Οκτ. 16, 2019

Εκτος Γ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ οι ανεργοι και οι συνταξιουχοι που δεν εχου να πληρωσουν

Κόβουν ανέργους και συνταξιούχους
από την ΓΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Άνεργοι ,που δεν έχουν να πληρώσουν, καθώς και συνταξιούχοι που οφείλουν, έχουν τεθεί εκτός γενικής συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ η οποία πραγματοποιείται στις 30 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια.
Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση του οργανισμού που υπογράφουν ο πρόεδρος του Σ. Καπάκος και ο ΓΓ Δ. Κουμπιάς.
Η έξωση γίνεται με μια νομική ακροβασία στην ερμηνεία της έννοιας του ασφαλιστικού δεσμού και με μία απόφαση που ουδείς γνωρίζει τι άλλο μπορεί να κρύβει.
Φυσικά δεν εφαρμόσθηκε το ίδιο στις εκλογές ,όταν σε μια συνέλευση παρωδία με τις διάτρητες αποφάσεις Πετρόπουλου, με τις διορισμένες εφορευτικές επιτροπές, διευθυντικά στελέχη του οργανισμού με εξόφθαλμες παρεμβάσεις στη διαδικασία, μπήκαν οι εργοδότες στη διοίκηση του Ταμείου με δικαίωμα βέτο στις αποφάσεις.
Τώρα όμως….
Oι δηλώσεις Μηταράκη για την εκχώρηση της επικουρικής ασφάλισης στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες δεν φαίνεται να εξαιρούν τον οργανισμό, ενώ ενεργοποιείται η απόφαση της διοίκησης, για την περικοπή στο εφάπαξ, που υποχρεούται να χορηγεί ο ΕΔΟΕΑΠ καθώς και όσα ακολουθούν.
Ο κλάδος απαιτεί απαντήσεις για τα 100 εκατομμύρια ευρώ από αγγελιόσημο που οφείλονται στον ΕΔΟΕΑΠ και στις ενώσεις αλλά Καπάκος και την Αντωνιάδου έχουν άλλες προτεραιότητες .
Τώρα κόβουν παροχές και ανέργους…
16/10/2019

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας