Μαρ. 22, 2022

Η Σαλώμη της οδού .... Ακαδημίας

Αν και  η ιστορία αναφέρει οτι η Σαλώμη  στη διάρκεια των διώξεων των πρώτων Χριστιανών χόρεψε ένα και μοναδικό χορό  ζητώντας από τον Ηρώδη την κεφαλή του Ιωάννη του Προδρόμου  κάτι που οπως φαίνεται το πέτυχε η σύγχρονη Σαλώμη της οδού Ακαδημίας που χορεύει  στους ρυθμούς του υπουργείου Εργασίας και τους ζουρνάδες και τα νταούλια τα χτυπά ο ...  γνωστός υπουργός κ. Χατζηδάκης .

Η μοναδικη διαφορά είναι οτι  η Σαλώμη της οδού Ακαδημίας με τα τερτύπια της πάει να  αφανίσει 1280 και πλέον συνταξιούχους  δημοσιογράφους που κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο από το νομοσχέδιο του Χατζηδάκη μια που ο νόμος 1264/82 που πρόσφατα άρθρα του τροποποιήθηκαν με το νόμο 4808/21 αφορά μόνο Συνδικαλιστικες οργανώσεις .

Ειναι σίγουρο οτι η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ εχει υπόγειες επαφές με το υπουργείο Εργασίας και βάζει πλάτη για να περάσει ο Χατζηδάκης και η παρέα του των εργοδοτών οτι μπορεί ώστε  να βρεθούν εκτός ΕΣΗΕΑ συνταξιούχοι δημοσιογράφοι άνεργοι και συμβασιούχοι με μπλοκάκι . Κυρίως ομως να βρεθούν ολοι αυτοί εκτός ΕΔΟΕΑΠ .

Βασικός συνεργάτης της Σαλώμης είναι ο εκ των δικηγόρων της ΕΣΗΕΑ κ. Αποστόλης Τσαλαπάτης που βγάζει γνωμωδοτήσεις με τη σέσουλα φτάνει να ικανοποιεί την  αφέντρα της οδού Ακαδημίας .

Η μάχη του υπουργείου είναι στο να γίνει η ΕΣΗΕΑ από  Επαγγελματικο σωματείο που είναι σήμερα σύμφωνα με το καταστατικό της που ιδρύθηκε το 1914 Συνδικαλιστικό σωματείο .

Ειναι γνωστο οτι ο Απόστολος Τσαλαπάτης ο πάντα πρόθυμος δικηγόρος της ΕΣΗΕΑ  με εντολή της ... Σαλώμης έκανε εισήγηση για να ενταχθεί η ΕΣΗΕΑ στο Ηλεκτρονικό Μητρώο - ΓΕ.ΜΗ.Σ.Ο.Ε. ...ξεχνώντας επίτηδες οτι το άρθρο 1 του νόμου 1264/82 το οποίο δεν εχει αντικατασταθεί από τον Νόμο 4808/21 που ορίζει οτι εξαιρούνται οι δημοσιογραφικές οργανώσεις .

Ο νόμος 4808/21 που αντικατέστησε άρθρα του 1264/82 ορίζει οτι εξαιρούνται οι δημοσιογραφικες οργανώσεις .

Για ολα αυτά και άλλα πολλά οι τρείς εκπρόσωποι στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ Τζώρτια Κοντράρου Αγλαία Κυρίτση και Γιώργος Φιλιππάκης ανηφόρισαν στην οδό Ακαδημίας και είχαν τηλεδιάσκεψη με την ... Σαλώμη .

Οπως με πληροφόρησαν άνθρωποι που έμαθαν για την τηλεδιάσκεψη η μεν Κοντράρου  την ξετίναξε την Σαλώμη  που κάποια στιγμή έχασε την ψυχραιμία της ενώ εμφανίσθηκε με γνωμοδοτήσεις ο πάντα άξιος Αποστόλης Τσαλαπάτης αλλα εδώ δεν τα κατάφερε .

Τον αποστόμωσε το ικανότατο μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης κ. Δημήτρης Τσαλαπάτης που γνωρίζει με λεπτομερειες πρόσωπα και πράγματα σχετικά με το θέμα αυτό.

Σημαντική και η παρουσία της Αγλαίας Κυρίτση που αντιμετώπισε τους κρογμούς της Μάχης Νικολάρα .

Αν ειναι σωστές οι πληροφορίες του Ανάποδου σύντομα οι τρείς εκπρόσωποι των Συνταξιούχων θα συνεχίσουν τη μάχη τους ώστε κανείς συνταξιούχος να μην βρεθεί εκτός ΕΣΗΕΑ και κυρίως εκτός ΕΔΟΕΑΠ .

Το τρωκτικό της ΕΣΗΕΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας