Νοε. 22, 2017

Κουμπωθειτε ο Αξελος στον ΕΔΟΕΑΠ (!!!)

Για γέλια και για κλάματα είναι τα μεγαλόπνοα (!!!) σχέδια Καπάκου-Αντωνιάδου για την «διάσωση» του πολύπαθου ΕΔΟΕΑΠ, που βέβαια φορτώνωνται στην καμπούρα μας.

Έτσι ξεκίνησαν από την «αναβάθμιση» του ανθρώπινου δυναμικού στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ποιος θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος από τον γνωστό «μπαταχτσή» της ΕΣΗΕΑ Χριστόδουλο Αξελό που έπερνε τα μεγάλα μπαξίσια και δανεικά και αγύριστα από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ;

   Χρόνια και χρόνια ο Αξελός επιχειρούσε να εκλεγεί στο  ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ή της ΕΣΗΕΑ. Αλλά πάντα έμενε μετεξεταστέος, καθώς ο κόσμος είχε πιά αντιληφθεί ότι το μόνο που διέθετε ήταν το ύφος των τετρακοσίων καρδιναλίων και την αφ υψηλού θεώρηση των κοινών θνητών. Μηδέν περιεχόμενο…

  Δύσκολες οι ώρες για τον ΕΔΟΕΑΠ και θα περίμενε κανείς από αυτούς που ξεσκίζονται, τάχα, για τη σωτηρία του, Καπάκος και Αντωνιάδου (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) να επιλέξουν ένα πρόσωπο με τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρία για την κάλυψη της πρόσθετης θέσης στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ . Χωρίς ντροπή και πολύ περισσότερο χωρίς στοιχειώδη υπευθυνότητα απέναντι στον κλάδο, επέλεξαν ένα άσχετο άτομο, χωρίς καμιά υποδομή, ούτε γνώση του αντικείμένου ούτε καμιά εμπειρία.

Ναι τον Αξελό, το λιβανιστήρι της Αντωνιάδου κρίνουν ως πιο κατάλληλο για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ώστε να διαχειριστεί τα θέματα της επικούρησης και της περίθαλψης.

    Δεν υπάρχουν τόσοι άλλοι : Χάθηκε ο λόγγος από σαρώματα, όπως λέι ο κόσμος:

Aπό τον Αξελό θα κρεμαστούμε; Τόση αξιοκρατία;

Έτσι κε Καπάκο; όλα ξεπουλημένα;

Βέβαια ο κ.Χριστόδουλος , μετά το ΄νέο μαύρισμα στις τελευταίες εκλογές, δήλωσε  ότι αποχωρεί από το συνδικαλισμό.

Τώρα μετανοιωμένος θέλει πάλι-από την πίσω πόρτα-  να μας σώσει. Όμως ξέρει καλά ότι ο σκοπός του είναι για το «πάπλωμα».

Έτσι για να ξέρουμε που πατάμε θα επαναλάβουμε τη σχέση που είχε ο Αξελός με το ταμείο της ΕΣΗΕΑ, όπως με λεπτομέρειες αποκαλύπταμε σε παλαιότερο δημοσίευμα:

Αναποδος

Πως αρμεγε το Ταμειο της ΕΣΗΕΑ ο Χρ. Αξελος

Μαϊ. 26, 2017

                             Ο φτωχουλης με τις λιμουζινες 

Το να παριστάνεις τον αναξιοπαθούντα  τσεπώνοντας κάποιες χιλιάδες ευρώ ως «έκτακτη ενίσχυση» από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ και από την άλλη να κυκλοφορείς με υπερπολυτελή αυτοκίνητα, μόνο ο Χριστόδουλος Αξελός, δημοσιογράφος και «συνδικαλιστής» θα μπορούσε να το κάνει. Αυτός που πάντα είναι υποψήφιος  σε ΕΔΟΕΑΠ και ΕΣΗΕΑ, αλλά ποτέ δεν εκλέγεται, καθώς ο χώρος της δεξιάς, στον οποίο περιφέρεται, έχει αρκετούς ανθρώπους με κρίση, που δεν μασάνε με τα καμώματα του Αξελού.

  Από παλιά η ΕΣΗΕΑ έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό «αλληλοβοήθειας» για δημοσιογράφους που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση (ανεργία, επίσχεση εργασίας κ.λ.π.). Το λογαριασμό αυτό έβαλε λοιπόν στο μάτι ο κ.Αξελός, άνθρωπος της επίδειξης που αρέσκεται να κυκλοφορεί με ακριβά αυτοκίνητα, με τα οποία για να έχει προσβάσεις στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, μεταφέρει τους εκάστοτε δεξιούς προέδρους της Ένωσης ως αυτόκλητος οδηγός τους (Σόμπολος, Αντωνιάδου κ.λ.π. Και αυτοί, χωρίς ίχνος σοβαρότητας εντυπωσιάζονται από τις λιμουζίνες και κολακεύονται να πηγαινοέρχονται με τον Αξελό !!!. Όμως ο κ.Χριστόδουλος έχει τα δικά του σχέδια και τίποτα δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο. Άλλωστε καλές είναι οι πολυτέλειες αλλά έχουν και  κόστος.

Η λιμουζίνα (LEXUS) του  «αναξιοπαθούντος» Αξελού, που συνήθως την παρκάρει παράνομα και προκλητικά  στο πεζοδρόμιο μπροστά στην ΕΣΗΕΑ. Για να βλέπουν και τα «κορόϊδα» που ενισχύουν το φτωχούλη του Θεού.

 

  Έτσι απευθύνθηκε στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, όπου είχε τις κατάλληλες αβάντες, εμφανιζόμενος σαν «αναξιοπαθών», ζητώντας «έκτακτη οικονομική ενίσχυση» από το λογαριασμό αλληλοβοήθειας. Ούτε άνεργος είναι βέβαια ούτε άλλη δικαιολογία υπάρχει. Όμως στην Ελλάδα, όλα γίνονται. Έτσι τα φιλαράκια του στο ΔΣ , χωρίς καμιά συναίσθηση ευθύνης,  ενίσχυαν οικονομικά τον αναξιοπαθούντα Αξελό παίρνοντας χρήματα από το λογαριασμό αλληλοβοήθειας , που προορίζονταν για τους δημοσιογράφους της ανεργίας και της πείνας.

   Η ιστορία είχε αρχίσει από παλαιότερα, με το μικροποσό των 50.00 δρχ. Αλλά εμείς θα δούμε τι γινόταν από το 2.000 και ύστερα , με βάση τα στοιχεία για ορισμένες δοσοληψίες.

Έτσι τον Οκτώβριο του 2.000 ο Αξελός πήρε οικονομική ενίσχυση, δηλαδή του χάρισαν, από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ  500.000 δρχ (1.467,35 ευρώ).   Ένα χρόνο αργότερα , Σεπτέμβριος 2001, έδωσαν στον Αξελό  άλλες 500.000 δρχ. (1.467,35 ευρώ) ως δήθεν «δάνειο», δανεικά και αγύριστα, όπως γίνεται.

 

 «Καλόμαθε η γριά στα σύκα» και το 2007  ο Αξελός κάνει αίτηση (την έχουμε στη διάθεσή μας) να του δώσουν-χαρίσουν από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ άλλες 6.000 ευρώ «γιατί δυσκολεύεται να πληρώσει το δάνειο για το σπίτι του» και πρέπει να του το πληρώσουν τα μέλη της ΕΣΗΕΑ , καθώς ο ίδιος πρέπει να αλλάξει και λιμουζίνα.!!!  Ξέσπασαν όμως  διαμαρτυρίες από ορισμένους «αντιδραστικούς» (Τσαλαπάτης, Νταουντάκη κ.λ.π.) που οδήγησαν το αίτημα Αξελού στις καλένδες.

Ο Αξελός όμως δεν το έβαλε κάτω και το Μάρτιο του 2008 τσεπώνει άλλα 1.000 ευρώ , ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση (δωρεά) από το λογαριασμό αλληλοβοήθειας των αναξιοπαθούντων. «Βοήθα με φτώχεια να μη σου μοιάσω» που λέει ο κοσμάκης .

    Το όνομα του Αξελού φιγουράρει στις επίσημες καταστάσεις της ΕΣΗΕΑ    

 

Το ερώτημα είναι από πού έχει  δικαίωμα το ΔΣ να δίνει στους διάφορους «Αξελούς» από τα λεφτά της ΕΣΗΕΑ που προορίζονται για δημοσιογράφους που πραγματικά  έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Μήπως κάποιος εισαγγελέας πρέπει να το ξεκαθαρίσει;

 Εκλογές εν όψει στην ΕΣΗΕΑ. . Ο Αξελός ξανακατεβαίνει και τώρα υποψήφιος για μέλος του ΔΣ με την παράταξη της Συριζο-δεξιάς συμμαχίας Τρίμη-Αντωνιάδου,-Γκανά. Να του δώσουν και τη θέση του ταμία, ώστε να τα παίρνει απ ευθείας από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ. Ο Αξελός….. αυτός θα μας σώσει!!!!!!

Αναποδος

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

 

 

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας