Ιαν. 5, 2015

Μικροαστικα Αστεια

Το χιούμορ των αστείων του κάποιων που αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί, περιορίζεται μέχρι μια βαφή χρώματος μαλλιών η και ένα τηλεοπτικό τυπογραφικό λάθος. Ως γνήσιοι αστείοι αστοί εξάντλησαν όλο τους το ταλέντο που απέκτησαν κατα την επιτυχημένη τους μικροαστική γαλούχηση και μόλις δόθηκαν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες απο τον οπλισμό που βρέθηκε στην κατοχή του Ξηρού, ξαφνικά όλοι άρχισαν να σφυρίζουν κλέφτικα.

Δεν είναι πως δεν βγάζει το θέμα χιούμορ, αλλά εκτός του οτι το χιούμορ του βλάκα περιορίζεται μόνο στην ειρωνεία απο την άλλη είναι και τρομερά δύσκολο για κάποιον που είναι γνήσιος αστικός γόνος, το να ξεχωρίσει ένα κουκουνάρι απο μία χειροβομβίδα, τα κορδόνια απο τα καστόρινα μποτάκια του με το βραδύκαυστο φιτίλι, την AΝFO απο την τέφρα της γιαγιάς του, αλλά και ένα πιστόλι απο το hair dryer.

Άνθρωποι που μιλάνε για ένοπλους αγώνες και ανεβάζουν φωτογραφίες του Άρη δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το καλασνικοφ απο την τρέσα του μαλλιού…το οποίο φριζάρουνε για να μεταβούν σε επαναστατικές χοροεσπερίδες ωστε να φωνάξουν “Ηρωες”..λίγο μετά τον Πάζη και λίγο πριν τα Σαικεντέλια.

Νεοέλληνες του κερατά, κάντε χιούμορ μεχρι θανάτου…αλλά στα πάντα. Κάντε χιούμορ σε όλα αν θέλετε να λαμβάνεται ως χιούμορ και όχι σαν κόμπλεξ. Κάποιος που κάνει υγιές χιούμορ πρέπει να αυτοσαρκάζεται, κάντε λοιπόν χιούμορ με την ιερότητα του αίματος σας. Τη μάνα σας τον πατέρα σας, για την κοιλιά σας για την καράφλα σας, για το οτι είστε ανίκανοι και το αίμα πηγαίνει στον π@@@σο σας μονο και εφόσον χτυπήσετε τον/την σύντροφό σας, η και με το γεγονός οτι κάποιες έρχεστε σε οργασμό αφου πρώτα γα@@@ετε τον αδόξαστο σε κάποιον άνθρωπο, πληρώνοντας για όλα τα κόμπλεξ που σας φόρτωσε η πατριαρχική κοινωνία.

Είναι εντελώς βλακώδες να ορθώνετε και να αναπαράγεται φτηνό χιούμορ και μάλλιστα άλλων, με σκοπό να κρίνετε άλλους, ξερνώντας παράλληλα ενδιάμεσα και λίγο θεωρία συνωμοσίας….και όλα αυτά απο έναν εγκέφαλο που σταμάτησε να αναπτύσσεται πρόωρα. Γιατί που’στε σας έχω νέα…το σύστημα στα αρ@@@ια του αν είσαι δεξιος, αριστερός, αναρχικός, νεοαναρχικός, ολυμπιακός η Άρης….χαζός τον ενδιαφέρει να είσαι και εκεί έχει επέμβει. Σου παρέχει το δικαίωμα να λές και να πιστεύεις ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ…όντας ανίκανος να το πράξει.

πηγη##Άλφα Στερητικό

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας