Φεβ. 25, 2015

Υποκλοπων συνεχεια … CIA και ΕΥΠ σχεδιο <<Πυθια>>

      Πρίν  από λίγες μέρες  ο  <Ανάποδος>   έκανε μια σημαντική   αποκάλυψη  σχετικά με το όνομα του Αμερικανού  πράκτορα της  CIA  στην Ελλάδα  σε βάρος του οποίου ο  Ανακριτής  κ. Δημήτρης Φούκας  έπειτα από πολύχρονες έρευνες  εξέδωσε ένταλμα  σύλληψης  για τη συμμετοχή του  στις υποκλοπές και παρακολουθήσεις των  τηλεφώνων  του πρώην Πρωθυπουργού  Κώστα Καραμανλή  το 2007.

   Ηταν η εποχή που  ξένες μυστικές υπηρεσίες  προσπάθησαν και πέτυχαν  σε μεγάλο βαθμό την αποσταθεροποίηση της τότε κυβέρνησης  ενώ  ξένη  μυστική υπηρεσία  είχε  προετοιμάσει   και τη δολοφονία του  τότε Πρωθυπουργού  σύμφωνα με  στοιχεία  που έδωσε η  Ρωσική  FSB  στην ΕΥΠ  .

Πρόκειται για το γνωστό σχέδιο < Πυθία >  το οποίο  ο ανακριτής κ. Φούκας  πέτυχε  να το συνδέσει, παρά τις εκτιμήσεις πολλών ότι ήταν αδύνατο, με τους φυσικούς  δράστες των υποκλοπών των τηλεφώνων  τόσο του  τότε Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή όσο και  αρκετών από τους υπουργούς του .

Ο άνθρωπος αυτός συνταξιούχος σήμερα της  CIA   ζεί  στο  Λάγκλει  της Βιρτζίνια, κοντά στην έδρα της περιβόητης  CIA  που την υπηρέτησε για πολλές δεκαετίες . Πρόκειται για τον  συμπαθέστατο  κ.  Γουίλιαμ  Βασίλη Βασιλειάδη  65χρόνων σήμερα  άριστο  γνώστη της ελληνικής γλώσσας  με ελληνίδα σύζυγο που κατάγεται από την    Κάρπαθο και κατά μια πληροφορία ζούσε μέχρι πρότινος με το παιδί της   σε πόλη της Βόριεα Ελλάδας .

Η  ιστορία θυμίζει    καλογυρισμένο αστυνομικό φίλμ νουάρ  μια που μπλέκονται  αμερικανοί πράκτορες της CIA , Ισραηλινοί συνάδελφοί τους  της  περιβόητης  Μοσάντ  που  ήταν καλυμμένοι με το μανδύα του επιχειρηματία,   ποινικοί  τρόφιμοι των ελληνικών φυλακών,   ανώτεροι   διπλωμάτες  καθώς και γνωστός έλληνας  μεγαλοεπιχειρηματίας  που  κινείται  στις ΗΠΑ  παλιό  φιλαράκι πρώην Πρωθυπουργού  που πέταξε τη χώρα στα βράχια .

   Η  υπόθεση τόσο της οργγάνωσης της δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή,    όσο και οι    παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του πρώην Πρωθυπουργού    που τεκμηρίωσε  ο ανακριτής κ. Δημήτρης Φούκας  φέρνουν στο φως της δημοσιότητας ένα  ασταμάτητο  επιχειρηματικό πόλεμο  που μαινόταν τότε στη χώρα  όσο  και  γεωστρατηγικούς  συσχετισμούς .  Από τις έρευνες     αποδείχθηκε ότι είχε άμεση σχέση με  το σύστημα  παρακολούθησης  ολόκληρης της συνοριακής    γραμμής  της χώρας  με  το σύστημα GIS  που  έφερε  Ρωσικό  λογισμικό και είχε πρπομηθευτεί  η χώρα μας  . 

Αυτό απετέλεσε  και  τη σταγονα που  ξεχύλισε  το ποτήρι με αποτέλεσμα οι υπερατλαντικοί μας σύμμαχοι   αλλά και οι Ισραηλινοί  να χάσουν την  ψυχραιμία τους  και  να  επιδιώκουν με κάθε μέσω  την εξόντωση του Κώστα Καραμανλή .

Παράλληλα  οι  κινήσεις του Καραμανλή  με την  επικείμενη   συμφωνία με τους  Ρώσους για τον αγωγό του  Southstream  προκαλούσαν  φρίκη στους Αμερικανούς .

    Ο  κ. Φούκας πέτυχε να εντοπίσει  τη γυναίκα που αγόρασε τα τέσσερα περιβόητα καρτοκινητά  - σκιές  από κατάστημα του  Πειραιά . Στην ουσία  πρόκειται  για τη γυναίκα του  Βασίλη Βασιλειάδη  την οποία  ο ίδιος έστειλε  στο συγκεκριμένο κατάστημα για να τα αγοράσει . Τήν γυναίκα αυτή αναγνώρισε μπροστά στον  Ανακριτή  υπάλληλος του καταστήματος  .

Μετά από αυτό  η ιστορία  των παρακολουθήσεων αλλά και της απόπειρας  κατά του Κώστα Καραμανλή πήρε άλλη  πορεία .

Ο  ανακριτής διαπίστωσε οτι τα τέσσερα καρτοκινητά - σκιές αγοράσθηκαν στις 8/06/2004  με στοιχεία  της γυναίκας που τα αγόρασε στο όνομα  του  Πέτρου Μάρκου  ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο  Βασίλης Βασιλειάδης .

Ο   Βασιλειάδης βρίσκεται στη χώρα μας σαν αμερικανός πράκτορας από τις αρχές του  1990  και συνεργάζεται  με τις ελληνικές αρχές ασφαλείας και κυρίως με την ΕΥΠ  για θέματα  τρομοκρατίας ενώ  ήταν ο  εγκέφαλος  στην υπόθεση ΔΙΚΤΥ    που  είχε σχέση το 2003  μετά την κατάρευση  του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσείν στο Ιράκ  την απομάκρυνση  μεγάλης  ποσότητας εκρηκτικών  όπλων ρουκετών και χειροβομβίδων  από την πρεσβεία του Ιράκ στην Αθήνα .

Μάλιστα η μεθοδική  έρευνα του ανακριτή  κ. Φούκα  απόδειξε ότι τηλεφωνήματα με ένα από τα καρτοκινητά  έγιναν  με ενεργοποίηση άλλης συσκευής κινητού  της Αμερικανικής Πρεσβείας .

Στην   υπόθεση εμπλέκονται  επίσης και Ισραηλινοί  πράκτορες της Μοσάντ  που παριστάνουν τους  επιχειρηματίες  ενώ ένας πρώην συνεργάτης του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών έδωσε όπως ακούγεται  πολλά στοιχεία γύρω από την υπόθεση αυτή στον κ. Φούκα .

Πρόκειται για τον κ. Αλεξ Ρόντο  άνθρωπο που  κάνει μπίζνες στο  Αμέρικα αλλά γνώριζε πολλά στοιχεία για τον  φίλτατο κ. Βασίλη Βασιλειάδη .

Ο κ. Ρόντος κατέθεσε στον κ. Φούκα  και  με την κατάθεση αυτή λύθηκαν πολλές  απορίες του ανακριτή .

Μέσα στις παρακολουθήσεις φαίνεται ότι  η περιβόητη γνωστή ξένη μυστική υπηρεσία  είχε αποφασίσει να ξεκάνει τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Κώστα  Καραμανλή ενώ οι  ομάδα των  τριάντα  Ρώσων πρακτόρων  της  FBC  στην  ουσία  επιτηρούν νυχθημερών τον πρώην Πρωθυπουργό  και σε μια εμπλοκή με πράκτορες δύο ξένων χωρών  πετυχαίνουν να τους εξουδετερώσουν  πρίν  δολοφονήσουν τον Κώστα Καραμανλή  .

Φυσικά ο έντιμος και ικανότατος ανακριτής κ. Φούκας στην  ουσία από το 2009  και σε βάθος έξη χρόνων ολοκλήρωσε την  έρευνά του  έβγαλε το ένταλμα σύλληψης  σε βάρος του Αμερικανού πράκτορα  Βασίλη Βασιλειάδη αλλά ο τελευταίος ξεκοκαλίζει τη σύνταξή του στο Αμέρικα  και δεν  τον εκδίδει φυσικά  η χώρα του  .

Ο  αρουραίος  της ...  Εκάλης 

Σχόλια

25.02.2015 17:39

ΑΡΤΕΜΙΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ GIS ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ; ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ή ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας