Ιουλ. 23, 2019

ΕΔΟΕΑΠ : Το μεγαλο Φαγοποτι με την κουταλα της γνωστης κυριας

Χαράς Ευαγγέλια στον πολύπαθο ΕΔΟΕΑΠ για την ... γνωστη κυρια  ... που βρήκε νέο όχημα ( το νέο προεδρείο) για πλήρη πρόσβαση στη Διοίκηση κι έχει αρχίσει τις μπίζνες.

Με Αντωνιάδου, Κουμπιά και Καπάκο σε ρόλο «δούρειου ίππου» αλωνίζει σε όλους τους τομείς και ανακατεύεται σε συμβάσεις και προμήθειες.

Ο καθένας από τους τρεις πάιζει το ρόλο του.

Ο Καπάκος το ρόλο του έντιμου πρέδρου που από πίσω του γίνεται της «πόπης» , η λεγόμενη και Αντουανέτα προφανώς δελεάζεται από κάποιο ξεροκόμματο που της έταξε η πανούργα ... γνωστη κυρια ...  και ο Κουμπιάς στο ρόλο του πονηρού μαντρόσκυλου ονειρεύεται πως αρπάζει κανένα κόκκαλο από τα αποφάγια της πληθωρικής κυρίας.

Σε ρόλο συντονιστη ... στελεχος ...  που είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη ... γνωστη κυρια ...  και το «προσωπικό» προσωπικό της που υπηρετεί στον ΕΔΟΕΑΠ (κυρίως τα σχέδια της ) και πληρώνεται από τους δόλιους ασφαλισμένους.

Όσα δεν λέγονται από τα τηλέφωνα , λέγονται δια ζώσης με μυστικές συναντήσεις σε εστιατόρια και τραπέζια με κλινικάρχες για τα περαιτέρω.

Και ρωτούμε:

Έχει γίνει συνάντηση στελέχους του ΕΔΟΕΑΠ με την ...γνωστη κυρια ...  και την Αντουανέτα που το λογαριασμό πλήρωσε κλινικάρχης και ιδιοκτήτης διαγνωστικού κέντρου με το οποίο έχει σύμβαση ο Οργανισμός;

Μάλιστα μαθαίνουμε πως η κυρία Αντουανέτα πολύ κοπτόταν για την υπογραφή της σύμβασης που αυξάνει τις τιμές σε πάνω από 300 διαγνωστικές εξετάσεις σε σχέση με την παλιά σύμβαση, τότε δηλαδή που η διαπραγμάτευση γινόταν για μισούς ασφαλισμένους.

Προ ολίγων ημερών εντοπίσαμε κι επιστολή μέλους του ΔΣ που ρωτούσε γιατί στο ενημερωτικό φυλλάδιο που εστάλη σε όλους τους ασφαλισμένους ψευδώς αναγράφεται πως οι οδοντιατρικές πράξεις στο εν λόγω δίκτυο αποζημιώνονται στο ακέραιο και χωρίς συμμετοχή των ασφαλισμένων,  αντίθετα από την απόφαση του ΔΣ. 

Με έμμεσο τρόπο δηλαδή προωθούνται οι ασφαλισμένοι σε αυτό το κέντρο πως τάχα θα αποζημιωθούν στο 100% του κόστους των οδοντιατρικών πράξεων κι έπειτα θα βρουν τρόπο να αλλάξουν την απόφαση για «να μην δημιουργηθεί δυσαρέσκεια στους ασφαλισμένους».

Αυτό είναι το κόλπο για να αδειάζουν οι τσέπες του ΕΔΟΕΑΠ και να γεμίζουν κάποιες άλλες.

Άλλωστε είναι και τα έξοδα του ΕΝΦΙΑ πολλά για τους ιδιοκτήτες πολυτελών ακινήτων σε κοσμοπολίτικα νησιά και στα Παρίσια.

Την ίδια ώρα η αναλογιστική αποκαλύπτει τη μεγάλη απάτη Καπάκου, Αντωνιάδου και των άλλων ακολούθων καθώς έλλειμμα υπάρχει στον λογαριασμό των συντάξεων που πρέπει να περικοπούν περί το 40% , ενώ τα εφάπαξ τείνουν προς πλήρη εξαφάνιση ( αναλογιστικό έλλειμμα 90%).

Όλα χάρη στο νόμο του Πετρόπουλου που στέλνει τον πόρο του 2% μόνο υπέρ Υγείας που όπως πάει βέβαια κι αυτή η Υγεία και με το τσιμπούσι που άρχισε να στήνεται , οσονούπω θα γίνει κι αυτή ελλειμματική.

Επόμενο πλάνο είναι η πλήρωση της θέσης γενικού διευθυντή με στέλεχος πάλι της ... γνωστης κυριας ... 

 Ακούγεται μάλιστα πως θα έχει και ….κουτάλα για να βοηθάει στο φαγοπότι…

Όνομα και πράγμα!

  Έτσι είναι τα πράγματα αγαπητοί μου.

Πάμε γι άλλα , πιο μεγάλα και για διαμέρισμα και στο Λονδίνο εις υγεία των κορόιδων!

Αναπδος

 

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας