Μαϊ. 16, 2014

Αμέρικαν μπαρ η ΕΣΗΕΑ

Εκλογικό κεντρο του Ν. Κακλαμάνη λειτουργει στην ΕΣΗΕΑ . Επικεφαλής ο στενός συνεργάτης του πρωην Πρόεδρος του 9,84 ( που κουμαντάρει το καφενείο στο ισόγειο του κτιριου και την Πρόεδρο της ένωσης που τους έχει παραχωρισει με ενοίκιο ψυχουλα , τόσο το κυλικείο του 1ου ορόφου όσο και το πεζοδρόμιο της Βουκουρεστίου ,αλλάζοντας με το έτσι θέλω τον κανονισμό και τον χαρακτήρα του μεγαρου.  

Αυτό καταγκελει με ανακοίνωση της η Κινηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων που εκπροσωπείται στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ απο το Δ.Τσαλαπατη.  Η κινηση ζητα να κατατεθούν όλα τα στοιχεια στο ΔΣ της ένωσης και να υπάρξει δικαστική έρευνα για τα οικονομικά του σωματείου και το ταμείακο άνοιγμα .

Σύμφωναμε πληροφορίες ανάδοχος εμφανιζεται μονοπροσωπη εταιρία που ηταν υπο σύσταση όταν ανακοινώθηκε η πρόσκληση ενδιαφέροντος που δημοσιευτηκε στην ιστιοσελίδα της ένωσης με έδρα το γιαπι στο εισογειο της Βουκουρεστίου πριν καν το νοικιάσει. Η ίδια εταιρία παρουσιαστικε αμέσως μόλις  αναρτηθηκε η προκήρυξη με ...δήθεν ανταγωνιστή μεζεδοπωλειο που λειτουργει στο δρόμο του Πρωθυπουργού στην Κηφισιά - και πήρε τη δουλειά.                           Με τον Αθήνα 9,84 έχει συνεργαστεί παλαιότερα η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και εξακολουθούν να μησθοδοτουνται στενοί συνεργάτες της που όταν δεν δουλεύουν στον ΕΔΟΕΑΠ η δεν ασχολούνται με τις δουλιες του Μουρουτη εργάζονται πυρετοδως για την εκλογή του ευεργέτη τους.

Αλλά μια του κλέφτη δυο του κλέφτη .... Τρεις και τον τσακωσαμε. 

                    Μεντα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας