Απρ. 20, 2016

ΔΩΡΕΑΝ εφαρμοζει η Κουβα το πρωτο εμβολιο κατα του καρκινου του πνευμονα

  16 του Γενάρη, 2016 - Το Κέντρο Μοριακής Ανοσολογίας (CIM) της Κούβας, που διατίθενται δωρεάν, το πρώτο εμβόλιο εις βάρος των ασθενών με καρκίνο του πνεύμονα όλο το νησί που πάσχουν από τη νόσο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς από το έθνος της Καραϊβικής, είναι μια νέα θεραπεία, μοναδική στον κόσμο, η οποία διαχειρίζεται ουσιαστικά να σταματήσει την προέλαση της νόσου, χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

"Τα αποτελέσματα του εμβολίου δώσει ένα ποσοστό επιβίωσης των ασθενών, όχι ο όγκος έχει αφαιρεθεί, αλλά σταματά την ανάπτυξη, επιτρέποντας στους ασθενείς να ζουν περισσότερο και ιδιαίτερα με μια καλή ποιότητα ζωής, διότι η τοξικότητα του είναι ελάχιστες», λέει Arlhee επιστημονική Diaz.

Ενώ αναμένεται ότι (εμβόλιο) θα μπορούσαν να διατεθούν στην αγορά σύντομα, ο οικονομικός αποκλεισμός που εξακολουθεί να διατηρεί ΗΠΑ εναντίον της χώρας της Καραϊβικής γίνεται αναμφίβολα ένα σοβαρό εμπόδιο σε άλλους ασθενείς από άλλα έθνη μπορούν να επωφεληθούν.

"Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχω κάνει είναι να υπογράψει μια συμφωνία εμπιστευτικότητας με ένα ερευνητικό κέντρο στη χώρα να αρχίσει την ανταλλαγή πληροφοριών. Από το σημείο αυτό, στο μέλλον θα μπορούσε να ξεκινήσει Φάσης 1 μελέτες, μελέτη αποτελεσματικότητας », δήλωσε ο Ντίαζ.

Προς το παρόν, οι Κουβανοί έχουν πρόσβαση στο εμβόλιο μέσα από τα νοσοκομεία τους, ενώ στην περίπτωση των ξένων πολιτών, πρέπει πρώτα να εισέλθετε στο σύστημα υγείας στη χώρα αυτή, και στη συνέχεια να πληρώσει ένα μικρό ποσό για να είναι μέρος της θεραπείας. Μόνο οι γιατροί αυτού του έθνους επιτρέπεται να εφαρμόσουν το εμβόλιο.

Το Κέντρο Μοριακής Ανοσολογίας στην Κούβα εστιάζει τις εργασίες της για την έρευνα και την παραγωγή φαρμάκων κατά του καρκίνου, την κύρια αιτία θανάτου μεταξύ των Κουβανών. Οι σπουδές του ξεκίνησε το 1994 με την παραγωγή μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Ορισμένοι περιορισμοί σχετικά με τον ιατρικό εξοπλισμό και η έρευνα τέθηκαν από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, ωστόσο, ότι η συνεργασία μεταξύ της Κούβας και των ΗΠΑ σε θέματα επιστημονικής έρευνας και της βιοτεχνολογίας λαμβάνουν την απαραίτητη ώθηση, το Κογκρέσο των ΗΠΑ Θα πρέπει να αποφασίσει οριστικά να αποσύρει τον οικονομικό αποκλεισμό που έχει περισσότερα από 50 χρόνια

πηγη##RESUMEN

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας