Απρ. 30, 2017

Οδηγιες Αστυνομικου Διευθυντου Ημαθιας που αφορουν κακοποιησεις ζωων

Απο το προφιλ της Baso Taki

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΡΟΣ

ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ.
30.4.2017
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας κ. Χρ. Σιμούλης, μετά την συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Ζωόφιλων Ημαθίας Ζω.Η., κατά την οποία του εκθέσαμε τα προβλήματα που δημιουργουνται από την μη ορθή εφαρμογή του ν. 4039/2012 περί προστασίας των ζώων εκ μέρους κάποιων αστυνομικών οργάνων του νομού μας, απέστειλε Διαταγή προς όλα τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα, όπως εξετάζουν με την δέουσα σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τις καταγγελίες που αφορούν κακοποιήσεις – θανατώσεις ζώων και όπως προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών και την επιβολή των προβλεπομένων κυρώσεων σε βάρος τους. 
Ο σύλλογός μας εξέδωσε ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου προς τον 
κ. Σιμούλη για την πρωτοβουλία του αυτή, που πιστεύουμε οτι θα βοηθήσει το έργο των φιλοζωικών σωματείων στο νομό μας στην προσπάθεια να προστατεύουμε τα ζώα από κακοποιήσεις. 
Για τον σκοπό αυτό παροτρύνουμε τους πολίτες να μην διστάζουν να καταγγέλλουν στην αστυνομία περιστατικά κακοποιήσεων ζώων που υποπίπτουν στην αντίληψή τους.
Υπενθυμίζουμε ότι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, το οποίο επίσης αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αντιμετώπιση των περιστατικών κακοποίησης ζώων, έχει αποστείλει σχετικές εγκυκλίους προς τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας για τον ορθό χειρισμό αυτών των υποθέσεων.

Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας Ζω.Η

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας