Μαρ. 2, 2020

ΕΣΗΕΑ: Συσκεψη κεκλεισμενων των θυρων. Αλλοθι η <<ασυμμετρη απειλη>>

ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ
Με άλλοθι την «ασύμμετρη απειλή»
δίνουν ρέστα στους εργοδότες

Σύσκεψη κεκλεισμένων θυρών πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής στην αίθουσα του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ,με τη συμμετοχή Αντωνιάδου- Καπάκου και συνεργατών τους, χωρίς να ειδοποιηθούν για αυτό όλα τα μέλη του ΔΣ.

Θέμα ήταν η εμπιστευτική ενημέρωση από το γραφείο του Πρωθυπουργού στους διευθυντές εφημερίδων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ για έκρηξη στο θέμα του προσφυγικού και απειλή εξάπλωσης του κορωνοϊού , που συζητήθηκε- αν δεν προέκυψε- και κατά την πολύωρη συνάντηση που προηγήθηκε για τις στάσεις εργασίας στην «Αυγή» και στο « Κόκκινο». Το μόνο παρήγορο είναι ότι ο εκπρόσωπος των εργαζομένων αρνήθηκε το συμψηφισμό. Τα ερωτήματα όμως που ανακύπτουν και μένουν αναπάντητα είναι:

-Πως συνδέεται η διεκδίκηση δεδουλευμένων από τους εργαζόμενους και οφειλές εργοδοτών με τις εξελίξεις στον Έβρο , τις οποίες και διευθυντικά στελέχη ΜΜΕ της αντιπολίτευσης ήδη γνώριζαν από μέρες, ως ενδεχόμενη ασύμμετρη απειλή;
-Πως συμπίπτει συνάντηση- Τρίτη μεσημέρι- εκπροσώπων δημοσιογραφικών ενώσεων εν μέσω κρίσης, με τον υφυπουργό Σ. Πέτσα; Τι ΑΚΡΙΒΩΣ έχει συμφωνηθεί;

-Τι φοβούνται και ξαφνικά έστειλαν επιστολή στον ΕΦΚΑ για τα εκατομμύρια του αγγελιοσήμου;

-Ποιο ακριβώς είναι το περιεχόμενο της συνάντησης που έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη με την διοίκηση της ΕΡΤ; H EΣΗΕΑ ΔΕΝ τόλμησε να πει λέξει για τη λογοκρισία που έγινε για να μην φανεί η απόβαση των ΜΑΤ και όσα ακολούθησαν.

-Μήπως στη σύσκεψη αποφασίστηκε να αποδεχτούν το οργανόγραμμα ,(που ούτε για ενημέρωση δεν τους το έστειλε η διοίκηση) που αποδεικνύει ότι μετά την λογοκρισία έρχονται τα λουκέτα σε 7 περιφερειακούς σταθμούς, δύο κανάλια της ΕΡΤ περισσεύουν και αντί για ΣΣΕ καθιερώνεται ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Πάντως η επιχείρηση προπηλακισμού μέλους του ΔΣ, έξω από την αίθουσα της σύσκεψης στην ΕΣΗΕΑ, με απειλές και αγοραίες εκφράσεις, με ανοχή της προέδρου από ακριβοπληρωμένο ημέτερο της, ώστε να μην γίνει αντιληπτή η σύσκεψη και οι σχεδιασμοί των προθύμων έπεσε στο κενό. Η συνέχεια όμως έχει ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον για τους υποτακτικούς του εργοδοτικού συνδικαλισμού και για τα τσιράκια τους.
02/03/202
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας