Ιουλ. 3, 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Εγγραφα << φωτια >> για << Μαρινοπουλο >> και << Ρ/Σ Κοκκινο >>

Με  αφορμή την υπόθεση της εταιρείας  Μαρινόπουλος  ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ   παρουσιάζει αποκλειστικά  δύο έγγφραφα  φωτιά  από  τα οποία προκύπτει ο  τρόπος κάτω από τον οποίο η συγκεκριμένη εταιρεία  οδηγήθηκε  στην  κατάσταση  να ζητά  ομπρέλα  προσωρινής  δικαστικής  προστασίας  απόφαση που έλαβε την Παρασκευή  το Πρωτοδικείο της Αθήνας  κάνοντας δεκτές τις σχετικές αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων .Η προσωρινή διαταγή  ισχύει μέχρι  τις 21 Σεπτεμβρίου  2016  που αναμένεται  να συζητηθούν  οι κύριες προσφυγές .
Το πρώτο έγγραφο, που υπογράφεται από τον Ορκωτό Ελεγκτή  Λογιστή κ.  Παναγιώτη  Ντάβο  υπάρχουν στοιχεία  που έχουν σχέση με απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων προς κάλυψη πιστωτών από την αίτηση.
Διαπιστώνεται  ανεξήγητη  αύξηση  του μικτού  περιθωρίου κέρδους ενώ εντοπίζεται από τον κ. Ντάβο  ψευδής δήλωση της εταιρείας  περί κερδοφορίας .Ακόμα εντοπίζονται  μηδενικός φόρος εισοδήματος  και μή σύννομη  σύνταξη  οικονομικών καταστάσεων  και πολλές άλλες  οικονομικές παραβάσεις . Στήν έκθεση του κ. Παναγιώτη Ντάβου  αναφέρεται ότι οι υποχρεώσεις  προς το δημόσιο φτάνουν  το ύψος των 100.839.312 , 96 ευρώ .
Στήν έκθεσή του  ο κ. Παναγιώτης Ντάβος  αναφέρει ότι η έκθεση έγινε εθελοντικά  από τον ίδιο ενώ δεν υπάρχει εντολέας  και καμία αμοιβή . Η έκθεση έχει συνταχθεί  την 1 Ιουλίου  2016  δηλαδή τη μέρα που έγινε η συζήτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα στο Πρωτοδικείο Αθηνών . Τις υπόγειες  διαδρομές  χρηματισμού  του ραδιοφωνικού σταθμού <Κόκκινο>  κομματικού οργάνου  του ΣΥΡΙΖΑ  απ'ο τον όμιλο  των εταιρειών  < Καρφούρ  Μαρινόπουλος >  αποκαλύπτει ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ  και οι οποίες προκύπτουν από επιστολή προς την Πολιτική Γραμματεία  του κόμματος  που υπογράφει ο γνωστός δικηγόρος π΄ρωην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ  κ.  Ιωνάθαν  Κωνσταντίνου .
Στην επιστολή του κ. Κωνσταντίνου που φέρει ημερομηνία  16 Ιουνίου  2014  αναφέρεται μεταξύ άλλων  ότι  το Κόκκινο έλαβε ποσό άνω των 100.000  ευρώ   σαν <χορηγία> για να μην κλείσει αλλά στην ουσία  για να  αποσυρθούν  οι καταγγελτικές ερωτήσεις  βουλευτών του κόμματος  αναφορικά  με τις παράνομες  εκβιαστικές  πρακτικές  του πολυεθνικού ομίλου  σε βάρος αγροτών και καταναλωτών .
Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση και ομάδα βουλευτών  όπως ο  Νίκος Χουντής στην Ευρωβουλή  και οι βουλευτές Γιάννης  Σταθάς, Ολγα  Γεροβασίλη, Γιάννης Στρατούλης  και Δημήτρης Κοδέλλας ,  όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνου , προχώρησαν σε κατάθεση ερωτήσεων  στη Βουλή  για τις εκβιαστικές πρακτικές  της εταιρείας αυτής .
Μάλιστα ο κ. Κωνστντίνου  αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες που είχε  ο σύντροφος  Γιώργος  Σταθάκης  βουλευτής τότε και σήμερα υπουργός ,  προσπάθησε να  αποσύρει ερώτηση του βουλευτή Βοιωτίας  του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννη Σταθά ενώ το ίδιο έκανε και μέλος  της Πολιτικής Γραμματείας  προς τον ίδιο βουλευτή  για να μην ενοχληθεί  ο <επιχειρηματίας> δηλαδή ο Μαρινόπουλος .
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες  αναφέρεται ότι  το Κόκκινο έλαβε και δεύτερη  <χορηγία>  ύψους τη φορά αυτή 114.000  ευρώ από τον  ίδιο όμιλο .
Σε άλλο σημείο της επιστολής του ο κ. Κωνσταντίνου  διερωτάται τί απάντηση πρέπει να δώσει  στους αγρότες που εκπροσωπεί  όταν το ίδιο του το κόμμα  δέχεται  χρήματα ώς <δωράκια>  από αυτόν που έχει εξαπατήσει  χιλιάδες αγρότες και τους έχει οδηγήσει στη  φτωχοποίηση  και τα χωράφια τους  σε αλλεπάλληλους  πλειστηριασμούς .
Με άλλα λόγια  όπως προκύπτει από την επιστολή του κ. Κωνσταντίνου ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και  τώρα βρίσκεται στην ΛΑΕ  ο όμιλος Μαρινόπουλου  πλήρωνε το Κόκκινο για να μην ενοχλείται από κανένα . Βέβαια όλα αυτά λάμβαναν χώρα από το 2014  ενώ  στην επιστολή ο κ. Κωνσταντίνου  θεωρεί ότι αυτός που  εισηγήθηκε  το να δεχτεί   είτε το κόμμα είτε  ο Ρ/Φ  Κόκκινο  αυτά τα χρήματα  πίάστηκε  <κορόιδο>  μια που τα χρήματα που προσφέρθηκαν σε δικηγόρους για να <πουλήσουν> τους πελάτες τους  ήταν πολύ περισσότερα  από αυτά που έλαβε το κόμμαμας  από τον Μαρινόπουλο  μέσω φίλων  του δημοσιογράφων .
Δηλαδή με άλλα λόγια τα χρήματα που είτε έλαβε το Κόκκινο   είτε  ο ΣΥΡΙΖΑ από την εταιρεία Μαρινόπουλος  έφτασαν στον προορισμό τους μέσω δημοσιογράφων . 

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας