Νοε. 21, 2021

ΕΔΟΕΑΠ : Σοβαρές καταγγελίες

ΕΚΛΟΓΈΣ ΕΔΟΕΑΠ -ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ»

 ΠΟΙΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ 
Στη σκιά δίκης για κακούργημα στον ΕΔΟΕΑΠ παρατράγουδα στις  αρχαιρεσίες στο Ταμείου

 Oι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΕΔΟΕΑΠ ( 19-24 Νοεμβρίου) συμπίπτουν χρονικά με την ποινική δίκη σε βάρος της Τέως Προέδρου του Οργανισμού Ελ. Σπανοπούλου.

Κατηγορείται  μαζί με άλλα μέλη προηγούμενων ΔΣ, ότι με ενέργειες ή παραλείψεις ζημίωσαν το Ταμείο με το ποσόν των 946.007,82 ευρώ κατά την περίοδο που ασκούσαν διοίκηση ( 2009-2013 ).

Η δίκη που άρχισε την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου  στο Α’  Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, συνεχίσθηκε στις αρχές Νοεμβρίου και αναβλήθηκε λόγω απουσίας του ενός από τους επιθεωρητές –ελεγκτές οι οποίοι πραγματοποίησαν την έρευνα στα οικονομικά του ΕΔΟΕΑΠ.

Η δίκη συνεχίζεται στις 21 Μαρτίου και ένα στοιχείο που εντυπωσιάζει είναι ότι η απερχόμενη διοίκηση Καπάκου-Κουμπιά Μιχαλίτση δεν έχει προβεί σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας ( πολιτική αγωγή) για τη ζημιά που όπως αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα έχειμυποστεί το Ταμείο. 

Σε αυτήν ακριβώς τη στάση της διοίκησης Καπάκου αποδίδεται και το έντονο ενδιαφέρον και η ενεργός  «παρουσία» της Ελένης Σπανοπούλου στις υπό εξέλιξη αρχαιρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ με διαφημιστικό υλικό, με αποστολή sms στα  κινητά τηλέφωνα των ψηφοφόρων διανέμοντας ή ίδια με τον ίδιο τρόπο,  διαφημιστικά φυλλάδια  και mail ζητώντας επίμονα  να υπερψηφίσουν βασικά πρόσωπα από την απερχόμενη διοίκηση και ορισμένους ακόμη δικής της επιλογής.

Η επανεκλογή των συγκεκριμένων προσώπων προφανώς θα  διατηρήσει τη στάση απουσίας του ΕΔΟΕΑΠ από την ποινική δίκη, αφήνοντας ανυπεράσπιστο τον Οργανισμό και απροστάτευτα  τα συμφέροντα των ασφαλισμένων.  

Σημειώνεται ότι μεταξύ των συγκατηγορουμένων της Ελένης Σπανοπούλου, σύμφωνα με το βούλευμα, είναι και ένας από τους υποψηφίους για το ΔΣ του Ταμείου.

Επίσης κατηγορούμενη  είναι  πρώην μέλος του ΔΣ, που στο μεταξύ προσελήφθη στον ΕΔΟΕΑΠ  ως υπάλληλος  και με πρόταση του απερχόμενου προεδρείου προήχθη σε νευραλγική θέση, ως τομεάρχης  διοίκησης.

 Η μη παράσταση πολιτικής αγωγής σε κακουργηματική δίκη για ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του ΕΔΟΕΑΠ, αποτελεί μία σοβαρή εξήγηση του εντυπωσιακού ενδιαφέροντος για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση του Οργανισμού.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι οι υποψήφιοι της ομάδας Καπάκου Μιχαλίτση υποδέχονται-αν δεν αποδέχονται- το πατρονάρισμα από την τέως πρόεδρο του οργανισμού με την εκκωφαντική σιωπή τους !... 

20.11.2021   

«Πρωτοβουλία για την Επόμενη Μέρα στον ΕΔΟΕΑΠ»

Πηγη## ΤΥΠΟΦΡΈΝΕΙΑ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας