Ιουν. 1, 2019

ΕΔΟΕΑΠ : Απαντηση ... Αντ αυτων ... Ταδε εφη << ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ >>

Λογοι δεοντολογιας μας επιβαλλουν να ανεβασουμε την << Απαντηση >> στην επιστολη των Ν.Καρουτζου - Α.Σταθατου , Ακουσον  Ακουσον !!!!! απο την   << Συσπειρωση>>   και οχι απο Καπακο - Αντωνιαδου  οπως λογικα περιμενε ο καθενας .

Το μονο που θα επισημανουμε αυτη τη στιγμη ειναι οτι απεφυγαν να απαντησουν επι της ουσιας .

Προς το παρον αφηνουμε σε εσας τα  συμπερασματα .

Εμεις θα απαντησουμε οπως παντα με στοιχεια .

Υπαρχει << πολυ χαρτουρα >> κατω απο το χαλι.

ΥΓ.  ΚΑΙ οπως θα διαβασατε ( δανεικη φραση ) Ενα λιγο μεγαλο πουλακι             <<  Γυπα ετος  >>     μας .. τραγουδα ..  οτι ακουει εκει ψηλα στην ΕΣΗΕΑ 

Αναποδος

ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΟΥΤΖΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ

———————————————————————

Θέλει o κολαούζος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει!

Τα καλόπαιδα της εργοδοσίας ξεσάλωσαν και πάλι.

Η ακροδεξιά ομάδα Καρούτζου επειδή έχασε τα αυγά και τα καλάθια στον ΕΔΟΕΑΠ, ξεσαλώνει και απειλεί θεούς και δαίμονες στο παρασκήνιο. Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Οι άνθρωποι δεν φοβούνται πλέον τις απειλές της και τα κατασκευασμένα δημοσιεύματα κατόπιν παραγγελίας ορισμένων εργοδοτών, τους οποίους υπηρετούν σαν τα σκυλάκια του Παυλώφ.

Διαδίδουν, ψευδόμενοι ασύστολα, ότι ο ΕΔΟΕΑΠ δεν θα είναι έτοιμος για την μάχη των μαχών στο ΣτΕ, επειδή δήθεν δεν θα έχει ολοκληρωθεί η αναλογιστική μελέτη, η οποία θα παραδοθεί στον ΕΔΟΕΑΠ την επόμενη εβδομάδα. Ίσως επειδή η νέα διοίκηση Καπάκου δεν έδωσε τη δουλειά, όπως η ομάδα Καρούτζου, με απευθείας ανάθεση 12.000 ευρώ, σε δικηγόρο εκλεκτό της εργοδοσίας.

Δεν είναι όμως μόνο προεκλογικοί οι λόγοι που ξεσαλώνουν, χωρίς αρχές, οι πλαγιοφύλακες των νταβατζήδων. Οι πραγματικοί λόγοι είναι τα οικονομικά αποτελέσματα του ΕΔΟΕΑΠ, περίπου 22 εκατομμύρια πλεόνασμα χρήσης για το 2018 και πάνω απο 28 εκατομμύρια για το 2019. Ακριβώς επειδή αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι «παράνομα» ούτε «πέτσινα» μερικοί εργοδότες μύρισαν «κρέας» ανέθεσαν στα καλόπαιδα, το έργο που ξέρουν να παίζουν καλά.

Και αυτοί πιστοί στην γκαιμπελίστικη τακτική «πες-πες κάτι θα μείνει», κινδυνολογούν ασύστολα μήπως και καταφέρουν παραπλανήσουν κανέναν αφελή. Όμως και αυτό το «συμβόλαιο θανάτου» θα πέσει στο κενό, όπως έπεσε στο κενό και το σχέδιό τους, καθ’ υπόδειξη ορισμένων νταβατζήδων των μέσων ενημέρωσης, να ρίξουν τον ΕΔΟΕΑΠ στην ξέρα πριν από ενάμιση χρόνο.

Η αναλογιστική μελέτη ολοκληρώνεται για να κατατεθεί στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή, προς έγκριση και όχι στα καταγώγια των νταβατζήδων, πριν από την «μάχη των μαχών» στο ΣτΕ. Η νέα διοίκηση Καπάκου δίνει την «μάχη των μαχών» μαζί με όλες τις Ενώσεις των εργαζομένων και όλον τον κλάδο ενωμένο, ενώ η ομάδα Καρούτζου ήταν τσακωμένη με όλους: Ενώσεις, Ταμεία, Υπουργείο Εργασίας, ακόμη και την ίδια τους την παράταξη, που την διέσπασαν κατά παραγγελία.

Πρέπει να ξέρουν οι ασφαλισμένοι, οτι η νέα διοίκηση Καπάκου, σταμάτησε τις «χρυσές» απευθείας αναθέσεις και με προκηρύξεις μείωσε το κόστος

  • των μικροβιολογικών εξετάσεων κατα 86%, εξοικονομώντας χιλιάδες ευρώ ετησίως, και
  • κατά 40% το κόστος των οδοντοτεχνιτών υλικών.

Ποιοί τα κονομούσαν άραγε τόσα χρόνια με τις τιμές μαμούθ; Η νέα διοίκηση πέτυχε συμβάσεις με μειωμένες τιμές 15-20% με τους δύο μεγαλύτερους ιδιώτες παρόχους ιατρικών και εργαστηριακών υπηρεσιών.

Πρέπει να μάθουν οι χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ ότι την ώρα που ο ΕΔΟΕΑΠ κατέρρεε αυτοί είχαν στήσει πάρτυ με προγράμματα ύψους 125 ευρώ μηνιαίως για τα κινητά τους τηλέφωνα και καθημερινά τσιμπούσια,που πλήρωναν οι δύσμοιροι ασφαλισμένοι. Όλα αυτά κόπηκαν απο την νέα διοίκηση. Μάλιστα ο σημερινός πρόεδρος Στ.Καπάκος δεν χρεώνει ούτε με ένα ευρώ τον ΕΔΟΕΑΠ, για κινητά και τσιμπούσια, ενώ το ίδιο κάνουν η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ.

Κάποιοι έπιναν στην «υγεία των κορόιδων» ενώ ο ΕΔΟΕΑΠ κατέρρεε. Η νέα διοίκηση έβαλε τέλος στα τσιμπούσια τους.

Τώρα οι ασφαλισμένοι γνωρίζουν, πού πάει και το τελευταίο ευρώ και μάλιστα χωρίς να επικρέμονται κάμερες παρακολούθησης…

Θέλει ο κολαούζος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει…

Συνεννοηθήκαμε καλόπαιδα;

Συσπείρωση δημοσιογράφων-Δούρειος Τύπος. (31/5/2019)

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας