Απρ. 6, 2015

Αιγαλεω - και παλι Αριστερα ….. Αλλα…..

  Το Αιγάλεω μετά από χρόνια    ανέδειξε αριστερό Δήμαρχο. Ο Μπίρπας , υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε γρήγορα το αληθινό πρόσωπο μιας κατ΄επίφαση και μόνο αριστερής Δημαρχίας.

 Ενώ τα αστικά κέντρα στενάζουν από έλλειψη ελεύθερων δημοσίων χώρων , ο ανωτέρω αποφάσισε να τσιμεντωποιήση τμήμα του Μπαρουτάδικου άλσους προκειμένου να κατασκευαστεί εκεί παιδικός σταθμός, παρά το γεγονός ότι υπάρχαν εναλλακτικά  και άλλοι προτεινόμενοι χώροι . Μετά από τις αντιδράσεις του κόσμου οι μπουλντόζες σταμάτησαν προς το παρόν  και μόνο.

 Ο "αριστερός" κατά τα άλλα Δήμαρχος όμως ξαναχτυπά. Υπάρχει δικαστική εφετειακή απόφαση η οποία δικαιώνει τους σχολικούς φύλακες οι οποίοι διεκδίκησαν δεδουλευμένα (διαφορά με το βασικό ισχύοντα τότε  μισθό, αργίες, νυχτερινά, δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων ,επίδομα αδείας) .Στις 15/1 ,προεκλογικά, είχε συνάντηση με τους σχολικούς φύλακες όπου τους διαβεβαίωνε ότι θα τα εισπράξουν , αρκει να μην προέκυπταν νομικά κωλλύματα. Σε 20 ημέρες υποτίθεται ότι θα έδινε οριστική απάντηση .΄Εκτοτε , ούτε φωνή ούτε ακρόαση παρά τις επανηλλειμένες οχλήσεις του αρμόδιου δικηγόρου! Την Πέμπτη 26  Μαρτίου θετουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. 

Τι θα κάνετε κε Δήμαρχε; Θα πληρώσετε ή θα χρησιμοποιήσετε τις γνωστές πολιτικάντικες τρίπλες σας;

Εκτωρας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας