Ιαν. 26, 2018

Προς Δημο Αιγαλεω : ΝΤΡΟΠΗ ... Ετσι προστατευετε τα ζωα ?

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ Δήμος Αιγάλεω ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ προς όλους να μαθευτεί το γεγονός.

Ενημερώνουμε όλους του πολίτες του Δήμου μας και τους αναγνώστες μας ότι πριν 3 μήνες είχαμε κάνει μια συνάντηση με τον Κ. Φίλη όπου συζητήσαμε τα ζητήματα για τα αδέσποτα και μας είπε πως τα αιτήματά μας θα τα μεταφέρει στο διοικητικό συμβούλιο και στον Δήμαρχο, και πως θα μας απαντούσαν γραπτώς κάτι που δεν έγινε τελικά ποτέ. Παρόλο τις έντονες προσπάθειες μας να επικοινωνήσουμε μαζί τους για να μπορέσουμε να βρούμε μια λύση για τα αδέσποτα, δεν καταφέραμε ποτέ να πάρουμε μια απάντηση, και έτσι έπειτα από εκκλήσεις, οι ίδιοι μας κάλεσαν σε ραντεβού στο οποίο και δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Να ενημερώσουμε και εμείς πια με την σειρά μας, ότι πλέον ουδεμία επικοινωνία θέλουμε και πως θα πάψουμε να κάνουμε καταγγελίες και από εδώ και πέρα θα ξεκινήσουμε τις προσωπικές μηνύσεις και θα το πάμε μέχρι τέλους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ Δικεπάζ:

Εχθές 25/1/18 ενημερωθήκαμε αρκετούς πολίτες πως με βάναυσο τρόπο πιάσατε ένα γέρικο σκυλί να το μεταφέρετε στο Δικεπάζ με τις ψευδείς καταγγελίες πως είναι επιθετικό. Αυτή η συμπεριφορά σας αγγίζει τα όρια της κακοποίησης και της ανθρώπινης τρέλας. Αρπάξατε ένα γέρικο σκυλί με λάσο το οποίο έκλαιγε και ούρλιαζε από τον φόβο του για να το μεταφέρετε για ευθανασία. Όλο αυτό συνέβη, όπως λέτε, λόγω των ανύπαρκτων υπογραφών που έχουν μαζευτεί από τους πολίτες γιαυτά τα ζώα που τα κρίνουν επιθετικά. Τα συγκεκριμένα ζώα, ζούνε πολλά χρόνια στο Αιγάλεω χωρίς να έχουν πειράξει ποτέ κανέναν και σιτίζονται από εμάς του εθελοντές και την φιλοζωική του Αιγάλεω.

Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς στο δικεπάζ, πως γίνεται να σας φωνάζουμε να έρθετε να πιάσετε ζώα που χρειάζονται να πάμε άμεσα για στείρωση και να μας λέτε είτε '' πιάστε τα εσείς'' είτε '' είναι επιθετικά δεν μπορούμε''.

Υπάρχει φωτογραφικό υλικό και βίντεο που αποδεικνύουν πως ούρλιαζε και φοβόταν το σκυλί κατά την διάρκεια που προσπαθούσατε να το πιάσετε, όλα αυτά να ξέρετε, έχουν ήδη δοθεί σε δικηγόρο και σύντομα θα μας δώσετε απαντήσεις και εσείς και ο Δήμος Αιγάλεω, στα δικαστήρια.

Να ενημερώσουμε και εσάς, πως αν πειράξετε οποιοδήποτε ζώο του Δήμου μας χωρίς πρώτα να έχουμε ενημερωθεί εμείς, οι επιπτώσεις θα είναι αρκετά άσχημες και πως έχουμε ήδη κινηθεί νομικά. ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ!

Είμαστε νέοι και έχουμε δώσει όλο μας το είναι όλα αυτά τα χρόνια γιαυτά τα ζωντανά που εσείς τώρα κρίνεται επιθετικά και τα κακοποιείτε. Είμαστε διατεθειμένοι να το πάμε μέχρι τέλους.

Υ.Γ. Περιμένουμε ΕΧΘΕΣ κιόλας να μας επιστραφεί ο γέρικος σκυλάκος και αν τυχόν θανατωθεί τότε από εκεί και πέρα θα έχετε να κάνετε με την οργή μας. Έχουμε δικαίωμα σα άνθρωποι να νιώθουμε οργή και λαχτάρα για τα ζώα μας και αυτό που κάνουμε.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας