Μαρ. 3, 2016

Συγκεντρωση υλικης βοηθειας για τους προσφυγες , Παρασκευη 4 Μαρτη

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους πρόσφυγες θα πραγματοποιήσει το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Νομού Αττικής, την Παρασκευή 4 Μάρτη, από τις 5 μ.μ.  μέχρι τις 8 μ.μ. στα γραφεία του σωματείου (πλατεία Μητροπόλεως 10 - Αθήνα).

Το κλαδικό σωματείο στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ενός συνεχιζόμενου εγκλήματος. Την ώρα που η πολιτική της ΕΕ και η συνθήκη Σένγκεν εγκλωβίζει χιλιάδες πρόσφυγες μέσα στην Ελλάδα η κυβέρνηση φέρνει στο Αιγαίο τους δολοφόνους του ΝΑΤΟ για να υλοποιήσουν τις αποφάσεις της ΕΕ, φέρνει δηλαδή αυτούς που με τους βομβαρδισμούς και τις επεμβάσεις τους σκορπούν το θάνατο και τη δυστυχία στους λαούς της Μέσης Ανατολής και γεννούν τη μετανάστευση.

Δεν μπορούμε να παραμένουμε θεατές στις εικόνες των δεκάδων πνιγμένων παιδιών στο Αιγαίο, αλλά ούτε και στην εξαθλίωση των προσφύγων που καταφέρνουν να σωθούν. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ορισμένους να καλλιεργήσουν το ρατσισμό και την ξενοφοβία, χύνοντας το φασιστικό δηλητήριό τους στο λαό μας, που έμπρακτα και στο παρελθόν έχει εκφράσει την αλληλεγγύη του στους λαούς.

Για το λόγο αυτό καλούμε τους εργαζόμενους να μαζέψουν υλικά πρώτης ανάγκης (ξηρά τροφή, νερό, γάλα, βρεφικά είδη, πάνες) για να δοθούν ως ένδειξη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Η συγκέντρωση των υλικών στο σωματείο μας θα γίνει την Παρασκευή 4 Μάρτη, 5 - 8 μ.μ.

Παράλληλα το Σάββατο παίρνουμε όλοι μέρος στη σύσκεψη των κλαδικών συνδικάτων της Αττικής που θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ. στον κινηματογράφο "ΑΛΚΥΟΝΙΣ" με θέμα την οργάνωση της πάλης ενάντια στην παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και στις αποφάσεις κυβέρνησης - ΕΕ - ΝΑΤΟ που φέρνουν τον πόλεμο, τον ξεριζωμό και την προσφυγιά, την αλληλεγγύη στην πάλη των λαών και στους πρόσφυγες. Και στησυγκέντρωση που θα ακολουθήσει στα Προπύλαια στη 1 μ.μ. και στην πορεία στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

πηγη##902.gr

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας