Δεκ. 25, 2014

ΕΣΗΕΑ - Φιεστες ναι, βοηθημα στους Ανεργους ΟΧΙ

Γιορτινές ημέρες αλλά για για ποιους ?

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ άφησε τα Χριστούγεννα χωρίς το βοήθημα των εορτών τους εργαζόμενους - απολυμένους - απλήρωτους στην "Ελευθεροτυπια" προφασιζόμενο αστείες δικαιολογίες και κάνοντας πρωτοφανή "καψώνια" σε συναδέλφους που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα να ζήσουν την οικογένειά τους. 
Παρότι σε πολλές περιπτώσεις είχε τα δικαιολογητικά των συναδέλφων έγκαιρα , για λόγους που μόνο αυτό γνωρίζει , αποφάσισε να αφήσει Χριστουγεννιάτικα μέσα στη μαυρίλα τους συναδέλφους , λέγοντας ότι το βοήθημα θα κατατεθεί την ερχόμενη Δευτέρα. !!!
Προσωπικά με κορόϊδεψαν από το λογιστήριο δύο φορές ! Την πρώτη μου είπαν ότι θα καταθέσουν το βοήθημα που δικαιούμαι στις 23/12 ...Και την δεύτερη φοροά με διαβεβαίωσαν ότι θα κατατεθεί στις 24/12. πράγμα που δεν έκαναν.
Η απάντηση του λογιστηρίου ότι : "θα δείτε τα χρήματα στον λογαριασμό σας την ερχόμενη Δευτέρα γιατί σήμερα τα καταθέσαμε" - προσωπικά μου προκαλεί λύπη και οργή γιά την Ενωση της οποίας είμαι μέλος. 
Αδυνατώ να πιστέψω ότι συνάδελφοι συμπεριφέρονται με αυτή την αδιαφορία σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και τους "καψωνάρουν" με πρωτοφανείς δικαιολογίες προκειμένου να λάβουν το βοήθημα που δικαιούνται .
Το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΣΗΕΑ υπάρχει για εκείνους που είναι σε οικονομική εξαθλίωση , απολυμένοι - απλήρωτοι. Δεν νομιμοποιείται κανένας με αυτά τα χρήματα να παίζει παιχνίδια σε βάρος των συναδέλφων και να "καψωνάρει" οικογενειάρχες - επαγγελματίες δημοσιογράφους που προσπαθούν να περάσουν ανθρώπινες γιορτινές ημέρες μαζί με τα παιδιά τους.

πηγη##Nodaros Makhs

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας