Οκτ. 25, 2016

Ανιστορητοι σε βαθμο απελπισιας

oι 3 E

Συνδικαλιστικά σχήματα και κινήσεις μπορεί να ιδρύει όποιος θέλει και να τα πλαισιώνουν όσοι/ες συμφωνούν με τους στόχους που βάζουν. 

Είναι όμως άκομψο, προκλητικό και ανιστόρητο λίγες ημέρες πριν την αποφράδα επέτειο της επίθεσης της Ιταλίας του Μουσολίνι σε ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν και με τη δίκη της Χρυσής Αυγής να βρίσκεται σε εξέλιξη, να εμφανίζονται κινήσεις με αρχικά τα 3 Ε, όπως αυτή στην ΕΡΤ.

Υπενθυμίζουμε ότι τα 3 Ε (Εθνική Ένωσις Ελλάς ή τριεψιλίτες, ήταν η Χρυσή Αυγή του μεσοπολέμουμε ευθύνες για δολοφονίες συνδικαλιστών και τον εμπρησμό της εβραϊκής συνοικίας του Κάμπελ στη Θεσσαλονίκη). 

Το καλύτερο που θα είχαν να κάνουν και μάλιστα άμεσα, οι νονοί της νέας κίνησης της ΕΡΤ, είναι να τροποποιήσουν το αρτικόλεξο και να κριθούν επί του περιεχομένου που κομίζουν, αντί με την τραγική τους άγνοια να ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες της ιστορίας του συνδικαλισμού.https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%88%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B9%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82

πηγη## Νασος Μπρατσος

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας