Ιουν. 18, 2019

ΕΣΗΕΑ : Τα παιχνιδια της Παπαδιας στα Πειθαρχικα

              Ερωτηματικά για την καταμέτρηση

 Υποταγή των πάντων και πνίξιμο κάθε αντίθετης φωνής επιδιώκει και πάλι η Μαρία Αντωνιάδου με τη νέα θητεία της στην προεδρία της ΕΣΗΕΑ.

   Την προηγούμενη διετία με τις ευλογίες της Παπαδιάς είχε εκλεγεί πρόεδρος στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό,ο Παύλος Γερακάρης, ο οποίος αφού πέτυχε την αθώωη του Χίου, της Καλοφωλιά και άλλων καλόπαιδων που .... τιμούν τη δημοσιογραφία..., εκρίθη και πάλι κατάλληλος για να συνεχίσει…

 Στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό ο απερίγραπτος Γιώργος Γκιώνης, ήταν βέβαια ως πρόεδρος πειθήνιο όργανο για να εκτελεί τα παραγγέλματα της κας Μαρίας.

΄ Όμως τα περιθώρια γι αυτόν έχουν εξαντληθεί, καθώς . όπως έχουμε ξαναγράψει, δύσκολα μπορούσε να διακόψει τον ύπνο του και έτσι η συνεδρίαση αντί στις 11.00 που ξεκίναγε , έφθανε να αρχίζει ακόμη και μετά τις δύο, περιμένοντας να αφιχθεί ο υπνομανής αυτός πρόεδρος.

  Αντί λοιπόν ο κ. Γκιώνης να καθήσει στο σπιτάκι του και να χορταίνει τον ύπνο, πάλι πρώτος και χειρότερος  έβαλε υποψηφιότητα για να ολοκληρώσει την ξεφτίλα του Πειθαρχικού με τα καμώματά του.

   Είδε και απόειδε η κυρά Παπαδιά ότι το κουτσό αυτό άλογο δεν παίρνει γιατρειά και αποφάσισε την αποκαθήλωση του απερχόμενου προέδρου, αφού ο ίδιος  επιμένει να …βοηθήσει (!!!).

   Έτσι τώρα προέκυψε ξαφνικά η Δήμητρα Γκουντούνα, (που προωθεί  η Σπανοπούλου) η οποία φαίνεται να έχει και το προεδρικό χρίσμα.

     Στον πρώτο γύρο των εκλογών σημειώθηκε το εξής  πρωτοφανές και περίεργο…..

Είχαν βγει τα αποτελέσματα στα τέσσερα από τα πέντε τμήματα με πρώτο σε όλα τον Γιώργο Μέρμηγκα.

Όμως το τελευταίο τμήμα….κοιλοπονούσε.

Αναφέρθηκε πως κάποιο μέλος της Εφορευτικής αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Και αντί να αποχωρήσει και να συνεχιστεί η καταμέτρηση με τους υπόλοιπους, έγινε πολύωρη διακοπή και τελικά βγήκε το αποτέλεσμα στις δύο μετά τα μεσάνυχτα.

  Και Ώ του θαύματος…

Το αποτέλεσμα αυτού του τμήματος  ανέτρεψε τα δεδομένα στα συνολικά.

Ο πρώτος στα τέσσερα άλλα τμήματα Γιώργος Μέρμηγκας ήρθε δεύτερος καθώς στο τελευταίο αυτό τμήμα είχε κατά περίεργο τρόπο μείνει πολύ πίσω…και την πρωτιά πήρε η Δήμητρα Γκουντούνα…

Να εξασφαλίσουμε και τις…εντυπώσεις.

  Αύριο και μεθαύριο οι επαναληπτικές εκλογές στα Πειθαρχικά που δεν ασχολούνται μόνο με τη δεοντολογία στην άσκηση της δημοσιογραφίας, αλλά και με συμπεριφορές διευθυντικών στελεχών που απολύουν, αφήνουν απλήρωτους ή ποδοπατούν τα εργασιακά δικαιώματα των δημοσιογράφων.

Οι μέρες που έρχονται είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ….και για τούτο η προσέλευση στις κάλπες πρέπει να είναι μαζική, γιατί, μετά, τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες  για αποφάσεις που πλήττουν τον κλάδο θα είναι χωρίς αντίκρυσμα.

Ψάχνουμε και βρίσκουμε τι στάση κρατάει ο κάθε υποψήφιος στην πράξη.

    Όχι αυτούς που ξεδιάντροπα μας τρελαίνουν στα τηλέφωνα ή με μηνύματα μας παρακαλούν για την ανεύθυνη ψήφο μας και δεν έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν από την παρουσία τους.

  Ούτε όσους μας κουνάνε σαν έγκυρο πιστοποιητικό την κομματική τους ταυτότητα για τις δικές τους σκοπιμότητες.

  Στηρίζουμε τους ΑΞΙΟΥΣ  απ όπου κι αν προέρχονται….

ΥΓ. Μία από τις βρώμικες μεθοδεύσεις της Αντωνιάδου είναι να εξαπολύει άτομο γνωστό για τις εξαλλοσύνες του, το οποίο τις ημέρες των εκλογών καθεται στην πόρτα της ΕΣΗΕΑ, επιτίθεται σε υποψηφίους που δεν είναι της αρεσκείας της και κατασυκοφαντεί άλλους, ενώ δίνει χαρτάκια με τα ονόματα όσων υποστηρίζει η Παπαδιά ως τους μόνους έντιμους , όπως ισχυρίζεται.

Το είχαμε ξαναδεί το έργο στις περυσινές εκλογές, με απαράδεκτους τραμπουκισμούς.

 Ας σταματήσει η κα πρόεδρος να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο.

Είναι η ίδια που υποκινεί το αποκρουστικό αυτό φαινόμενο, καθώς αποφεύγει οποιαδήποτε παρέμβαση.

 Ντροπή.

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας