Ιαν. 9, 2015

Αλαγη φρουρας στο MegaΌπως έχει ήδη, γράψει και επιβεβαιωθεί το newpost, το διοικητικό συμβούλιο του Mega αποφάσισε να αξιοποιήσει την εμπειρία, τις δυνατότητες, την γνώση, την αξιοπιστία και τη δημοφιλία της Όλγας Τρέμη και να την αξιοποιήσει ως κεντρικό πρόσωπο των ειδήσεών του, τις οποίες το κανάλι είχε πάντα ως αιχμή του δόρατός του. Ήδη, από τη Δευτέρα, η Όλγα Τρέμη, επιστρέφει στη θέση της στην παρουσίαση και την ευθύνη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ενώ, ήδη έχει οργανωθεί και η εκλογική βραδιά της 25η Ιανουαρίου, που αποτελεί στοίχημα και πρόκληση για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Από την Δεύτερα, στο πλευρό της έμπειρης δημοσιογράφου, θα βρίσκεται ως σχολιαστής, ο Νίκος Ευαγγελάτος, ένας δημοσιογράφος με επίσης μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία, τόσο στη παρουσίαση ειδήσεων, όσο και εκπομπών, που η πρόσφατη τηλεοπτική του παρουσία στον ΣΚΑΪ, δημιούργησε νέα απογευματινή, ενημερωτική ζώνη, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Στη μάχη του κεντρικού δελτίου παραμένει με τις σχολιαστικές του θέσεις, ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Από τα υπόλοιπα πρόσωπα, που σφραγίζουν τις ειδήσεις του καναλιού, ο Νίκος Στραβελάκης, στρατιώτης πολλά χρόνια στις επάλξεις των αναγκών της ενημέρωσης του καναλιού, παραμένει στο πόστο του, έχοντας καταφέρει να διατηρήσει υψηλό το επίπεδο της αξιοπιστίας του δελτίου του, με προσωπικό αγώνα, που ήταν περισσότερο ειδησεογραφικό παρά σχολιαστικό. Η νεαρή Μαρία Σαράφογλου μετακινείται στα δελτία ειδήσεων του Σαββοτοκύριακου, ώστε να αποκτήσει εμπειρία για το μέλλον...

Αν μη τι άλλο σε μέρες με έντονο πολιτικό ενδιαφέρον και με επικείμενες εκλογές ιδιαίτερες κρίσιμες, η υψηλή τέχνη της πολιτικής, μαζί με την Όλγα Τρέμη, επιστρέφει στις ειδήσεις του μεγάλου καναλιού.

πηγη##new post

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας