Ιουν. 7, 2018

Ασφαλιστικα μετρα κατα του ΕΔΟΕΑΠ για τις εκλογες απο την ΠΟΣΠΕΡΤ

Υπάρχει κίνδυνος για τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ στις 13-14 και 15 Ιουνίου; Μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από την ΠΟΣΠΕΡΤ η απάντηση είναι καταφατική. Η ΠΟΣΠΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, κατέθεσε τελικά σήμερα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία θα εκδικαστούν αύριο Παρασκευή, ζητώντας αναβολή των εκλογών. Στρέφεται κατά της Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποφάσισε, σύμφωνα με τις διαστάξεις του καταστατικού του ταμείου, να μην επιττρέψει τη συμμετοχή παραταξιακών συνδυασμών στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ. Η εφορευτική όπως ανακοίνωσε, έκοψε τα παραταξιακά ψηφοδέλτια, της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΠΑΣΥΜΗΤΕ

εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Καταστατικού και ενέταξε τους υποψηφίους ως πρόσωπα στην ενιαία λίστα υποψηφιοτήτων. 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ υπό τον Παναγιώτη Καλφαγιάννη επιμένει πως σύμφωνα με το συνδικαλιστικό νόμο η Εφορευτική Επιτροπή θα έπρεπε να αποδεχθεί τη συμμετοχή παρατάξεων στις εκλογές. Ένα ακόμη επιχείρημα-σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, είναι πως δεν έχουν προλάβει να εγγραφούν στο νέο ταμείο όλοι οι δικαιούχοι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ.

Γεγονός είναι πως δεν πρόλαβαν να εγγραφούν οι εργαζόμενοι της Γενικής γραμματείας ενημέρωσης-επικοινωνίας και ορισμένες ειδικότητες της ΕΡΤ. Για αυτό και ζητείται η αναβολή των εκλογών μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εγγραφές.

Για τις εγγραφές ωστόσο στον ΕΔΟΕΑΠ την κύρια ευθύνη την είχε ο ΕΦΚΑ που απέστειλε τους καταλόγους των ασφαλισμένων ΜΜΕ στον ΕΔΟΕΑΠ για να συμπληρωθεί το Μητρώο των ασφαλισμένων.

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μια πτυχή του πολέμου που μαίνεται για τον έλεγχο του ΕΔΟΕΑΠ. Γεγονός που προκαλεί μεγάλη απορία για τα συμφέροντα που διακυδεύονται ώστε να προκαλούν τόσο σφοδρό πόλεμο.

πηγη## Mediatvnews

AΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας