Απρ. 25, 2021

ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ! Κανένας μόνος, κανένας χωρίς τα βασικά!

El Camino - Ανοιχτή Δράση Αλληλεγγύης

βρέθηκε έξω από το δημαρχείο Χαλκίδας και μοίρασε φαγητό σε όλους τους ανθρώπους, δωρεάν και χωρίς κριτήρια.

Σχετικά με την έγγραφη απάντηση του δήμου Χαλκιδέων, της δημάρχου Έλενας Βάκα καθώς και την επίσημη τοποθέτηση της αντιδημάρχου Σοφίας Χονδρογιάννη σε επιστολή (31/3 - αρ. πρ 9484) κατά την οποία ζητούσαμε να ενημερωθούμε για τις παροχές του δήμου προς τους συνανθρώπους μας, τονίζουμε τα εξής:

Είναι τουλάχιστον προκλητικό εν καιρώ υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, να υπάρχουν κριτήρια για την παροχή ενός πιάτου φαγητού σε συμπολίτες μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε αξιοπρεπή διαβίωση.

Τα υπερβολικά αυστηρά κριτήρια του δήμου Χαλκιδέων για την κοινωνική παροχή γευμάτων, καθιστούν απαγορευτική την ανακούφιση περισσοτέρων συμπολιτών μας και αδύνατη τη στήριξη οικογενειών, κάτι πλέον που πρέπει να γίνει αντιληπτό και να αλλάξει ΑΜΕΣΑ , καθώς οι καθημερινές ανάγκες έχουν μεγαλώσει και οι πληττόμενοι διαρκώς αυξάνονται.

Αυτή τη φορά, σήμερα Κυριακή 25/04, η

Θα ήταν προτιμότερο αντί να αναλώνεστε σε αιχμές για τους συνανθρώπους μας, περί μη ύπαρξης πραγματικής ανάγκης και υπονοούμενα για εκμετάλλευση των παροχών του Δήμου Χαλκιδέων, να αναλογιστείτε το μερίδιο ευθύνης που σας βαραίνει και να περάσετε πλέον σε πράξεις.

Ταυτόχρονα σας ζητάμε να είστε πιο προσεκτικοί σε αναφορές σας στα τραγικά περσινά γεγονότα στο Μπούρτζι, που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν ζωές ανάμεσα σε τόνους λάσπης από την καταστροφική πλημμύρα.

Μπορεί από πλευράς σας, να έχετε ως στόχο τη δημιουργία ενός κλίματος αλληλεγγύης και μιας ψευδαίσθησης προσφοράς και στήριξης προς τους πληγέντες, δυστυχώς όμως σας αφήνουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένους μαζί με την μηδαμινή και χρονοβόρα κοινωνική πολιτική που ασκεί ο δήμος Χαλκιδέων!

Τέλος σας ξεκαθαρίζουμε ότι:

Οι δρόμοι μας είναι διαφορετικοί, δεν συμπίπτουν και έτσι θα παραμείνουν!

Εμείς, επιλέξαμε το δρόμο της Αλληλεγγύης, της Ανθρωπιάς, της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας!

Βασιζόμαστε μόνο στην ευαισθητοποίηση του κόσμου, στην αφύπνιση συνειδήσεων, στην προσφορά των εθελοντών χωρίς κανένα προσωπικό, κοινωνικό ή οικονομικό όφελος.

Εσείς από την πλευρά σας, γυρίσατε την πλάτη στην κοινωνία μας!

Κλείσατε τα μάτια στα πραγματικά προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο μας και αναλωθήκατε σε βαρύγδουπες δηλώσεις, ίσως και προσωπικές πολιτικές καταξιώσεις, που μας αφήνουν τόσο εμάς, όσο και τον κόσμο που βρίσκεται σε δεινή θέση, παγερά αδιάφορους.

El Camino - Ανοιχτή Δράση ΑλληλεγγύηςΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !

Κανένας μόνος, κανένας χωρίς τα βασικά!

El Camino Ανοιχτη Δραση Αλληλεγγυης

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας