Φεβ. 1, 2016

Π.ΟΜ.Ε.Ε.Α. : Ολοι οι εργαζομενοι στη γενικη απεργια στις 4/2/2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

στην  ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Π.ΟΜ.Ε.Ε.Α.

ΤΜΗΜΑ ΓΣΕΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ

4/2/2016

Σημείο συνάντησης: Σταδίου και Αιόλου, ώρα : 11.00 π.μ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα πρωτοβάθμια σωματεία για συμμετοχή στην γενική απεργία της 4ης Φλεβάρη, ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

 Η κυβέρνηση υποτασόμενη   στις απαιτήσεις των δανειστών συνεχίζει την καταστροφική πολιτική διάλυσης της χώρας και της κοινωνίας, καταθέτοντας ένα νομοσχέδιο που προχωρά στην πλήρη αποδόμηση του δημόσιου χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης. Με τις προτάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επί της ουσίας:

Οι ήδη καταβαλλόμενες συντάξεις θα μειωθούν περεταίρω τόσο για τους χαμηλοσυνταξιούχους με την κατάργηση του ΕΚΑΣ ( σταδιακά έως το 2019 ) όσο και για αυτούς που θα κάνουν χρήση του δικαιώματος για πρόωρη συνταξιοδότησης,αδιακρίτως (οικογένειες με ανάπηρα τέκνα ή μέλη)

Για τους νέους εργαζόμενους το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο, με δεδομένη την τεράστια ανεργία και τις διαλυμένες εργασιακές σχέσεις ( μπλοκάκια, ημιαπασχόληση, μαύρη εργασία κ.λ.π ), αφού είναι αδύνατο να πληρούν τα νέα κριτήρια συνταξιοδότησης.

Η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων και των αγροτών τριπλασιάζεται και μαζί με τις άλλες μνημονιακές και φορολογικές υποχρεώσεις οδηγούνται στην έξοδο από το επάγγελμά τους και την ανεργία.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Οφείλουμε να δώσουμε και αυτήν μάχη και να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ με την συμμετοχή μας στην απεργία της 4ης Φλεβάρη. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διαψεύδει με τον χειρότερο τρόπο τις ελπίδες μας και τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο μέλλον σε αυτή την χώρα και τις ζωές μας. Χρειάζεται να βρούμε την δύναμη, να ξανασταθούμε στα πόδια μας και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να αντιστεκόμαστε. Να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι μας κόντρα σε όσους έχουν βαλθεί να μας κάνουν να το σκύψουμε.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 4ης ΦΛΕΒΑΡΗ

Σημείο συνάντησης: Σταδίου και Αιόλου, ώρα : 11.00 π.μ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας