Μαρ. 29, 2019

Τα δυο ορφανα

ΙΔΟΥ τα ορφανά του Μαξίμου που πάνε να υπογράψουν ΣΣΕ με την κυβέρνηση, πίσω από την πλάτη των εργαζομένων και των Ενώσεων.

Η κα Αντωνιάδου, ακολουθώντας πρακτικές που θα τις ζήλευε και ο Ερντογάν, ακύρωσε το προγραμματισμένο για τις 10 ΔΣ και το έβαλε στις 4 το απόγευμα ΔΣ - αγνοώντας την επιστολή μου, όπως και τις υποδείξεις άλλων μελών του Συμβουλίου γνωρίζοντας ότι πολύ δεν θα ήμαστε εκεί λόγω εργασιών - και πέρασε με πλειοψηφία επί των παρόντων (5 σε σύνολο 11 μελών του ΔΣ - αντί για διευρημένη πλειοψηφία για να στείλει μήνυμα ενότητας) το Deal που έκανε με την κυβέρνηση για νέα ΣΣΕ που καταστρατηγεί κεκτημένα δεκαετιών!

Εμφανίστηκε κι ο κρυφός λαγός, το δεκανίκι της κας Αντωνιάδου, ο πρόθυμος που τα ψηφίζει όλα! ΠΟΤΕ δεν ρώτησαν την ΠΟΕΣΥ, ΠΟΤΕ δεν ρώτησαν τις Ενώσεις της Περιφέρειας, ΠΟΤΕ δεν ρώτησαν τους συναδέλφους.

Αντίθετα, στην συνεδρίαση της Τρίτης Αντωνιάδου - Καπάκος εκθείαζαν τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν από κοινού με τον Μπερεδήμα της ΕΣΠΗΤ λέγοντας ότι δέχονται και βροχή συγχαρητηρίων από τους συναδέλφους!

Τόσο ψεύτες!

ΨΕΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ!!!!

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!!


ΥΓ - Αλήθεια, ένα κείμενο που εμφάνισαν στην διαπραγμάτευση, ήταν 100% δικό τους; Ρωτάω εγώ....

πηγη## Απο το προφιλ του Christian Mazanitis

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας