Η αθεατη πλευρα
Ιουν. 6, 2014
και τα θεματα που ειχε στην ημερησια διαταξη το ΔΣ.
Μετα απο πολυ καιρο υπηχαν αρκετα μελη( απολυμενα ) απο την ΕΡΤ.
Απο τα θεματα που ειχε προς συζητηση το ΔΣ το σημαντικοτερο ηταν το αγγελιοσημο και η αυξηση της εισφορας των ενεργων εργασιακα μελων απο 3 σε 5 % .
Δεν υπηρχε πουθενα το θεμα της διαγραφης απο τον ΕΔΟΕΑΠ του ... Σφαγεα ψυχων των εργαζομενων στην ΕΡΤ.
Απο εκει ξεκιναει το ΑΘΛΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ μελων του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ( ο καθενας για δικους του κομματικους η προσωπικους λογους ) οι οποιοι προσπαθησαν να πατησουν στα κορμια των εργαζομενων στην ΕΡΤ (για εμας ειναι εργαζομενοι παντα στην ΕΡΤ) και να κερδισουν ποντους στο συνδικαλιστικο τους ποκερ.
Δεξια και αριστερα στο ιδιο εργο , με εμας θεατες ( αλλα οχι αβουλους και ανοους).
Ο προεδρος Π. Σομπολος εκτελων διατεταγμενη υπηρεσια και παιζοντας με εξυπνο τροπο ( εχει που και που εκλαμψεις) ειχε ψηφησει την προηγουμενη μερα στο ΔΣ να διαγραφει ο Κεδικογλου μαζι με την Π. Χριστοδουλιδου και τον Γ. Αγγελη, ξεροντας ομως οτι δεν εφταναν οι ψηφοι για να περασει η αποφαση , προσπαθουσε να μην μπει το θεμα στην ΓΣ λεγοντας πως δεν ειναι νομικα εφικτο.
Παραλληλα προσπαθουσε να δημιουργησει κλιμα φοβου ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ το σωμα πως το σημαντικο θεμα ειναι το αγγελιοσημο και πως ο ΕΔΟΕΑΠ θα εβαζε λουκετο σε δυο μηνες.
Αν θυμαμαι καλα η κυβερνηση και ο Σαμαρας το ιδιο δεν κανουν?
Τελικα εν μεσω αντεγκλησεων και δεκαρικων λογων απο τα μελη και τους επαγγελματιες συνδικαλιστες μας ( φτου μας ) εφτασε η ωρα να ψηφιστουν τα θεματα που ειχε φερει το ΔΣ στη ΓΣ, χωρις να ειπωθει τιποτα ουσιαστικο για το τι κανουμε απο εδω και περα .
Προσπαθησαν να περασουν την αυξηση της εισφορας και να υφαρπαξουν την ψηφο μας εντασοντας την στον προυπολογισμο του 14 αλλα η συνελευση το πηρε χαμπαρι και αναγκαστηκαν να το βαλουν ξεχωριστα οποτε και καταψηφιστηκε.
Οταν ηρθε το θεμα των διαγραφων απο τον ΕΔΟΕΑΠ , μελων που εχουν διαγραφει απο τις ενωσεις τους , ενω εφεραν προς διαγραφη μελη που ειχαν προταθει απο την ΕΣΗΕΜΕΘ δεν ηθελε ο προεδρος να φερουμε τον Κεδικογλου που ειχε προταθει απο την ΕΣΗΕΑ με τη δικαιολογια πωσ δεν περασε απο το ΔΣ.
Η χυδαια συμπεριφορα του Σομπολου εκνευρισε το σωμα που αρχισε να φωναζει πως ειναι παρανομο αυτο που κανει , δηλαδη δυο μετρα και δυο σταθμα ( ειχε βλεπετε εντολες ).
Συμπαραστατες του ηταν η προεδρος της ΕΣΗΕΑ Αντωνιαδου και ο γραμματεας του ΕΔΟΕΑΠ Καρουτζος.
Μετα απο μια ωρα προσπαθεων , αντεγκλησεων και απειλων ,δεχτηκε αναγκαστικα τη λυση που ειχε προταθει απ την αρχη απο τον Γ. Αποστολοπουλο και απο αλλους .
Τεθηκε σε ψηφοφορια η διαγραφη του Κεδικογλου και ομοφωνα διεγραφη.
Το συμπερασμα ειναι πως δεν εγινε καμια ουσιαστικη κουβεντα για το τι θα κανουμε με το αγγελιοσημο περαν των αστειων θεσεων του προεδρου οτι θα παει στον Σαμαρα και θα τον πιεσει .... εδω γελαμε
Η αριστερα στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ , Χριστοδουλιδου και Αγγελης καρπωθηκαν το θεμα του Κεδικογλου αλλα δεν σταθηκαν στο υψος των περιστασεων, γιατι στα θεματα των γιατρων και των συμβασεων που υπεγραψαν με νοσηλευτικα ιδριματα υπαρχουν σοβαρα προβληματα που θα αναφερθουμε συντομα .
Ξεχασα τα καλυτερα .... σε καποια στιγμη οιστρου ο Προεδρος του ΕΔΟΕΑΠ ευχαριστησε τον
Αδωνη Γεωργιαδη και τον Πρωτοπαπα για τη βοηθεια τους ?????????????? ( για τη συμβολη τους στην καταστροφη του ταμειου) προς τον ΕΔΟΕΑΠ και ο Καρουτζος ειπε πως η διωξη του Κεδικογλου ειναι πολιτικη( τοσο εγκαθετος ) Ερώτηση , αυτους ψηφησατε να σώσουν το ταμείο μας ?
Ενα εχω να σας πω μονο με αγωνα στα μαγαζια θα λυσουμε τα προβληματα μας.
Θα επανελθω γιατι το θεμα εχει και υπογειες διαδρομες .
Αναποδος
Τελευταία σχόλια
17.08 | 07:05
Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;
17.08 | 07:03
Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;
08.08 | 07:53
Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο
12.06 | 18:10
Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες
Κοινοποίηση σελίδας