Νοε. 9, 2018

ΕΔΟΕΑΠ : Τμημα φροντιδας Ψυχικης Υγειας

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΜΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΔΟΕΑΠ

Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα ανάπτυξης των απαραίτητων δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας  καθώς και  πολιτικών προαγωγής της ψυχικής υγείας, εντάσσει  στο δυναμικό του Οργανισμού από τη Δευτέρα 12/11/2018 , τον Ψυχίατρο κ. Κατσίκα Εμμανουήλ και την Ψυχολόγο κα Παπανδρέου Μαρία   ενώ ήδη έχει διανύσει έναν επιτυχημένο κύκλο συνεργασίας  με την Παιδοψυχίατρο κα Βουδούρη Νίκη-Μαρία.

Στην προσπάθεια εξασφάλισης υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου για όλους τους ασφαλισμένους, η Διοίκηση του Οργανισμού δομεί ένα σύγχρονο τμήμα φροντίδας ψυχικής υγείας.

Ο Ψυχίατρος κ. Κατσίκας Εμμανουήλ, θα εξετάζει ασφαλισμένους άνω των 18 ετών και θα δέχεται με ραντεβού κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 13.00-18.00 και κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 08.30-13.30.

Η Ψυχολόγος κα Παπανδρέου Μαρία,  θα δέχεται με ραντεβού κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή από 09:00-14:00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 14:00 – 19:00.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα ορίζεται η πρώτη διαγνωστική επίσκεψη  κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνεται αξιολόγηση του προβλήματος, πλάνο υποστήριξης και  θα καθορίζεται ο κύκλος θεραπείας . Η ψυχολογική υποστήριξη παρέχεται σε ένα πλαίσιο απόλυτης εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας. Η προσέγγιση της θεραπείας γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενούς.

Η Παιδοψυχίατρος δέχεται με ραντεβού κάθε Δευτέρα από 09.00 -14.00 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από 13.00-18.00, τους γονείς με τα παιδιά τους, προκειμένου να αξιολογήσει  ειδικές θεραπείες (όπως λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, ατομικές ή ομαδικές ψυχοθεραπείες, συμβουλευτική γονέων) που αφορούν σε διαταραχές των παιδιών-προστατευόμενων μελών του Οργανισμού βρεφονηπιακής και εφηβικής ηλικίας.

Επισημαίνεται ότι, πάντοτε στα ραντεβού με την Παιδοψυχίατρο ο ασφαλισμένος θα πρέπει να έχει μαζί του γνωματεύσεις /σχετικές εξετάσεις του παιδιού του, ενώ για την πρώτη επίσκεψη θα πρέπει απαραιτήτως να παρευρίσκεται  και το παιδί για το οποίο ζητούνται οι θεραπείες.

Τα Γραφεία του Ψυχιάτρου, της Παιδοψυχιάτρου και της Ψυχολόγου  βρίσκονται στο παλαιό κτίριο του ΕΔΟΕΑΠ  επί της οδού Ορμινίου 38.

Για τα ραντεβού σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα Ηλ.ραντεβού στη γραμμή 15315 από τις 08.00-17.00, καθώς  επίσης και στο τηλέφωνο 210 7264700 επιλογή 1 και 2, για κάθε διευκρίνιση ή συμπληρωματική πληροφορία.

         ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΠΑΚΟΣ                        ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑΣ

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας