Δεκ. 7, 2021

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ : ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Διαβάστε τον παρακάτω τηλεφωνικό διάλογο:

«Καλημέρα. Διοικητικό Πρωτοδικείο;».

«Ναι, παρακαλώ»

«Πήρα να ρωτήσω για εκείνη την προσωρινή διαταγή και τα ασφαλιστικά που αιτηθήκαμε με το (αναφέρονται στοιχεία υπόθεσης). Έχει περάσει ένας μήνας και δεν υπάρχει εξέλιξη»

«Μα είναι δυνατόν να ληφθεί απόφαση κύριε, χωρίς να μας πει τι να γράψουμε, ο κος Υπουργός» !!!!!!!!!!!!!!

Η απόφαση βγήκε για τα ασφαλιστικά, απορριπτική. Στην απόφαση, ουσιαστικά λέει πως έχουν δίκιο οι αιτούντες, αλλά για «λόγους δημοσίου συμφέροντος» απορρίπτεται η αίτηση. Για την ιστορία, η αίτηση για προσωρινή διαταγή, δεν εξετάστηκε ποτέ, κι ας πληρώθηκαν τα παράβολα.!!! 

Κάπως έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στις μέρες μας. 

ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Το δίκαιο δεν κρίνεται με βάση τους Νόμους, αλλά με βάση το ποιοι εμπλέκονται και ποιοι επωφελούνται.

Η υπόθεση αφορά το σκάνδαλο στην Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου. Εκεί λοιπόν, με τη βία, τα 5 από τα 11 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατέλαβαν τα γραφεία, πήραν σπίτι τους τα βιβλία της Ομοσπονδίας και άρχισαν αλληλογραφία με το Υπουργείο και την Ολυμπιακή Επιτροπή, ως νέα Διοίκηση.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και οι άνθρωποί του, έκαναν σειρά από ωμές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, για να μη δικαιωθεί η τότε πλειοψηφία. Το παραπάνω περιστατικό είναι «ψιλά γράμματα» σε σχέση με όλα τα άλλα που έχουν γίνει.

Στόχος: Να περάσει η Ομοσπονδία στα χέρια της κόρης της Φάνης Πάλη – Πετραλιά. Ο Στόχος επετεύχθη, αλλά το κυνηγητό συνεχίζεται, με σκάνδαλα επί σκανδάλων και συγκάλυψη επί συγκάλυψης.

Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερα στοιχεία.

αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας