Νοε. 19, 2014

Ασφαιρα στο Ραδιομεγαρο

Οι πρώτες μπαλωθιές άρχισαν να πέφτουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, που τείνουν να γίνουν κανονιές, βαρέων όπλων πεζικού! Όπως είχαμε επισημάνει σε αναρτησή μας προ... 

15νθημέρου, το τελευταίο 10ήμερο του Νοεμβρίου, έληγαν οι 15 μήνες συνολικής εργασίας(δίμηνες-τρίμηνες συμβάσεις) των πρώτων εργαζομένων, που προσελήφθησαν από το μόρφωμα της πρώην ΔΡ-ΔΤ, μετά το «μαύρο».

Τότε είχαν στρατολογηθεί  με πολλές υποσχέσεις οι πρώτοι «πρόθυμοι-πραιτοριανοί» για να λειτουργήσουν την κυβερνητική τηλεόραση-προπαγάνδα!!!

Ξεκίνησαν από τα ιδιωτικά στούντιο της Παιανίας. Κατέληξαν στη Γενική γραμματεία. Μετά στην Κατεχάκη, κυνηγημένοι σαν τους γύφτους, για να καταλήξουν στο κτίριο της ΕΡΤ, το ξημέρωμα της 7ης Νοεμβρίου μετά την είσοδο των ΜΑΤ. Από τότε μέχρι σήμερα, με νομοθετικές ρυθμίσεις και αποφάσεις, έπαιρναν παρατάσεις, για συνολικό χρόνο εργασίας 15 μήνες.

Ο χρόνος αυτός για τους πρώτους «στρατιώτες» 15νμηνης θητείας λήγει σήμερα, και καμία νομοθετική ρύθμιση δεν πήγε στη βουλή για νέα παράταση! Έτσι οι πρώτοι 200 περίπου «πρόθυμοι-πραιτοριανοί» που συμπληρώνουν σταδιακά από σήμερα 19 Νοεμβρίου τελευταία μέρα τους 15 μήνες, πρέπει να αποχωρήσουν. Αύριο δεν υπάρχει εργασία γι΄αυτούς. Και σταδιακά όποιος τους συμπληρώνει εάν δεν τους ανανεώσουν τις συμβάσεις.

Είναι αυτοί που πήραν το μεγαλύτερο μέρος της... μουντζούρας. Είναι αυτοί που δεν περιλαμβάνονται στους καταλόγους της ΝΕΡΙΤ για συμβάσεις αορίστου χρόνου. Βέβαια, μετά τις πρώτες μη ανανεώσιμες συμβάσεις θα ακολουθήσουν και όσων συμπληρώνουν τους 15 μήνες, μέχρι να αποχωρήσουν όλα τα «παράσιτα» όπως τους ονομάζουν.

Είναι δημοσιογράφοι και καλλιτεχνικές ειδικότητες που κρατάνε την ενημέρωση. Οι υπό απόλυση «στρατιώτες» κάνουν συσκέψεις επί συσκέψεων για να δουν πως θα αντιδράσουν σε περίπτωση μη ανανέωσης των συμβάσεων. Οι υποσχέσεις που είχαν πάρει, ήταν ότι οι συμβάσεις θα έφταναν μέχρι και το Μάρτη το 2015 η ακόμη και τα 5 χρόνια. Τώρα βλέπουν ότι όλα ήταν ένα.. όνειρο με φρούδες ελπίδες(!).

Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως στη βουλή δεν έχει φτάσει καμιά ρύθμιση. Όλοι είναι στον αέρα. Τι θα συμβεί; Μάλλον με καραμέλες από τη διοίκηση και την κυβερνητική ανοχή θα συνεχίσουν;

Στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου, στις ειδήσεις και όπου υπάρχουν αναλώσιμοι εργαζόμενοι είναι σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο και στήνουν χαρακώματα! Κοντός ψαλμός... Αλληλούια!

πηγη ## fimotro

     ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας