Ιουν. 27, 2015

Για αλλη μια φορα εκτος ελενχου ο Πανουσης

Εκτός ελέγχου  πλέον ο υπουργός Δημόσιας Τάξης  καθηγητής κ. Γιάννης Πανούσης  μετά  τις πρόσφατες ενέργειές του .
Λίγες μόλις ώρες  μετά  την  ανακοίνωση  από την πλευρά του   Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα  ότι  την Κυριακή  5 Ιουλίου  οι πολίτες αυτής της χώρας  καλούνται να αποφασίσουν για την τύχη τους με δημοψήφισμα  απέναντι στις εγκληματικές ενέργειες των δανειστών ξαναχτύπησε .
Με ένα  Non  Papper  που απέστειλε στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους  του υπουργείου του  ξεβρακώθηκε  ολότελα .
Απίθανος τύπος  ο  κ. Πανούσης  για να καλύψει τις γκάφες του αλλά και τις ελεεινότητες που έχει διαπράξει απέναντι  στην Κυβέρνηση αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό  δηλώνει ότι  όσα έλεγε πρίν από λίγο καιρό ότι  δηλαδή δεν  χρειάζεται να γίνουν εκλογές ή δημοψήφισμα  δεν έχουν καμμία σχέση με το δημοψήφισμα που εξήγγειλε  η κυβέρνηση .
Ο  αχαρακτηριστος  υπουργός  που από τη μια μέρα στην  άλλη γελιοποιείται συνέχεια  με τις ενέργειές του  σήμερα φαίνεται ότι κατάλαβε την γκάφα του  ή αναγκάσθηκε να την  καταλάβει και με τον Non  Papper  που  εξέδωσε τονίζει ότι <Σήμερα  προέχει η ενότητα του κόσμου  και βέβαια ότι  στηρίζει την Κυβέρνηση > .
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες του anapodou στον  πρώτο ανασχηματισμό που θα γίνει  ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να τον  στείλει  για  σίγουρη ανάπαυση  στο σπίτι του .
Τι να πρωτοθυμηθεί κάποιος από   τις  εντός ή εκτός εισαγωγικών  συγκρούσεις του κ. Πανούση με στελέχη  της σημερινής Κυβέρνησης .
Στις συναντήσεις του με τους δημοσιογράφους  ο  αφελής υπουργός το μόνο που ήξερε να λέει συνέχεια ήταν ότι κάποιοι  στην κυβέρνηση  τον λοιδωρούν και τον αποδοκιμάζουν ενώ  κάποιοι άλλοι θέλουν να τον  πετάξουν έξω . 
Εδώ φυσικά γελάει το χειλάκι  του κάθε πικραμένου λές και ο κ. Πανούσης  ήταν  η μεγάλη αποκάλυψη  του κ. Τσίπρα .
Και βέβαια είναι να απορρεί  κάποιος με την επιλογή του Πρωθυπουργού  και την τοποθέτηση του κ. Πανούση στο νευραλγικό υπουργείο της οδού  Κατεχάκη .
Φίλτατε κ. καθηγητά  μπροστά στις κοσμογονικές εξελιξεις  των τελευταίων ημερών το μόνο  σίγουρο είναι οτι  οι έλληνες  πολίτες στην κυριολεξία  χ΄......ν  από τα δικά σας  Non  Papper  και κυρίως από τα  καμώματά σας  .

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας