Ιουν. 19, 2018

ΕΣΗΕΑ : Το DEAL ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Βλέποντας κανείς τις διάφορες κοκορομαχίες στη Βουλή-και όχι μόνο- αντιλαμβάνεται μια εξοντωτική (πολιτική) διάθεση μεταξύ Σύριζα και Νέας Δημοκρατίας, η οποία μεταφέρεται και στους οπαδούς των δύο κομμάτων.

Ο σκοπός για το πάπλωμα, δηλαδή η κυβερνητική εξουσία.

Όμως αν περάσει κανείς από την ΕΣΗΕΑ και τώρα από τον ΕΔΟΕΑΠ

βλέπει τις δύο τάχα αλληλομισούμενες παρατάξεις των δύο μεγάλων κομμάτων να περνάνε το μήνα του μέλιτος, συνεργαζόμενες απόλυτα για την κατάληψη των διοικήσεων.

 Πέρα από την ΕΣΗΕΑ, όπου η΄δεξιόστροφη Παπαδιά (Μαρία Αντωνιάδου) πήρε την προεδρία με τη στήριξη του πρώτη φορά αριστερά ΣΥΡΙΖΑ, τώρα υπάρχει και εντυπωσιακή συνέχεια στον ΕΔΟΕΑΠ.

Η Αντωνιάδου πήρε την πρωτιά με την απόλυτη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκείνη πάλι κατηύθυνε τους δεξιούς ψηφοφόρους προς τους υποψήφιους της φιλοκυβερνητικής παράταξης.

Έτσι από την πλευρά της εκτός από τον εαυτό της δεν έβγαλε κανέναν άλλο δεξιό υποψήφιο, δίνοντας πέντε έδρες στο ΣΥΡΙΖΑ και μία στον Δημήτρη Κουμπιά, που μετέχει στην παράταξή της αλλά δεν είναι δεξιάς απόκλισης.

    Στόχος τώρα της ετερόκλητης αυτής συμμαχίας είναι ο έλεγχος των πάντων και το μοίρασμα της εξουσίας.

    Δεν λείπουν βέβαια και οι εσωτερικές δυσαρέσκειες , κυρίως για τον ρόλο Νεστορίδη στη Θεσσαλονίκη, που, όπως συνήθως, έκανε το δικό του παιχνίδι.

Αφού εξασφάλισε τη στήριξη των άλλων υποψηφίων της συμμαχίας Ανρωνιάδου – Σύριζα, ο ίδιος τους πούλησε , φροντίζοντας με μονοσταυρίες να βολέψει μόνο τον εαυτό του, χωρίς να ανταποδίδει τη στήριξη των υπολοίπων.

Μια ζωή αναξιόπιστος ο Νεστορίδης !!!

   Από την άλλη πλευρά ο Καρούτζος που είχε θρονιαστεί για καλά στην προεδρία του ΕΔΟΕΑΠ, κάνοντας του κεφαλιού του, δεν μπορεί να χωνέψει την αποκαθήλωσή του. Και μαζί με την ομάδα που τον ακολουθεί ζητάει να πάρει εκδίκηση.

 Βέβαια κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τα μελούμενα.

Πάντως φαίνεται να άρχισαν τα όργανα.

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα….

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας