Ιουν. 4, 2019

Κουντουρης : Εκανε η ψειρα κ...

Νέος συνδικαλιστικός «παράγοντας» μας προέκυψε από το πουθενά, ο αυτομολήσας από την παράταξη των Αδέσμευτων Δημοσιογράφων προς την Παπαδιά (Μαρία Αντωνιάδου) Σπύρος Κουντούρης.

Δεν είναι βέβαια εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, καθώς ήλθε έκτος και καταϊδρωμένος με περίπου 30 ψήφους  στην παράταξη των Αδέσμευτων.

 Μπήκε όμως στο Συμβούλιο ελέω του επικεφαλής της παράταξης Χρήστου Κυρίτση, ο οποίος, με διάφορες μεθοδεύσεις, πριν λίγους μήνες, αφού ο ίδιος παραιτήθηκε, είχε καταφέρει να παραιτηθούν και οι επόμενοι τέσσερις σε ψήφους ώστε την θέση του να καταλάβει ο …έκτος (!!!) Σπύρος Κουντούρης.

Τέτοιος σεβασμός στη θέληση των ψηφοφόρων του ο κ. Κυρίτσης.

Δεν ρώταγε τους δημοσιογράφους από το Έθνος ή την Εστία απ όπου πέρασε ο Κουντούρης;

Βέβαια δεν το αποφάσισε μόνος του ο κυρ. Χρήστος.

Είχε πίσω του την πίεση του άλλοτε προέδρου της ΕΣΗΕΑ Πάνου Σόμπολου , ο οποίος , όπως και πολλούς άλλους, κουβάλησε τον Κουντούρη από το χωριό του και θέλησε να τον προωθήσει και στον συνδικαλισμό, για τα δικά του παιχνίδια.

    Και ο Κουντούρης φτύνοντας κατά πρόσωπο την παράταξή του και βέβαια τον επικεφαλής Κυρίτση (αυτός καλά να πάθει), προσδέθηκε στο άρμα της Αντωνιάδου, η οποία, όπως ξαναγράψαμε, κατάλαβε έγκαιρα πώς είχε να κάνει με άτομο που εύκολα ανεβαίνει στο καλάμι.

Για να ενισχύσει μάλιστα τις επιδόσεις του στο σπόρ τον έχρισε και πρώτο αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, ώστε να τον έχει του χεριού της.

Έτσι στο τελευταίο Μεικτό Συμβούλιο ο Κουντούρης κουβάλησε και τον πεθερό του για να τον καμαρώσει στη θέση του αντιπροέδρου. Εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τα άρματα κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια…  

   «Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» για τον Κυρίτση.

Τελικά  μετά τα καμώματα του Σπυράκη η παράταξη των Αδέσμευτων τον διέγραψε καταγγέλοντάς τον σαν «λιποτάκτη».

   Το πράγμα όμως εξελίσσεται σε τραγέλαφο , καθώς ο διαγραφείς Κουντούρης βγήκε τώρα δημόσια ισχυριζόμενος ότι αυτός είναι η παράταξη των Αδεσμεύτων και δήλωσε ότι τα μέλη της υποστηρίζουν τάχα ως πρόεδρο την Αντωνιάδου, η οποία προφανώς κινεί τα νήματα για να παγιδεύσει τους απληροφόρητους ….

   Βέβαια η παράταξη κατεβαίνει στην εκλογές με συνεργασία ως «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» και έχει ήδη καταρτίσει το ψηφοδέλτιό της με δεκάδες συναδέλφους, χωρίς κομματικό χρώμα, εντελώς ανεξάρτητη.

   Πάντως  απ ότι φαίνεται τα καραγκιοζιλίκια με το ... σομπολόπαιδο ...  και την Παπαδιά θα συνεχιστούν μέχρι τις εκλογές, ώστε να γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας