Δεκ. 10, 2021

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ : ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 2η συνέχεια

Συνέχεια Νο2  του προηγούμενου ομότιτλου άρθρου 

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΛΙΑ

Σας ενημερώσαμε πριν λίγες ημέρες για την ωμή παρέμβαση Αυγενάκη στη δικαιοσύνη, προκειμένου να μη δικαιωθεί η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (ΕΟΜοΠ).

Επανερχόμαστε σήμερα για να σας αποκαλύψουμε δημοσιογραφικές πληροφορίες σχετικά με τις παρεμβάσεις αυτές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από έμπειρους δικαστικούς συντάκτες, ο Λευτέρης Αυγενάκης, με την βοήθεια και άλλων κυβερνητικών παραγόντων και την ευθεία παρεμβολή της (ακόμα ισχυρής) Φάνη Πάλη – Πετραλιά, εμποδίζουν ή αλλάζουν δικαστικές αποφάσεις που θα δικαιώσουν την Διοίκηση του 2016, για να εδραιώσουν την κόρη της Πετραλιά (Ντόρα Πάλη) στη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Από το 2019, οι 6 εκ των 11 του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΜοΠ, ενημέρωσαν τον Υφυπουργό Αυγενάκη για τα όσα παράνομα και παράτυπα συμβαίνουν στην Ομοσπονδία (στα τέλη Σεπτέμβρη του 2019 η μειοψηφία του ΔΣ με πραξικόπημα εκδίωξε την πλειοψηφία της Ομοσπονδίας). Εκείνος, αντί να δώσει λύση νομιμότητας, επέλεξε να τοποθετήσει πρόεδρο στην ΕΟΜοΠ, την κόρη της Πετραλιά. Από κει και μετά, για να στηρίξει την Πετραλιά, αρχίζει την παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, για να «στηθούν» δικαστικές αποφάσεις.

Αρχίζουμε και … κρατήστε κλειστή τη μύτη σας για να μη σας πιάσει η μπόχα….

Οι 6 από τους 11 της Διοίκησης, καταθέτουν αγωγή για την αποκατάσταση της νόμιμης Διοίκησης στην Ομοσπονδία. Η υπόθεση έκανε δύο χρόνια να εκδικαστεί. Στο ενδιάμεσο, ο ένας από τους 6, εκβιάστηκε και δωροδοκήθηκε με διορισμό σε κρατική Ανεξάρτητη Αρχή, για να αποσυρθεί από την αγωγή. Τελικό αποτέλεσμα: Το δικαστήριο δεν μπήκε καν στην ουσία της υπόθεσης, δεν ασχολήθηκε με τα περιστατικά, το νόμο και το καταστατικό και  αποφάσισε κατ’εντολή της Κυβέρνησης πως τα μέλη του ΔΣ δεν είχαν δικαίωμα να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Δικαίωμα είχε μόνο η ίδια η Ομοσπονδία !!!!!

Ο εκλεγμένος Πρόεδρος του 2016, καταθέτει μήνυση για πλαστογραφία. Ο τότε Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, πλαστογράφησε την υπογραφή του προέδρου σε έγγραφα που έδιναν άδεια διεξαγωγής αγώνα τριάθλου. Στη συνέχεια ο πλαστογράφος και οι συνεργοί του (Αλικάκος και σια) κατήγγειλαν τον Πρόεδρο ότι διοργανώνει αγώνες χωρίς απόφαση του ΔΣ. Με αυτά τα έγγραφα, καταδικάστηκε ο Πρόεδρος από την Ολυμπιακή Επιτροπή. Μετά από ενάμιση χρόνο, λοιπόν, ο Εισαγγελέας «αποφάσισε» κατ’εντολή του Αυγενάκη, να βάλει την υπόθεση στο αρχείο και να μη γίνει δίκη, παρά τα ατράνταχτα στοιχεία για την πλαστογραφία και τη σκοπιμότητα.

Οι εκλεγμένοι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΕΟΜοΠ, βρίσκουν κλειδωμένη την Ομοσπονδία και αλλαγμένες τις κλειδαριές. Φωνάζουν την Άμεσο Δράση και μπαίνουν παρουσία τους στα γραφεία. Διαπιστώνουν εκεί ότι έχουν αλλαχθεί όλες οι κλειδαριές και έχουν κλαπεί βιβλία και έγγραφα της Ομοσπονδίας. Καταθέτουν σχετική μήνυση. Ενάμιση χρόνο μετά, με παρέμβαση Λευτέρη Αυγενάκη, ο Εισαγγελέας θέτει την υπόθεση στο αρχείο, ώστε να μην αποκαλυφθούν στη δίκη τα ατράνταχτα ντοκουμέντα της κλοπής και της συνέπειας αυτής....

Ο αυτοανακηρυχθείς Πρόεδρος της Ομοσπονδίας (μέλος της συμμορίας Αλικάκος και σια) καταγγέλλει στην Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας (ΕΦΙΠΗΔ) της Ολυμπιακής Επιτροπής, πως ο εκλεγμένος Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ, συνεχίζουν να επικαλούνται ότι είναι η νόμιμη Διοίκηση της ΕΟΜοΠ. H ΕΦΙΠΗΔ, καταδικάζει ερήμην τους συκοφαντικά κατηγορούμενους, παρ'όλο που εκείνοι ζητούν εγγράφως να τους κοινοποιηθεί ο Κανονισμός με τον οποίο δικάζονται και ο οποίος δεν υπάρχει. Αυθαίρετα, παράνομα και παράτυπα, καταδικάζονται σε στέρηση φιλάθλου ιδιότητας, δύο από τους κατηγορούμενους, ώστε να μη μπορούν να είναι μέλη ΔΣ αθλητικών φορέων. Οι «καταδικασμένοι» προσφεύγουν στο Υπουργείο και το «Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών» (ΑΣΕΑΔ). Το -διορισμένο από τον Αυγενάκη- ΑΣΕΑΔ, προτείνει στον δικηγόρο των προσφευγόντων, να καταθέσει την αίτηση ηλεκτρονικά λόγω μέτρων covid. Λίγο καιρό μετά, απορρίπτει την αίτηση, λόγω του ότι αυτή κατατέθηκε ηλεκτρονικά και όχι αυτοπρόσωπα !!!!

Η αθλιότητα των παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη, συνεχίζεται. Με λεφτά της επιχορήγησης. οι παρανόμως διοικούντες την ΕΟΜοΠ, αρχίζουν μπαράζ μηνύσεων. Πιο χαρακτηριστικά, αφού «έστησαν» την υπόθεση της πλαστογραφίας, κατηγορούν πλέον αυτοί για πλαστογραφία τον εκλεγμένο Πρόεδρο! Το κάνουν μάλιστα ένα χρόνο μετά, ενώ η προθεσμία για μήνυση, λήγει στο τρίμηνο. Ο Εισαγγελέας, με εντολή από το Υπουργείο, όχι μόνο δεν απορρίπτει την μήνυση ως εκπρόθεσμη, αλλά αρχίζει τις ανακρίσεις εναντίον του νόμιμου Προέδρου, με ερωτήματα που προδικάζουν καταδίκη.

Αυτά είναι μέρος από τα όσα άθλια συμβαίνουν με τον Αυγενάκη, την Πετραλιά και την κόρη της και τη συμμορία Αλικάκου και σια. Διαρκής αθλιότητα με στόχο την εξόντωση του εκλεγμένου το 2016 Προέδρου, που τον ανέτρεψαν με πραξικόπημα το 2019.

Ακολουθούν και άλλα προσεχώς…..

Αναποδος

Σχόλια

12.06.2022 18:09

Colombiano

Justicia Colombiana

11.12.2021 07:11

Νίκος Αθηναίος

Απίστευτο. Κανένας τίμιος δικαστής δεν υπάρχει; Τόση σαπίλα;

11.12.2021 07:08

Χρηστακης

Ντροπή και αηδία. Τόσο διεφθαρμένη είναι η Κυβέρνηση; Αν αυτά συμβαίνουν στο άγνωστο πενταθλο, τι συμβαίνει στις μεγάλες ομοσπονδίες και την ολυμπιακή Επιτροπή;

12.06.2022 18:10

Colombiano

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας