Ιαν. 24, 2021

Περιεργη συμμαχια Κατεχακη με Γερμανους και COSMOTE μπλοκαροντας email

ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Η COSMOTE

ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

Με μπλόκο στην αποστολή emails εκδηλώνει η COSMOTE την συμπαράσταση της στην Κυβέρνηση και τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ Μιχ. Χρυσοχοίδη, στις αυθαίρετες και αντισυνταγματικές πρακτικές του, οι οποίες τσακίζουν ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες.

Η πλέον πρόσφατη αφορά τον προκλητικό περιορισμό της δημοσιογραφικής λειτουργίας, με αφορμή τις απαγορευτικές διατάξεις για τις δημόσιες συναθροίσεις.

Με την βεβαιότητα ότι τα συστημικά Μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά, που κατακλύζονται από τα διαφημιστικά προγράμματα του ομίλου με το χαμόγελο του Μr Τσαμάζ σε περίοπτη θέση, ο όμιλος αυθαιρετεί ή υπηρετεί κυβερνητικές εντολές, παρόλο ότι είναι ΑΕ με μετοχές εισηγμένες στο Χρηματιστήριο ασκώντας δραστηριότητα κοινής ωφέλειας στην επικοινωνία.

Δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη ενέργεια της COSMOTE να υπαγορεύεται από τη συνεργασία στελεχών της με πρόσωπα του επιτελείου Χρυσοχοϊδη αλλά η διοίκηση της εταιρίας θα πρέπει να εξηγήσει αν η συμμετοχή της σε αυτές τις πρακτικές χειραγώγησης αποτελεί πρωτοβουλία της ελληνικής διοίκησης η εκπορεύονται από την κεντρική διοίκηση του Βερολίνου!..

Άλλωστε δεν έχει εξαντληθεί ακόμη η δημοσιογραφική έρευνα για τις διαρροές προσωπικών δεδομένων, που αγγίζουν τα όρια του σκανδάλου, έστω κι αν οι διαφημιστικές καταχωρήσεις έβγαλαν προς στιγμήν το θέμα από την πρώτη σελίδα και η Κυβέρνηση δια του υπουργού Υποδομών Κ Καραμανλή θέλει να το προσπεράσει.

Πάντως παράλληλα με τις καταγγελίες της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων για την πρωτοβουλία Χρυσοσχοίδη στην ίδια κατεύθυνση κινούνται ανακοινώσεις της ΄Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στην οποία συμμετέχουν και δημοσιογράφοι γερμανικών ΜΜΕ

Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα της COSMOTE θα συζητηθεί μεθαύριο στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και θα ζητηθούν εξηγήσεις από την γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Στην COSMOTE σήμερα το πρωί εστάλη από την ΚΕΔ η ακόλουθη διαμαρτυρία που κοινοποιήθηκε και στην ΕΣΗΕΑ.

«….Σας ενημερώνουμε ότι έχετε μπλοκάρει την δυνατότητα αποστολής emails στερώντας το δικαίωμα της επικοινωνίας. του ……..@otenet.gr.

Η ενέργεια σας αυτή έγινε ενώ ήταν σε εξέλιξη ΑΠΟΣΤΟΛΗ ανακοίνωσης διαμαρτυρίας της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων στην οποία συμμετέχω και η οποία είναι συνδικαλιστική παράταξη της ΕΣΗΕΑ, στο ΔΣ της οποίας συμμετέχω.

Σας εφιστώ την προσοχή ότι αυτό ισοδυναμεί με ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ η οποία απαγορεύεται από το Σύνταγμα και τους νόμους…»

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας