Ιουν. 24, 2019

ΕΣΗΕΑ : Σιγα κα Νονη

 Σιγά καλέ…κυρία Νόνη

Είναι να μη σου φουσκώσουν τα μυαλά και τότε το…φρένο πάει περίπατο.    

     Πρόκειται για την δημοσιογράφο Νόνη Καραγιάννη, που έχει καταλάβει τη θέση της γενικής διευθύντριας του δημοτικού ραδφιοφώνου 9,84 του Δήμου Αθηναίων, και τα τσεπώνει χοντρά.

   Η κυρία Νόνη λοιπόν , βοηθούσης και της ιδιότητάς της ως συζύγου του υπουργού Πιτσιόρλα, το παίζει αυτοκράτειρα και κατά το κοινώς λεγόμενο γ… και δέρνει στο δημοτικό ραδιόφωνο και μέσα από την ανασφάλειά της έχει γίνει δυνάστης στην καμπούρα των εκεί εργαζομένων.

   Έτσι την είδαμε με θρασύτητα και χοντροκομμένα ψέματα να δικαιολογει τα αδικαιολόγητα για την καταδίκη της από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ σε ένα χρόνο διαγραφή από την Ένωση.

      Η κα Νόνη λοιπόν, γνήσια καλαμοκαβαλάρης, πέταξε στο δρόμο με ψεύτικες κατηγορίες δημοσιογράφο που δούλευε εκεί για 26 χρόνια , και το

Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό  (παίρνει και καμιά σωστή απόφαση) της έδωσε να καταλάβει ότι το δημοτικό ραδιόφωνο που το πληρώνουμε όλοι εμείς οι δημότες δεν είναι τσιφλίκι της μανούλας της για να κάνει ότι γουστάρει χωρίς ιερό και όσιο.

Έτσι την περιποιήθηκε με ένα χρόνο διαγραφή .

Παρά τα εξώδικα , τις απειλές της και τα  τηλεφωνήματα «παραγόντων» σέ μέλη του Συμβουλίου, με τα οποία η κυρία Νόνη με το φτωχό μυαλό της νόμισε πως θα τη γλυτώσει.

     Αλλά η υπουργική σύζυγος  που κινεί τα νήματα πολλών αχυράνθρωπων  αξίωσε να βγει ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ρ/Σ  με την οποία να…..καταδικάζει (!!!) το Πειθαρχικό Συμβούλιο.

   Έτσι και έγινε και το ΔΣ σε μία διαδικασία αυτογελοιοποίησης  «κάνει ντα» τα μέλη του Συμβουλίου που είναι εκλεγμένα από το δημοσιογραφικό σώμα και όχι διορισμένα όπως η κα Νόνη και η παρέα της από τους πρόσκαιρα ισχυρούς.

     Όχι κα Νόνη.

Αν δε γουστάρεις αυτά που ορίζει το Καταστατικό της Ένωσης να αποχωρήσεις από την ΕΣΗΕΑ. Και άσε τις ψευτομαγκιές για εκεί που περνάνε με την προστασία του συζύγου σου.

     Ποιό διευθυντικό δικαίωμα μας τζαμπουνάς για να πετάς στο δρόμο και την απελπισία άνθρωπο μετά από 26 χρόνια δουλειάς με ψευτιές και συκοφαντίες.

Αυτό το «διευθυντικό δικαίωμα» είναι μία εφεύρεση εργοδοτικών κατάλοιπων που εσύ αντιγράφεις ως τάχατες αριστερή

Βρε ούστ …κυρία Νόνη….

     Παραθέτουμε και το σκεπτικό της απόφασης του Πειθαρχικού για να ξέρουμε τι λέμε.

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας