Ιαν. 10, 2018

ΕΣΗΕΑ : Το ΝΑΙ στην Απεργια που εγινε ΟΧΙ απο τους 5 της διαπλοκης

Τωρα γιατι μας λενε ... Αλητες - Ρουφιανους ... το Προεδρειο της Ενωσης ξερει.

Ενώνει, λέει, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, δηλαδή η πλειοψηφία των δυο παρατάξεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, τη φωνή της με τους εργαζόμενους που απεργούν αύριο σε όλη τη χώρα ενάντια στο πολυνομοσχέδιο-σφαγείο των δικαιωμάτων της ελληνικής κοινωνίας. Και βγάζει δημόσια ανακοίνωση για το “δικαίωμα” στην απεργία χωρίς ντροπή, όταν μόλις χθές η πλειοψηφία στο ΔΣ. με 5 ψήφους απέρριψε τις προτάσεις για συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης.

Πρόταση για απεργία κατέθεσαν η Πρωτοβουλία για την Ανατροπή και το ΠΑΜΕ και οι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας την απέρριψαν. Ο εκπρόσωπος της κυβερνητικής Συσπείρωσης Στ. Καπάκος δήλωσε πως η απεργία δεν αφορά τον κλάδο(!) ενώ η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ την απέρριψε με το τρανταχτό επιχείρημα πως η ΕΣΗΕΑ κρατάει δυνάμεις για τα ζητήματα που την αφορούν!

Η συνεδρίαση του ΔΣ διακόπηκε δυο τουλάχιστον φορές και όταν τελικά μπήκε θέμα για ψήφιση των προτάσεων, οι 5 της πλειοψηφίας καταψήφισαν, η Ν.Νταουντάκη είχε αποχωρήσει από τη συνεδρίαση, ενώ υπέρ της απεργίας ψήφισαν οι Γιάννης Αγγέλης, Γιώργος Μηλιώνης και Δημήτρης Τσαλαπάτης. Ο Γ. Κυρίτσης κατέθεσε άλλη πρόταση για απεργία.

πηγη##Mediatvnews

ΑΝΑΠΟΔΟΣ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας