Δεκ. 5, 2018

ΕΣΗΕΑ : Αναδρομικα συνταξιουχων , εξεταζεται η αναληψη πρωτοβουλιας

ΕΣΗΕΑ: Αγωγές-Αναδρομικά Συνταξιούχων

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

 

Εξετάζεται σοβαρώς, από την ΕΣΗΕΑ η ανάληψη πρωτοβουλίας για την άσκηση ομαδικών αγωγών των συνταξιούχων – μελών της κατά του ΕΦΚΑ για τη διεκδίκηση των περικοπών των συντάξεων και επιδομάτων εορτών και αδείας που έχουν γίνει με το Β’ Μνημόνιο, το 2013, και έχουν κριθεί αντισυνταγματικές. Το θέμα συζητήθηκε στη σημερινή (4.12) συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και υπήρξε θετική αντιμετώπιση του ζητήματος , ενώ οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στην επομένη συνεδρίαση του Δ.Σ., την προσεχή εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΣΗΕΑ έχει παρέμβει στην υπόθεση διεκδίκησης των αναδρομικών και έχει δώσει χρήσιμες οδηγίες στους συνταξιούχους μας για την υποβολή αιτήσεων και διακοπή της παραγραφής με τρεις διαδοχικές ανακοινώσεις της (24/10, 8/11 και 29/11/2018) και πλέον όλοι οι συνταξιούχοι μας αναμένουν την ολοκλήρωση της παρέμβασης της Ενωσης με την άσκηση των αγωγών για λογαριασμό των συνταξιούχων – μελών της.

Κατόπιν τούτων, συνιστούμε στους συναδέλφους συνταξιούχους να αναμείνουν την εξέλιξη της νέας πρωτοβουλίας της ΕΣΗΕΑ, που θα είναι προς το συμφέρον τους, ενώ Εμείς θα επανέλθωμε για πλήρη και υπεύθυνη πληροφόρηση.

 

Γεώργιος Γιαννήλος

Εκπρόσωπος Συνταξιούχων ΕΣΗΕΑ

«ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας