Ιουν. 23, 2020

Εμποροι οπλων, απαγωγη αστυνομικου και το <κλαμα > του Χρυσοχοιδη

΄΄Εμποροι όπλων και ναρκωτικών στην Κρήτη. Απαγωγή αστυνομικού στο Μυλοπόταμο και στο βάθος το κλάμα του Χρυσοχοίδη .

Μπορεί οι ανεγκέφαλοι της ελληνικής οικονομίας να θεωρούν  την Κρήτη σαν την ναυαρχίδα του τουρισμού  από πλευράς εισροής συναλλάγματος ομως οσοι γνωρίζουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του νησιού  μάλλον γελάνε  με την θεωρία αυτή .

Για όσους ξέρουν  σε βάθος την οικονομία του νησιού ξέρουν πολύ καλά οτι η παραοικονομία  του νησιού  διακινεί τεράστια χρηματικά ποσά που βγαίνουν από τη διακίνηση όπλων και ναρκωτικών .

Εδώ είναι το  ψωμί  αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους κλάδους  εργασίας  από τον οποίο κερδίζουν  εκατομμύρια ευρώ  και μάλιστα αφορολόγητα  οσοι συμμετέχουν  και κυρίως τα μεγάλα αφεντικά .

Και κυρίως μιλάμε  για δέκα έως δεκαπέντε μεγάλες οικογένειες  της Κρήτης  στο Ηράκλειο  αλλά και στο Ρέθυμνο και στα Χανιά κυρίως  με στενές διασυνδέσεις  με πολιτικά κόμματα  που φτάνουν ακόμα και στην εκάστοτε κυβέρνηση .

Ξέχωρα από τα παραπάνω ας μην ξεχνάμε οτι πρίν λίγους μήνες  εκεί στον Ορεινό  Μηλοπόταμο ομάδα οπλοφόρων  Κρητικών απήγαγε και κράτησε  για αρκετές ώρες  αιχμάλωτο   αστυνομικό χωρίς να τον πειράξει .

Απλά ήθελε να στείλει ένα απλό μήνυμα  στους στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ. και να τους πεί οτι < Εμείς εδώ σύντεκνοι ζούμε και αναπνέουμε το δικό μας αέρα >.

Κάνουμε τις δικές μας δουλειές και  τα παίρνουμε είτε το θέλετε είτε οχι .

Αν μπείτε  στα πόδια μας  θα εχετε κακά ξεμπερδέματα .>  

Το μήνυμα εστάλη  και μάλιστα ο βασικός του παραλήπτης δεν ήταν άλλος από τον  <σκληρό αντράκι > της οδού Κατεχάκη  τον  αμερικανόδουλο Μιχαλάκη Χρυσοχοίδη .

Για οσους ξέχασαν ο Χρυσοχοίδης  με απαίτηση   της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα και κυρίως του σημερινού πρέσβη κ. Πάιατ  τοποθετήθηκε από το ....Μωυσή  κατά κόσμο Κούλη Μητσοτάκη  στο υπουργείο  Δημόσιας Τάξης ώς πολιτικός προιστάμενος .

Από εκεί αρχίζει και η ιστορία άγριων ξυλοδαρμών δεκάδων τραυματισμών  πολιτών με χρήση εκατοντάδων χημικών  και ξύλο στο ψαχνό  από τους νταήδες των ΜΑΤ  και των ΥΜΕΤ  σε ολη της χώρα .

Επιθέσεις των κτηνανθρώπων των ΜΑΤ σε  απλούς πολίτες κάθε ηλικίας  στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ενώ σε Χίο και Μυτιλήνη  οι Μπάτσοι του Χρυσοχοίδη έφαγαν της χρονιάς τους από τους αγανακτισμένους  κατοίκους σαν η νοσηρή  φαντασία του Μιχαλάκη Χρυσοχοίδη τους  έστειλε  στα δύο νησιά του Βορείου Αιγαίου για να  τσακίσουν την Αντίσταση των κατοίκων και να δημιουργηθούν τα  hot  spots  του  νέου  υπουργίσκου  Μετανάστευσης  του Χιώτη Νότη Μυταράκη .

Στην Κρήτη ομως  τα μεγάλα αφεντικά  της διακίνησης ναρκωτικών και όπλων δουλεύουν  με σύστημα και κυρίως με στόχους .

Ετσι μετά την ολιγόωρη  απαγωγή του ταλαίπωρου  μπατσούλη  στα ορεινά του Μηλοπόταμου ξεκίνησαν και κάποια τηλέφωνα σε μπάτσους  Κρητικούς  που υπηρετούν  στο νησί  και είναι τοποθετημένοι  σε νευραλγικές υπηρεσίες  κυρίως στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ηρακλείου , Χανίων και Ρεθύμνου.

Βλέπετε το 90% και πλέον των αστυνομικών στη Μεγαλόνησο  είναι ντόπιοι .

Αρα κουμπάροι φίλοι και συγγενείς ξέρουν από πρώτο χέρι  τους διώκτες τους . 

Είδε και από είδε  ο Μιχαλάκης Χρυσοχοίδης  οτι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και πρίν από τρείς βδομάδες πήρε παραμάσχαλα τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη  και πήγε και μίλησε με ευγένεια σε μεγάλη συγκέντρωση  αξιωματικών .

Δεν τους μίλησε απλά .

Σχεδόν με δάκρυσα στα μάτια τους χιλιοπαρακάλεσε  να δουλέψουν και να μην φοβούνται . Αντίθετα στην Αθήνα  σαν ανέλαβε πήγε στην Εδρα των ΜΑΤ  στο Γουδί  και στα ΥΜΕΤ  στην Καισαριανή  και τους είπε οτι αυτοί θα επιβάλουν τον νόμο .

Δηλαδή θα δέρνουν με το παραμικρό .

Που να στείλει  τους  Ματατζήδες και ολο του τον συρφετό στην Κρήτη και συγκεκριμένα  στον ορεινό Μηλοπόταμο ?

Θα τους ξεβρακώσουν  οι ντόπιοι  και σίγουρα θα τους αφοπλίσουν .

Στην Αθήνα τα πράγματα είναι αλλοιώς .

Μάλιστα για να τονώσει  το καταρρακωμένο ηθικό των αξιωματικών στην Κρήτη  αλλα και για να μην ξανασυμβεί τραυματισμός  αστυνομικού  που κατέληξε στον θάνατό του έξω από τα Ζωνιανά  το 2005  ανάγγειλε  την ίδρυση 3ης ΕΚΑΜ  -- Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα στην Κρήτη .

Βέβαια στο Ηράκλειο εδώ και χρόνια λειτουργεί το Τμήμα Ειδικών Αποστολών Κρήτης  με περίπου 20  εκπαιδευμένους από την ΕΚΑΜ αστυνομικούς για να κάνουν  τις ζόρικες δουλειές της Αστυνομίας .

Ομως εκεί που είναι για γέλια και για κλάματα είναι η κατάσταση που επικρατεί στα ΤΑΕ  τα λεγόμενα Τμήματα  Αντιμετώπισης Εγκληματικότητας απόπου ολοι οι αστυνομικοί θέλουν να φύγουν μια που αρκετοί από αυτούς δέχθηκαν απειλητικά  τηλεφωνήματα από τους  μπράβους των γνωστών οικογενειών ......

Και αν ολα αυτά συμβαίνουν στην Κρητη  εδώ και μήνες  στην Αθήνα η κατάσταση  με τον Χρυσοχοίδη είναι  υπέροχη έως εξαιρετική .

Σωρηδόν  με εντολή του δίνονται φύλλα  πορείας σε αστυνομικούς για να  πάνε να υπηρετήσουν  στις πεζές περιπολίες αλλά και στην νέα υπηρεσία με μηχανάκια  .

Η έδρα της υπηρεσίας είναι στον 5 όροφο  του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος στην οδό Μημνέρμου  δίπα στα παλαιά ανάκτορα .

Επικεφαλής τέθηκε ο αστυνομικός  διευθυντής  Γιώργος Μιχαηλίδης  που  κυνηγά ολους τους υφισταμένους του για να τρέχουν περισσότερο .

Ετσι  βγάζει συνέχεια πεζές περιπολίες  στην Πλατεία Καραισκάκη στην Πλατεία  Τράιμπερ  στην Πλατεία Νέας Σμύρνης  στην Πλατεία Βαρνάβα  στην Πλατεία του Βύρωνα  στην Πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου  στα Ιλίσια  κλπ . Και σπάει καποιος το κεφάλι του  τι είδους αστυνόμευση είναι αυτή στις πλατείες ?

Η απάντηση δίνεται  από τα λόγια φίλου του Χρυσοχοίδη που έχει μεγάλη καφετέρια στην Πλατεία Νέας Σμύρνης  που απαίτησε πεζές περιπολίες να περνάνε γύρω από την  καφετέρια του για να βλέπει ο κόσμος  και να πίνει με την ηρεμία του τόν καφέ του .

Χάλια μαύρα .

Περιπολίες ακόμα βγαίνουν  και γύρω από το μεγαλούργημα του Δήμαρχου Αθήνας  του περιβόητου Μπακογιάννη στην  Ομόνοια  οπου οι αστυνομικοί δύο μάλιστα περιπολίες φυλάνε  το συντριβάνι γιατί πολλοί πάνε για ένα μπανάκι  στα νερά της πλατείας  ενώ άλλοι κυρίως αλλοδαποί πλένουν και τα ρούχα τους  μια που υπάρχει μπόλικο νερό .

Σαν πάς  όμως και στη γωνία Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη  οπου είναι το τεράστιο ξενοδοχείο  το  Boss Boutigue οπου σταγάζονται πρόσφυγες θα δείς μπόλικες περιπολίες  γύρω του .

Λές ο κ. Χρυσοχοίδης να εχει σχέση με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου  ή φυλάει  τους πρόσφυγες για να μην τους χάσει αν και είναι γνωστό οτι οι ταλαίποροι μπορούν και βγαίνουν νόμιμα έξω από αυτό .

Ο  Αρουραίος  της .....Εκάλης  .

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας