Μαϊ. 18, 2015

Η επιτροπη ΜΜΕ του Συριζα ψηφισε εναντια στον Ταγματαρχη

 Πρίν από λίγη ώρα  ολοκληρώθηκε η συνάντηση  που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου  ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  με τη νέα ηγεσία της  υπό σύσταση ΕΡΤ.
Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε  με τον   Διονύση Τσακνή που θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου  και φυσικά  με τον  Λάμπη  Ταγματάρχη που θα αναλάβει καθήκοντα  διευθύνοντως  συμβούλου .
Στη συνάντηση όπως ήταν φυσικό παραβρέθηκε και ο αρχιτέκτονας  της ... νέας ΕΡΤ υπουργός  Επικρατείας Νίκος Παππάς  .
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες  η συνάντηση  δεν ήταν  εθιμοτυπικού χαρακτήρα  αλλά όπως  με πληροφόρησαν  άνθρωποι του Μαξίμου  ο Πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας  φέρεται να είπε στα δύο νέα αφεντικά  της  ...  ΕΡΤ  ότι περιμένει από αυτούς ακόμα και δημόσια κριτική ... 
Τόσο ο Διονύσης Τσακνής όσο και ο Λάμπης  Ταγματάρχης  αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη να εμφανισθούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής  για την  καθιερωμένη  διαδικασία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ορκομωσία τους .
Βέβαια πώς θα συνταιριάξει  ο Τσακνής με τον Ταγματάρχη  είναι ένα ερώτημα  που απασχολεί πολλούς  όταν μάλιστα είναι γνωστό οτι η θέση του προέδρου - Διονύσης Τσακνής - με την υπάρχουσα νομοθεσία είναι  σχεδόν διακοσμητική .
Από την άλλη πλευρά είναι γνωστή η λογική  αλλά και οι θέσεις και απόψεις του  Ταγματάρχη  ο οποίος  με δηλώσεις του  λίγες μόλις μέρες μετά το μαύρο στην ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου  του 2013  μιλούσε  υπέρ του κλεισίματος της ΕΡΤ ενώ έριχνε ευθύνες  στην ΠΟΣΠΕΡΤ αλλά και στους δημοσιογράφους .
Τί να γίνει  μια που ο μόνημος  ... Ταγματάρχης  εξακολουθεί να είναι ένα ... κακό παιδί .
Θα ήταν παράληψη άν δεν αναφέραμε  και τις απόψεις  της επιτροπής  ΜΜΕ  του Σύριζα .
Οπως με πληροφόρησαν   τα μέλη της επιτροπής αυτής  την περασμένη Παρασκευή  στη διάρκεια σύσκεψης που είχαν για το θέμα  της ... ΕΡΤ  ψήφισαν με συντριπτική πλειοψηφία  ανακοίνωση κατά της απόφασης για  την τοποθέτηση του  Ταγματάρχη στην ΕΡΤ.
Μόλις έγινε αυτό γνωστό  και με άνωθεν εντολή  απαγορεύτηκε  δια ροπάλου να βγεί προς τα έξω η απόφαση της Επιτροπής για τα ΜΜΕ  του Σύριζα  μια που προχωρούσε σε καταγγελία κατά του  Ταγματάρχη  με αποτέλεσμα  η ανακοίνωση αυτή να μην δεί το φώς της δημοσιότητας .
Δηλαδή αποφασίζωμεν και διατάσωμεν .  Σίγουρα  αυτό που λέιπει από την ...  ΕΡΤ είναι ένας  Συνταγματάρχης .

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας