Δεκ. 30, 2014

Τελευταια υπογραφη της ΣΟΦΙΑΣ.....

Και με την υπουργική «βούλα»

τα ραδιόφωνα στους εργαζόμενους

Δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, η (μας αποχαιρετά οσονούπω) αρμόδια υπουργός Τύπου, Σοφία Βούλτεψη υπέγραψε την αυτοδιαχείριση στα ραδιόφωνα.


Άργησε μεν αλλά το έκανε. Και, άντε, ας της κουνήσουμε το μαντήλι με έναν καλό λόγο. Τα τέσσερα ραδιόφωνα λοιπόν στην Αθήνα και το ένα στη Θεσσαλονίκη, αυτά στα οποία οι εργαζόμενοι πάλευαν την αυτοδιαχείριση, έλαβαν την τελική και άκρως απαραίτητη υπογραφή της υπουργού.

Μόλις πριν από λίγο ανέβηκαν και στη Διαύγεια οι σχετικές αποφάσεις. Για τον Flash 96, τον Best 92.6, τον δημοτικό (Άνω Λιοσίων) Ξένιος 94.3 και τον Nitro 102.5  για την Αθήνα. Και τον Star 97.1 για τη Θεσσαλονίκη.

Πλέον μπορούν και με το νόμο να λειτουργούν χωρίς κανένας να έχει τη δυνατότητα να τους ενοχλήσει. Από το e-tetRadio οι πιο ειλικρινείς μας ευχές για επιτυχίες και μακροημέρευση.

πηγη##ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας