Σεπ. 26, 2018

ΕΔΟΕΑΠ : Περαστε για την εξοφληση << γραμματιων >>

Το να δημιουργεις θεση για να βολεψεις εναν αποτυχοντα υποψηφιο σου , ειναι κατι συνηθες στην πολιτικη σκηνη.

Το να γινεται ομως αυτο σε ενα οργανισμο που μεχρι προτινος ηταν ετοιμος να κλεισει και μαλιστα απο τους ανθρωπους που ηρθαν για να τον σωσουν ειναι  σκανδαλο .

Η σημερινη αποφαση του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ να διορισει την αποτυχουσα στις προσφατες εκλογες του ταμειου με το συνδιασμο που πλειοψηφισε Φωφη Κοριδη ειναι αυτο ακριβως.

Στο σημερινο Δ.Σ. οι εκπροσωποι της μειοψηφιας Α. Σταθατου Ν.Καρουτζος και Κ. Ντελεζος αποχωρησαν πριν την ψηφοφορια δηλωνοντας οτι διαφωνουν με την διαδικασια που ακολουθησε το Δ.Σ. στο θεμα αυτο.

Παραθετουμε το εγγραφο της προτασης που εκανε ο Δ.Κουμπιας μαζι με το βιογραφικο .

 

 

Γενικός Γραμματέας ΕΔΟΕΑΠ Δημήτρης Κουμπιάς

 

Αθήνα 25 Σεπτεμβρίου 2018

 

Εισήγηση προς το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

 

Θέμα: «Σύσταση και οργάνωση Γραφείου Τύπου του ΕΔΟΕΑΠ»

 

Έχοντας υπ' όψιν το γεγονός ότι οι ανάγκες επικοινωνίας του Οργανισμού μας με τους ασφαλισμένους του έχουν αυξηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, λόγω της δραστικής αύξησης του πλήθους των ασφαλισμένων, διαπιστώνουμε την ανάγκη ενίσχυσης του Τομέα Ασφάλισης και Επικοινωνίας με την άμεση σύσταση Γραφείου Τύπου και την άμεση πρόσληψη ενός δημοσιογράφου που θα το στελεχώσει και θα έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

 

1. Την προετοιμασία και επιμέλεια των ανακοινώσεων της Διοίκησης του Οργανισμού 2. Την προετοιμασία και επιμέλεια Ενημερωτικού Δελτίου του ΕΔΟΕΑΠ που θα

 

εκδίδεται σε τακτά χρονικά διαστήματα 3. Θα συμμετέχει στην εκπόνηση επικοινωνιακής τακτικής και στρατηγικής του

 

Οργανισμού

 

Ο προσληφθησόμενος δημοσιογράφος θα αναφέρεται στην Τομεάρχη Ασφάλισης και Επικοινωνίας, αλλά θα μπορεί να συνεργάζεται απευθείας με τη Διεύθυνση του ΕΔΟΕΑΠ, τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα και όταν υπάρχει ανάγκη με τους Τομεάρχες του Οργανισμού.

 

Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας έξι μηνών με τις αποδοχές που προβλέπονται από τον Οργανισμό.

 

Λόγω της επείγουσας ανάγκης στελέχωσης του Γραφείου Τύπου προτείνω την πρόσληψη της δημοσιογράφου Νεοφύτας Κορίδη, το βιογραφικό της οποίας επισυνάπτεται.

 

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Δημήτρης Κουμπιάς

 

|1

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

Νεοφύτα

 

Κορίδη, Δημοσιογράφος

 

 

Προσωπικά στοιχεία Ημερομηνία γέννησης: ........................................................................................................................................................................................................................................

 

ΥΓ 1. Ο  Αναποδος δεν εχει κανενα προβλημα με τη συναδελφο και την πρσληψη της στον ΕΔΟΕΑΠ , αλλα με την διαδικασια που ακολουθηθηκε.

Επρεπε να προκηρυχθει  θεση να στειλουν βιογραφικα οι ανεργοι συναδελφοι και κατοπιν να επιλεγει ο καταλληλος για τη θεση.

ΥΓ 2 . Κυριε Κουμπια ειναι τυχαια η προτιμηση σας στην κυρια  Φωφη Κοριδη ??? 

Μεντα

 

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας