Νοε. 19, 2014

Πως "φαγωθηκε" ο ΡΑΝΙΕΡΙ

ΦΥΣΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΚΟΛΟΣ “ΦΑΓΑΝΕ” ΤΟΝ ΡΑΝΙΕΡΙ;

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

Ένα κυρίαρχο σενάριο (εγώ το στηρίζω, αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω), λέει πως εδώ και πολύ καιρό, το κουμάντο δεν το κάνουν οι παράγοντες της Ομοσπονδίας, αλλά οι μανατζαραίοι.

Το πρώτο σημάδι το είδαμε πριν λίγο καιρό με το κάζο της Εθνικής Νέων, που ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ελβετίας με σκορ 10-0. Δεν γνωρίζουμε αν κάποιοι επέβαλαν στον προπονητή Βασίλη Τζαλακώστα την εντεκάδα ή αυτός είναι που επέλεξε τους παίκτες. Το βέβαιο είναι πως οι μάνατζερ έδωσαν τη “γραμμή”. Επιδιώκοντας να διαφημίσουν τους παίκτες τους στο εξωτερικό, έστησαν μια ομάδα με φουσκωμένα μυαλά και αμφίβολης αξίας και ομοιογένειας, προκειμένου να μοσχοπουλήσουν την πραμάτεια τους στο εξωτερικό.

Παρόμοιο κάζο έπαθε και η Εθνική Ανδρών.

Όταν ο Φύσσας στήριζε την επιλογή Ρανιέρι για την Εθνική, υπολόγιζε πως το μανατζεριλίκι θα το αναλάβει αυτός μαζί με τον συνεργάτη του τον Βόκολο. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Ο κος Ρανιέρι, έφερε τους δικούς του μάνατζερ. Οι εγχώριοι, άρχισαν να χάνουν λεφτά (ή τουλάχιστον δεν μπορούσαν να βγάλουν περισσότερα). Τι να έκαναν λοιπόν; Κλέφτες να γίνουνε; Όχι βέβαια. Τα κανόνισαν με μερικούς συμπαίκτες τους και... κατέστρεψαν την Εθνική. Το ρεζιλίκι ήταν χωρίς προηγούμενο (τουλάχιστον οι ψαράδες από τα νησιά Φερόε, θα έχουν ένα μόνιμο χαμόγελο για τους επόμενους μήνες και θα αντέξουν έτσι το σκοτάδι του βόρειου ωκεανού).

Ο στόχος της διάλυσης ήταν διπλός: Αφ'ενός να φύγει ο Ρανιέρι. Αφ' εταίρου να πάρει η ΕΠΟ το μήνυμα πως κουμάντο κάνουν ο Φύσσας και ο Βόκολος και έτσι να επιλέξει η Ομοσπονδία έναν πιο “συνεργάσιμο” προπονητή.

Απλά είναι τα πράγματα.

Για τα λεφτά γίνονται όλα.

Λεωνίδας Ελληνιάδης

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας