Οκτ. 3, 2016

Εδω Παππας εκει Παππας που ειναι ο Κοτσακας ?Έντονες είναι πλέον οι ζυμώσεις και οι διαμαρτυρίες μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο λειτουργίας του Μαξίμου και της κυβέρνησης στο σύνολό της και τα βέλη των περισσοτέρων στελεχών σρέφονται πλέον ανοικτά κατά του Νικολάκη Παππά θεωρώντας αυτον υπεύθυνο για τον κατήφορο της κυβέρνησης και του κόμματος γενικότερα. Όλοι πλέον σχεδόν προεξοφλούν ότι θα έχουμε ένα πολύ καυτό συνέδριο. Και όλοι ετοιμάζουν τη φαρέτρα τους και ακονίζουν τα βέλη τους.

Ο Νικολάκης ο Παππάς διαπιστώνοντας ότι έχει μείνει χωρίς φίλους και συμμάχους στον παλιό ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί συμμαχίες στους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ συντρόφους που ναι μεν έχουν την πλειοψηφία στο λαό και στην κοινωνία αλλά στο κόμμα αποτελούν, ακόμα τουλάχιστον, μια μικρή μειοψηφία παρότι στην κυβέρνηση διαθέτουν πολυπρόσωπη παρουσία. Και εκεί βασίζεται ο Νικολάκης ο Παππάς που θέλει να ηγηθεί αυτής της ομάδας και να αλώσει κόμμα και κυβέρνηση.

Σ' αυτήν του την προσπάθεια τα στελέχη που τον συνδράμουν σθεναρά είναι από την κυβέρνηση οι υπουργοί Σπίρτζης (που οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι και ο ταμίας της ομάδας) και Κουρουπλής (που δίνουν και αυτοί την δική τους μάχη για το ποιος θα ηγηθεί των "πασόκων"), από το κόμμα ο Αντώνης Κοτσακάς και από το βαθύ κράτος (Κατεχάκη μεριά) ο διοικητής της ΕΥΠ "συνάδελφος" Γιάννης Ρουμπάτης με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την εξέλιξη της "μάχης".

Ο συνδετικός κρίκος των πασόκων και του Μαξίμου είναι το προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ του Άκη στην πολυπληθή Β' Αθήνας στέλεχος Μιχάλης Σπατιώτης (ξάδερφος του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ συνδικαλιστή της ΕΥΠ Θ. Σπατιώτη που είναι υπόδικος για την υπόθεση "Πυθία" και μέχρι στιγμής απολαμβάνει πλήρους ασυλίας από το σύστημα) ο οποίος εργάζεται νυχθημερόν για να οργανώσει τα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ στελέχη ώστε στο συνέδριο να παρουσιαστούν με ενιαία γραμμη και να καταφέρουν να κυριαρχήσουν.

Οι παλιοί συριζέοι βέβαια δεν θα πέσουν αμαχητί και διοχετεύουν ακόμα και στα πιο ακραία δεξιά μπλογκς διάφορα "μυστικά" ιδίως κατά του Νικολάκη του Παππά που ήταν βαθιά χωμένα στα υπόγεια της Κουμουνδούρου.
Ας "απολαύσουμε" κάποια από αυτά.

Η «Κόζα Νόστρα» του Μαξίμου

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/i-koza-nostra-tou-maksimou/10.110404

Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβε ότι πλησιάζει την εξουσία, και αμέσως μετά που εισέβαλε στο Μέγαρο Μαξίμου, χάρη στην ευγενική χορηγία του... 20% των Ελλήνων ψηφοφόρων, εκπόνησε ένα σχέδιο.

Η βασική στόχευση ήταν πώς θα παραμείνει για χρόνια στο γκουβέρνο, πατώντας επί πτωμάτων. Έρποντας η Αριστερά έφτασε μέχρι την Ηρώδου Αττικού , σιγά τώρα μην αφήσει να της ξεφύγει η εξουσία. Υπήρχαν βεβαίως πολλά πρόσωπα να την διδάξουν αυτήν την «άδολη» Αριστερά πώς θα παίξει βρώμικα παιχνίδια.

Ένας... Παππάς χρειαζόταν για να φτιάξει την ομάδα του Μαξίμου, αποτελούμενη κατά κύριο λόγο από πειναλέους ψευτοαριστερούς και πρασινοφρουρούς που ήξεραν πώς να φάνε όλο το βάζο με το μέλι χωρίς να λερώσουν ούτε δαχτυλάκι.

Έτσι λοιπόν στην παρέα εντάχθηκε ο Σπίρτζης, ο Κουρουμπλής, οι άνθρωποι του Άκη που δρουν αφανώς και ορισμένοι «ταλιμπάν» βουλευτές και στελέχη που δρουν με απόλυτη αφοσίωση, στα όρια του σκύλου που ακούει τις εντολές του αφεντικού και φέρνει το κοκαλάκι μόλις του το ζητήσουν.

Υπάρχουν πολλοί φανατικοί Συριζαίοι που παίζουν σκληρό παιχνίδι, υπό την καθοδήγηση του μέγιστου Παππά για τον οποίον μπορείς πολλά να πεις, αλλά το κυριότερο ότι είναι έξυπνος, μακιαβελικός, σκληρός και καλός... διαπραγματευτής.

Άλλωστε, τον γνωρίζουν καλά οι επιχειρηματίες και οι λοιποί νταβατζήδες με τους οποίους συνομιλούσε πριν και μετά την άνοδο στην εξουσία. Στελέχη όπως ο Κρέτσος, η Σβίγκου, ο Ζαχαριάδης και βουλευτές όπως η Φωτίου, ο Μπάρκας, ο Βερναρδάκης, ο Φίλης, ο Σκουρλέτης και βεβαίως ο τζάμπα μάγκας Πολάκης και η... αρχισυντάκτρια Όλγα Γεροβασίλη.

Υπάρχουν και οι αφανείς... ήρωες της παρέας του Μαξίμου που κανονίζουν τα νομικά, τις παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, την εμπλοκή της αστυνομίας όπου χρειάζεται ή της ΕΥΠ μέσω του Γ. Ρουμπάτη. Ειδικά στο πώς η δικαιοσύνη θα γίνει το μακρύ χέρι της εξουσίας υπάρχουν αρκετοί, όπως ο υπουργός Ν. Παρασκευόπουλος, ο καραμανλικός Μίμης Παπαγγελόπουλος κλπ.

Όλοι αυτοί, με ενορχηστρωτή τον Παππά και βεβαίως μέγιστο αφεντικό τον Αλέξη, είναι που αποφασίζουν πώς θα είναι η γραμμή της κυβέρνησης, ποιους θα χτυπήσουν, πώς θα αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, πώς θα στήσουν παγίδες για τους αντιπάλους ή πώς θα οδηγήσουν τα «πληρωμένα» troll του διαδικτύου μέσα κι έξω από τα υπόγεια του Μαξίμου.

Κάποτε οι ίδιοι μιλούσαν για γαλάζια troll, για μονταζιέρες και πιθανότατα να είχαν δίκιο σε πολλά. Όμως, αυτό που συμβαίνει τώρα δεν έχει κανένα προηγούμενο. Η χούντα της Αριστεράς έχει μαζέψει όλα αυτά τα καλόπαιδα, φανατίζει τους οπαδούς της, δημιουργεί συνθήκες εμφυλίου πολέμου διχάζοντας τον ελληνικό λαό.

Χρησιμοποιεί ανοίκειες επιθέσεις, χειραγωγεί τη δικαιοσύνη, στήνει βρόμικα παιχνίδια με «φιλικούς» ακόμη επιχειρηματίες και συναντάται με νταβατζήδες τις νυκτερινές ώρες πίνοντας ουισκάκια και μοιράζοντας την πίτα.

Θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν στην εξουσία. Θα πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, θα τσακίσουν τις γυναίκες τους και θα διαβάλουν τα παιδιά τους, θα στοχοποιήσουν όποιους σοβαρούς ανθρώπους μπόρεσε και κράτησε αυτή η χώρα. Θα κυνηγήσουν δικαστές που δεν συμμορφώνονται στις υποδείξεις, θα απειλήσουν... αντικαθεστωτικούς δημοσιογράφους, θα χρησιμοποιήσουν κάθε λέξη λαϊκισμού για να εξευτελίσουν θεσμούς, ιδέες, κατακτήσεις δεκαετιών.

Θα τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο αρκεί να κρατηθούν όσο βλέπουν ότι πέφτουν. Ο κ. Τσίπρας δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την παρέα του Μαξίμου και τα βρώμικα παιχνίδια που παίζει. Μαζί με τον Παππά και τα λοιπά παπαδοπαίδια θα πληρώσουν κάποια στιγμή γιατί έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε Βενεζουέλα.

Οι προκλητικές, παράνομες και πέραν πάσης λογικής παρεμβάσεις τους σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής και στη δικαστική εξουσία, είναι η αρχή του τέλους τους. Όσο βλέπουν ότι χάνονται τόσο θα γίνονται και πιο επικίνδυνοι. Όμως, η ώρα του τελικού ξεκαθαρίσματος έφτασε.

 Τα λουλούδια της διαπλοκής…

http://www.oparlapipas.gr/2016/09/blog-post_831.html?m=1

Τζούλια Λιακοπούλου

Από πολλών ετών, τα λουλούδια της διαπλοκής είχαν ανθίσει…

Η Αριστερή… κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτεργάτη τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τότε… με πύρινους λόγους μέσα στο Κοινοβούλιο, είχε σηκώσει τη σημαία της Εθνεγερσίας και είχε ζωστεί τα φυσεκλίκια κατά της διαφθοράς και διαπλοκής (Μπόμπολα-Αλαφούζου-Μυτιληναίου κ.λ.π.  φερέλπιδων νέων…… και όχι μόνο…). Όμως, τα χρόνια αλλάξανε, αλλάξαν κι οι καιροί… που λέει και το παλιό εκείνο τραγουδάκι!
Για να ρίξουμε μια ματιά στα δρώμενα του ΣΥΡΙΖΑ…
Απ εποχής ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΎ ακόμα, ο Γιάννης Δραγασάκης, υπήρξε  ένας εν των οικονομικών υπουργών που υπέγραψαν τις τεράστιες συμβάσεις με τη Siemens, στη συγκυβέρνηση Ζολώτα! Κάθε υπογραφή που έβαζε, γνώριζε ότι  δέσμευε το όποιο πολιτικό του μέλλον….
Ο Στέλιος και Νίκος Παππάς, ή αλλιώς, πατήρ και υιός. Είναι γνωστό πως το άλλο παιδί του Στέλιου και η σύζυγός του, αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Είναι γεγονός πως το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν, τους υποχρεώνει 11 μήνες το χρόνο να βρίσκονται σε ειδικό κέντρο εκτός Ελλάδας. Ποιος μπορεί να αναλάβει τέτοιο κόστος, ως υπάλληλος της ΔΕΗ; Και μάλιστα, όταν ο έτερος υιός ως οικονομολόγος, επέλεξε το πανεπιστήμιο του Strathclyde, ένα από τα ακριβότερα στον κόσμο, για μεταπτυχιακές σπουδές; Μήπως η αναζήτηση χορηγού (όχι και τόσο αναζήτηση τελικά..) κατέληξε στο πρόσωπο γνωστού πρώην τραπεζίτη με σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που αποφυλακίστηκε πρόσφατα;;; Ναι! Για τον κύριο Λαυρέντη  Λαυρεντιάδη πρόκειται. Αλήθεια, στην κατοχή του παραμένει ακόμα η Εταιρεία Φωσφορούχων Λιπασμάτων; Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ… ότι έχουν ενδιαφέρον για τα λιπάσματα οι Καμμένος, Παππάς, Βορίδης, Ιβάν Σαββίδης και ένας ακόμη Ρώσος επιχειρηματίας;

Επίσης, πατήρ και υιός, έχουν στενές σχέσεις με την ΕΥΠ, μέσω συμμαθητή του πατρός και κάποιων σχέσεων του υιού με κυρία που πρόσφατα απεβίωσε χτυπημένη από την επάρατο νόσο. Η κυρία αυτή φρόντισε να διευρύνει τον κύκλο επαφών του υιού με την Εκκλησία….
Σημειώνεται πως ο υιός, με την κάλυψη του πατρός, έχει στενές σχέσεις με μεγαλοεπιχειρηματίες, οι οποίοι και φροντίζουν να κάνουν τις δουλειές τους μέσω του πανίσχυρου υπουργού. Από τα Πετράλωνα κινείται πλέον μεταξύ Νέας Σμύρνης και Εκάλης!
Είπατε τίποτα παρακαλώ…;
O tempora o mores…

Βρε πώς κουμπώνουν σιγά-σιγά τα κομμάτια του παζλ για τις προθέσεις των κυβερνώντων...

https://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/10/blog-post_15.html

Periklis E. Kontongonas

Η είδηση πέρασε κάπως "στα ψιλά".
Ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 29/9/2016, κατόπιν εκτέλεσης διεθνούς εντάλματος σύλληψης των ολλανδικών αρχών για πλαστογραφία, απάτη και δόλια πτώχευση.
Ποιος είναι όμως ο Καραγιώργης και γιατί μας ενδιαφέρει;
Στις 3 Δεκεμβρίου 2015 ο Γιάννης Καραγιώργης παρουσίασε το νέο, φιλόδοξο εγχείρημά του στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης: την HellasNet. Ένα νέο τηλεοπτικό δίκτυο περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών που έχει αγοράσει μέσω μιας δικής του κυπριακής offshore και που αποτελείται από 11 κανάλια και συγκεκριμένα:
Alfa Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη),
Corfu Channel/Τηλεόραση της Κέρκυρας (Δυτική Ελλάδα),
Δίκτυο 1 Καστοριάς (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας),

ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα),
Irida TV της Ρόδου (Δωδεκάνησα)
PLP Αχαΐας (Πελοπόννησος),
Sitia TV του Λασιθίου (Κρήτη),
TVM Λέσβου (Βόρειο Αιγαίο),
το Attica TV (Αττική) και το
TRT Μαγνησίας (Θεσσαλία).
Πανελλαδική κάλυψη με λίγα λόγια και, ενώ η νεοεκλεγείσα Κυβέρνηση είχε ήδη εξαγγείλει την πρόθεσή της να βάλει "τάξη" στο τηλεοπτικό τοπίο, κάποιος αγόρασε 11 κανάλια για τα οποία θα έπρεπε κάποια στιγμή να ξαναπληρώσει για να πάρει άδεια. Πολύ λογικό επιχειρηματικά, δεν βρίσκετε...;

Το moto του νέου δικτύου: Όλη η Ελλάδα ένα κανάλι (και μια άποψη μάλλον).
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν μεγάλες προσωπικότητες. Την προσοχή σας παρακαλώ:
Πρώτος και καλύτερος, ο Πάνος Καμμένος τον οποίο υποδέχτηκε ο ίδιος ο εφοπλιστής στην είσοδο.
Πρώτο τραπέζι πίστα, ο κλαίων υπουργός Σπίρτζης που εκείνη τη μέρα δεν έκλαιγε.
Ακόμα πιο πρώτο τραπέζι πίστα, στο πάνελ των ομιλητών, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος.
Μαζί του στο διπλανό πρώτο τραπέζι πίστα, το φιλαράκι του ο Καλογρίτσας, παρέα με τον νομικό σύμβουλο του Δημοσίου για τις τηλεοπτικές άδειες, Γιάννη Ματζουράνη. Ρε κοίτα κάτι συμπτώσεις: 10 μήνες μετά, ο Ματζουράνης θα έκανε χοντρές πλάτες στον Καλογρίτσα για να μείνει 40 λεπτά παραπάνω ανοικτό το Πρωτόκολλο.
Ο έγκριτος και αδέκαστος Κώστας Βαξεβάνης, ως νέος επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα, ενώ θέση σχολιαστή στα ειδησεογραφικά προγράμματα κατέλαβε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σταύρος Λυγερός.
------------
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς και πόσο τυχαίες σας φαίνονται όλες αυτές οι συναντήσεις, όμως σε κάτι αμερικάνικες ταινίες, όταν εκ των υστέρων ανακαλύπτουμε ότι ένα σωρό συγκεκριμένα πρόσωπα βρέθηκαν κάποια στιγμή κάτω από την ίδια στέγη, τότε είναι σημάδι ότι εκεί και τότε συνεδρίασε κάποιου είδους Μαφία.

Ο Αρουραίος της... Εκάλης είπε να κατέβει από τα σαλόνια των υπονόμων της δροσερής Εκάλης και να κάνει μια περατσάδα από το καυτό και βρώμικο κέντρο της Αθήνας για να "μαζέψει" πληροφορίες για όλα αυτά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Ο συλληφθής φίλος του Καμμένου εφοπλιστής Καραγιώργης ετοίμαζε την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ και ήθελε να «αγοράσει» και τον Alpha ,με τις ευλογίες πάντα του Νικολάκη του Παππά που νόμιζε ότι ελέγχοντας τουλάχιστον ένα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι (με τον Καλογρίτσα) θα έλεγχε και την περιφέρεια με τον Καραγιώργη και τον Βαξεβάνη με τον οποίο πέρασε το Πάσχα του μαζί σχεδιάζοντας την άλωση των ΜΜΕ.
Όπως μάλιστα καταγγέλει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κεγκέρογλου με ειδική διάταξη ο Ν. Παππάς τους είχε κάνει "δώρο" τη διεύρυνση της διασύνδεσης Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών.

Μάθαμε ακόμα ότι στο στόχαστρο των αμερικανικών υπηρεσιών βρίσκονταν ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης, ο οποίος συνελήφθη προχθές γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για απάτες και δόλια χρεοκοπία.
Ο εν λόγω επιχειρηματίας είχε απασχολήσει τις αμερικανικές υπηρεσίες, εξαιτίας των στενών σχέσεων που είχε αναπτύξει με Ρώσο ολιγάρχη (είναι κουμπάρος με τον Konstantin Malofeev), ο οποίος χρησιμοποιείται από το σύστημα Πούτιν για να χρηματοδοτεί τη ρωσική προπαγάνδα και τις απόπειρες διείσδυσης σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Πρόκειται μάλιστα για τον χρηματοδότη της Γαλλικής Ακροδεξιάς, αλλά και άλλων ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει απόρρητη έκθεση της CIA.

Πρόκειται για δισεκατομμυριούχο Ρώσο ολιγάρχη, ιδιοκτήτη ενός τεράστιου επιχειρηματικού ομίλου, στον οποίο έχει απαγορευτεί η είσοδος σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Mάλιστα ο Γιάννης Καραγιώργης είχε νοικιάσει αεροπλάνο για να μεταφέρει τους μεγαλόσχημους καλεσμένους στην Μόσχα, όπου έγινε ο γάμος του με κουμπάρο τον Malofeev.
Η ενασχόληση του πολυπράγμονα παράγοντα Γιάννη Καραγιώργη με τα Μέσα Ενημέρωσης, αρχίζει μετά τη γνωριμία του με τον Malofeev.

Με δεδομένο ότι η περιουσία του είχε κατασχεθεί διεθνώς και δεν μπορούσε να έχει την άνεση να επενδύει σε μίντια, οι αμερικανικές υπηρεσίες εκτιμούν ότι ο Καραγιώργης ανέλαβε να υλοποιήσει το φιλόδοξο σχέδιο του ακροδεξιού Ντρούγκιν για πολιτική και μιντιακή διείσδυση στην Ελλάδα.

Μετά την επιστροφή του από την Μόσχα ο Καραγιώργης ζήτησε να δει τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Στη συνάντηση του είπε ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει τον ALPHA.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς απέρριψε την πρόταση γνωρίζοντας ότι ο Καραγιώργης δεν διαθέτει δεκάρα τσακιστή από δικά του χρήματα και μόνο μαύρα κεφάλαια μπορούσε να διακινήσει.

Ο ιδιοκτήτης του ALPHA είχε πληροφορηθεί και για τις δοσοληψίες του Καραγιώργη με τους Ρώσους ολιγάρχες και γι΄ αυτό απέρριψε τη δελεαστική πρόταση.

Στη συνέχεια ο Καραγιώργης άρχισε να αγοράζει επαρχιακά κανάλια, με στόχο να διαμορφώσει ένα πανελλαδικό δίκτυο. Προχώρησε σε συμφωνία με 12 επαρχιακά κανάλια και με όχημα το «ΑΤΤΙCΑ» που νοίκιασε από το Δήμο Ασπροπύργου και διευθυντή ενημέρωσης τον Κ. Βαξεβάνη και προγράμματος τον Π. Κωστόπουλο, δικτυώθηκε παράνομα.

Το τελευταίο διάστημα σχεδίαζε να εκδώσει και Κυριακάτικη εφημερίδα που θα πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, με διευθυντή τον Βαξεβάνη αλλά τον πρόλαβε η κρατική ασφάλεια.

και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Αντωνάκης ο Κοτσακάς είχε χαθεί για μεγάλο διάστημα το καλοκαίρι. Που ήταν; Κάποιοι λένε ότι τον έβλεπαν συχνά πυκνά να σουλατσάρει στο χωριό του στην Χίο και κάποιοι λένε ότι τον έβλεπαν κάθε τόσο να περνάει τα βράδυα με τις βαρκούλες του απέναντι (Τουρκία μεριά) και να χάνεται στα ενδότερα.

Ο Αρουραίος της... Εκάλης λέει κάποια στιγμή να περάσει το όμορφο Αιγαίο να κάνει και κανά μπανάκι βρε αδερφέ και να ανακαλύψει τι κάνει απέναντι ο Αντωνάκης.

Πάντως για συνέδρους αποκλείεται να ψάχνει.

Εκτός και αν στρατολογήσει μετανάστες στο ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός πάλι και του έχει αναθέσει κάποια μυστική αποστολή ο Ρουμπάτης.

Ο Αρουραίος της... Εκάλης

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

Σχόλια

10.10.2016 23:21

NIONIOS

E RE TI GINETAI...

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας