Ιαν. 6, 2015

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ

Εδώ δημοσιογράφοι , εδώ δημοσιογράφοι ...... οι καρεκλοκενταυροι δεν ακούν..... ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ Π. Σομπολος ασχολειται με την εκδοση και παρουσιαση του βιβλιου του ) η πρόεδρος του ΤΥΠ Π. Χριστοδουλιδου ( με την απόλυση των ελάχιστων ιατρών που εμειναν και με την κατ εντολή δυάλυση του ταμείου μας)η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μ. Αντωνιαδου ( με το πως θα σπασει τις απεργιες των συναδελφων στα διαφορα μαγαζια ) με τη συμπαράσταση των γαλαζοπρασινων συνδικαλιστών. Εξεραιση αποτελούν ( ευτυχώς ) ο μαχητής Γ. Φιλιππάκης η δυναμική Ν. Νταουντακη και ο Δ. Τσαλαπατης .

Ας σκεφτουν οι συνάδελφοί τι εκπροσωπους θέλουν στις επόμενες εκλογές ( εκτός αν θέλουν να χάσουν και τα ελάχιστα που απέμειναν αυτόν έρημο αυτό χορο ) μας πήραν οτι εμείς φτιαξαμε και είναι καταδικο μας και το ξεπουλανε στο όνομα των συμφερόντων των δανειστων-δυναστων μας .

Περιμέναμε όπως έλεγε στις δηλώσεις της η (πασιοναρια) του ΕΔΟΕΑΠ Π. Χριστοδουλιδου και ο ακόλουθος τις Γ. Αγγελής να κανει μια ενημέρωση στους μετόχους του ταμείου ( που αυτοι δυστυχώς την ψήφισαν ) αλλά που , έγραψε όλο τον κόσμο εκεί που δεν πιάνει η μελάνη.               Περιμένει είπε να μιλήσει στην συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ τον Ιούνιο (γιατί οι εντολές που έχει είναι να έχει δυαλυσει το ταμείο έως τοτε.  Ελπίζω να μην έχει προλάβει........

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ έχω για το αν εμείς θα αντιδρασουμε ...... Όχι απλα με χλιαρές ομιλίες περί ανέμων και ....νερών... ΑΛΛΑ ουσιαστικά , να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ την αλλαγή του σκηνικού .                   

Θαθελα να διαψευσθω .... Γιατι πιστευω πως ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ

 

                                                                          Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας