Η αποθήκη μας βρίσκεται μέσα στο παλιό αεροδρόμιο, απέναντι από τη στάση "Ελληνικό" του τραμ στον παραλιακό δρόμο Πειραιά-Γλυφάδας (Ποσειδώνος), μέσα στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ (είναι το τεράστιο μπλε κτήριο επί της παραλιακής, δίπλα στην είσοδο της Ολυμπιακής).
Μεταξύ του κτηρίου της Ολυμπιακής και του Γηπέδου Μπάσκετ υπάρχει φυλασσόμενη πύλη, στην οποία θα δηλώσετε ότι έρχεστε στην αποθήκη της Παμπειραϊκής και το όνομά σας. Μπορείτε να προσέλθετε με το -αργό- τραμ (γραμμές Σύνταγμα-Βούλα και ΣΕΦ-Βούλα) ή με τα λεωφορεία Β2 από Αθήνα και όλα τα λεωφορεία από Αθήνα/Πειραιά προς Γλυφάδα, Βούλα κλπ. [Προσοχή! Το μετρό δεν προσφέρεται για πρόσβαση στην αποθήκη.]
Δείτε τη φυλασσόμενη είσοδο της αποθήκης στον παρακάτω χάρτη:
https://www.google.gr/…/@37.89642…/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e0
Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων/Μεταναστών- Refugees Welcome to Piraeus!

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας