Ιουν. 3, 2020

Τα < κακα σκυλια > του συνδικαλισμου της Αστυνομιας

Συνδικαλιστικά αστυνομικά μαχαιρώματα σε βάρος αστυνομικού συνδικαλιστή της Αττικής με αφορμή πυροβολισμούς σε αγέλη σκύλων .

Οσο και αν σας φαίνεται παράξενο μερίδα αστυνομικών συνδικαλιστών της Αττικής όρμησε να .....κατασπαράξει γνωστό συνδικαλιστή συνάδελφό τους οταν για να προστατέψει τη ζωή του αδελφού του μιας γνωστής του αλλά και τη δική του πυροβόλησε πάνω σε συστάδα δέντρων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας .

Ο γνωστός για την εντιμότητά του αλλά και το ήθος του Αστυνόμος Γιώργος Καλλιακμάνης βρέθηκε να δέχεται τις τελευταίες μέρες ενορχηστρωμένη επίθεση από συναδέλφους του επίσης συνδικαλιστές της ΠΟΑΣΥ αν και έπραξε το αυτονόητο .

Πρόσφατα στη διάρκεια επίσκεψης στην γηραιά μητέρα του στην περιοχή του Αγρινίου και ενώ βρισκόταν μαζί με τον αδελφό του και μια γνωστή τους στην περιοχή του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας δέχθηκαν επίθεση από αγέλη άγριων σκυλιών .
Ο αστυνόμος Γιώργος Καλλιακμάνης έπραξε το αυτονόητο.

Με το υπηρεσιακό του πιστόλι πυροβόλησε πάνω σε συστάδα δέντρων για να τρομάξει τα άγρια σκυλιά ,βρισκόμενος σε άμυνα , αφού είχε λάβει οπως αρμόζει σε ανάλογες περιστάσεις ολα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας αφενός για να μην τα τραυματίσει καθότι και ο ίδιος φιλόζωος και αφετέρου να μην προκαλέσει κυρίως τραυματισμό σε πολίτη στην περιοχή που βρισκόταν . Από τη στιγμή εκείνη ξεκινά και μια άνανδρη επίθεση σε βάρος του αστυνόμου Γιώργου Καλλιακμάνη που ενορχηστρώνει η ηγεσία της ΠΟΑΣΥ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων - σε αγαστή συνεργασία με συνάδελφο του του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου και του προέδρου της ενωσης Ακαρνανίας .

Όπως είναι γνωστό ο αστυνόμος Γιώργος Καλλιακμάνης που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών είναι πρόεδρος των αστυνομικών της Νοτιοανατολικής Αττικής . Πρόκειται για αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που διακρίνεται για το ήθος και την εντιμότητά του ενώ είναι μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΟΑΣΥ .
Η ενέργεια αυτή του αστυνόμου Γιώργου Καλλιακμάνη πήρε σε ελάχιστο χρόνο τεράστιες διαστάσεις ενώ ο συνάδελφος του τόσο του Αστυνομικού Τμήματος του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας που σημειώθηκε το περιστατικό όσο και Ο Πρόεδρος την ενωσης αστυνομικών Ακαρνανίας σε συνεργασία με άλλους γνωστούς και μη εξαιρετέους συνδικαλιστές της ΠΟΑΣΥ θεώρησαν κατάλληλη τη στιγμή τόσο για να τον χτυπήσουν όσο και να πετύχουν να τεθεί σε διαθεσιμότητα από τον ίδιο τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Καραμανλάκη για να μην πάρει μέρος στις εκλογές τους που προκειτε να πραγματοποιηθούν σε μικρό χρονικό διάστημα .

Το αναίμακτο περιστατικό πήρε γρήγορα τέράστιες διαστάσεις ενώ επιστράτευσαν ακόμα και γνωστή ιστοσελίδα αμφίβολης αξιοπιστίας που ασχολείται με αστυνομικά θέματα . Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας που διαθέτει και δική του εβδομαδιαία εφημερίδα είναι γνωστό οτι βρίσκεται σε διαμάχη με τον Γιώργο Καλλιακμάνη ενώ ολως παραδόξως διαθέτει αστυνομικούς να τον φιλάνε .

Το συγκεκριμένο περιστατικό χωρίς ποινικό υπόβαθρο Νόμος 3169-2003 άρθρο 3 παράγραφος 4 δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας απλός εκφοβισμός σε βάρος των ιδιαίτερα επιθετικών σκύλων της περιοχής και μάλιστα αναίμακτος .
Μήπως ο κέρβερος (σύμφωνα με τους συμπολίτες του ) αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου προσπάθησε σε συνεργασία με τον πρόεδρο του στο Αγρινιο να κατευθύνουν την έρευνα έτσι ώστε να στοιχειοθετηθεί αδίκημα στα όρια του αυτοφώρου σε βάρος του συνδικαλιστή αστυνόμου Γιώργου Καλλιακμάνη ?
Πώς γίνεται να ενημερώνεται η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και κυρίως ο ιδιοκτήτης της που εχει και εβδομαδιαία εφημερίδα τόσο άμεσα πρίν ακόμα ενημερωθεί η ίδια η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας ?
Ποιά αλήθεια είναι η εμπλοκή του Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ και προέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Ακαρνανίας Χρήστου Μαυραγάνη που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου καθώς και του ταμία της ίδια ένωσης Πέτρου Δούκα ο οποίος είναι και διοικητής του Τμήματος Θέρμου και λέγεται οτι ενημέρωσε τον πρόεδρό του ?
Εχει σχέση το συγκεκριμένο γεγονός με Ενωση Αστυνομικών που είναι στην παράταξη του Γιώργου Καλλιακμάνη - Φωκίδα- η οποία πρόσφατα ακύρωσε σαν παράνομες τις εκλογές της ΠΟΑΣΥ ?
Είναι αλήθεια οτι ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος στη διάρκεια του περιστατικού ξόδεψε πολλές ώρες προκειμένου να πείσει τον κ. Καραμανλάκη καθώς και άλλο ανώτατο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Γιώργος Καλλιακμάνης ώστε να μην εχει ο τελευταίος δικαίωμα σαν επικεφαλής παράταξης να πάρει μέρος στις εκλογές της ΠΟΑΣΥ που θα γίνουν άμεσα με την λήξη των μέτρων για τον κωρονοιό ?
Γιατι αλήθεια η ΠΟΑΣΥ βιάστηκε να κάνει έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας με μοναδικό θέμα την περιπέτεια του Καλλιακμάνη ενώ δημοσίευσε και ανακοίνωση που δημιουργούσε εντυπώσεις ?
Ποιός είναι ο βρώμικος ρόλος που παίζει στην ολη υπόθεση ο γνωστός ιδιοκτήτης ιστοσελίδας και εφημερίδας που απαιτεί από το υπουργείο ΠροΠο να εχει αστυνομικούς να τον φυλάνε για να κυκλοφορεί στην Αθηναική νύχτα ?

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας