Απρ. 20, 2015

Διεθνης Αναγνωριση του Κουβανικου φαρμακου για τη θεραπεια του διαβητικου ποδιου

Γνωστοί επιστήμονες, εμπειρογνώμονες και καθηγητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον αντίκτυπο του προγράμματος της θεραπείας με Heberprot-P στην Κούβα, η οποία τώρα επεκτείνεται τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Η αυξανόμενη διεθνής αναγνώριση και το κύρος της Κουβανικής ιατρικής, και ιδίως του φαρμάκου Heberprot-P για τη θεραπεία των διαβητικών ελκών των κάτω άκρων που βοηθάει στη μείωση του κινδύνου για ακρωτηριασμό, τονίστηκε πρόσφατα από τον Δρ. Jorge Berlanga Acosta κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στην πόλη του Santiago De Cuba. Ο Δρ.Acosta έχει κληθεί επίσης να παρουσιάσει την κουβανική εμπειρία στο διαβητικό πόδι στο Παγκόσμιο Συνέδριο που θα γίνει στο Χόλιγουντ, Λος Άντζελες.

Το Heberprot-P είναι ένα ιατρικό προϊόν μοναδικό στον κόσμο και πλήθος επαγγελματιών, κλινικών ιατρών και χειρούργων από όλο τον κόσμο είναι πρόθυμοι να το δοκιμάσουν, καθώς αναγνωρίζουν ότι αποτελεί πιθανή εναλλακτική λύση για τη μείωση του ποσοστού των ακρωτηριασμών λόγω επιπλοκών του σακχαρώδη διαβήτη.

Περισσότερα από 18.000 νέα περιστατικά ασθενών με διαβητικό πόδι εμφανίζονται ετησίως στην Κούβα, μεταξύ αυτών αρκετά παρουσιάζουν κινδύνους σύνθετων ελκών, και 10.000 από αυτά αντιμετωπίζονται με Heberprot-P.

Κατά τη διάρκεια των επτά χρόνων του προγράμματος, πρόσθεσε, πάνω από 38.000 ασθενείς έχουν λάβει θεραπεία με το προϊόν. Heberprot-P, το οποίο έχει ήδη καταχωρηθεί για χρήση σε 26 χώρες και χορηγείται σε περισσότερους από 160.000 ανθρώπους ανά τον κόσμο. 

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο σακχαρώδης διαβήτης επηρεάζει σήμερα περίπου 200 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, αριθμός που θα μπορούσε να φθάσει τα 366 εκατομμύρια μέχρι το 2030.

πηγη##Sierra Maestra

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας