Ιουν. 7, 2018

ΕΔΟΕΑΠ : Οχι και αλλος εκπροσωπος της εργοδοσιας

   Τα παιχνιδακια του κ. Ν. Στεφου          

Και ξαφνικά από το πουθενά, πρόσωπα που ποτέ δεν ακούσαμε ούτε είδαμε σε καμιά Συνέλευση του κλάδου, ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και θέλουν να αναλάβουν τις τύχες μας.

 Κάπως έτσι την είδε και ο δημοσιογράφος Νίκος Στέφος. Αρχικά είχε αποφασίσει να ασχοληθεί στο Δήμο Νέας Σμύρνης, όπου είχε βγεί δημοτικός σύμβουλος.

Όμως  , λειτουργώντας «ως ταύρος εν υαλοπωλείω» δεν μπορούσε να συνεργαστεί και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια…

Έχοντας πάρει σύνταξη, θυμήθηκε την ΕΣΗΕΑ και  για να σπάσει την πλήξη του σκέφτηκε να το ρίξει στο συνδικαλισμό .

Έτσι με τη βοήθεια της Μαρίας Αντωνιάδου, κατάφερε να βγει  μέλος στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό.

 Ση συνέχεια προσκολλήθηκε στο άρμα της Παπαδιάς και ανέλαβε να κάνει τον οδηγό της και να την πηγαινοφέρνει. Θέλει οδηγούς η κυρά Μαρία.

      Στη μεγάλη απεργιακή κίνηση για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ, όταν ο κόσμος βρισκόταν στα κάγκελα, διάφοροι εγκάθετοι της εργοδοσίας στο Σκάϊ, Οικονόμου και Σία, όχι μόνο ήσαν απεργοσπάστες αλλά με πρωτοφανείς προκλητικότητες χλεύαζαν τον αγώνα μας, χωρίς βέβαια αυτό να τους εμποδίζει να επωφελούνται από τις υπηρεσίες του Ταμείου.

    Προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την γενική αγανάκτηση βγήκε τότε ο κ.Στέφος  από το f/b οργίλος και εξαγριωμένος δηλώνοντας στον κόσμο ότι στην πρώτη συνεδρίαση του Πειθαρχικού θα ζητήσει την οριστική τους διαγραφή από την Ένωση  !!!!

        Και όλοι τότε θαυμάσαμε την αποφασιστικότητα και το τσαγανό του νέου αυτού αστέρα του συνδικαλισμού. Αποδείχθηκε όμως ότι όλες αυτές οι μεγαλοστομίες δεν ήσαν παρά κουτόχορτο και φούμαρα για τους χαχόλους και τους αφελείς. Κόλπο για τις εντυπώσεις.

          Το έδειξε η συνέχεια όταν βγήκε η απόφαση του Πειθαρχικού.

Με 3 ψήφους επιβλήθηκε στους 5 πιο προκλητικούς( Οικονόμου κ.ά.) ένας χρόνος διαγραφή . Τα άλλα δύο μέλη  του Πειθαρχικού ψήφισαν…επίπληξη !!!

     Το τι ψήφισε ο  Στέφος, δεν είναι δύσκολο να διαπιστωθεί αφού έσπευσε να το αξιοποιήσει στο Σκάϊ .

Τον είδαμε μετά την απόφαση, χωρίς καμιά ντροπή, να καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι στην εκπομπή του Οικονόμου, που λίγο πριν είχε διαγραφεί από το Πειθαρχικό .

Έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιο με τους ανθρώπους της εργοδοσίας που τον προβάλλουν και τον στηρίζουν για να τους   »εξυπηρετεί».

        Αφού λοιπόν ο κυρ Νίκος μας δούλευε  ψιλό γαζί με τις κομπορρημοσύνες του και στη συνέχεια τα  έκανε «πλακάκια» , τώρα ζητάει να τον ξαναψηφίσουμε για …να σώσει τον ΕΔΟΕΑΠ .

Όχι και δεύτερος εκπρόσωπος των εργοδοτών.

Προσέχουμε για να έχουμε.

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας